Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koenigsegg one:1 modu çok kötüydü, düzenlenmiş, güncellenmiş, bu sefer sağlam bir ekip yapmış. test pistinde yaptığım denemede turbo (t) versiyonuyla 437km/sa gördüm. denemek isteyenlerhttps://dfiles.ru/files/mc3exbveg
  • 24.12.2015 Nurburgring GP resmi sonuçları ve son puan durumu açıklandı.

http://www.assettocorsatr.tk/24-12-2015-nurburgring-gp-sonuclari/
  • 2, imza benim project cars ve gran turismo için de başlatın :D
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Assetto Corsa'nın kendi forum sayfasına da yazma şansın var mı?
  • Tabi yazarim da su an musait degilim baskasi da konu acarsa desteklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Evet onu bende gördüm hatta indirdim, denemedim henüz.
  • AC nin forumu açılmıyor bizim şirket ağında o yüzden ben yazamıyorum destek olacak başka biri var mı :D
  • DLC olarak bile verseler pisti alırız yaaa ... İstanbul park gelsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

arkadaşlar buradan başlayalım, sizden destek alamazsak kimseden alamayız.

https://www.change.org/p/marco-massarutto-assetto-corsa-racing-sim-adding-istanbul-park-to-its-content?recruiter=55645054

imzaladim hocam

insallah sesimizi duyarlar

• İmza tamamdır.

hadi bakalım bize beklemek kaldı :)
  • Herkese selamlar, bugün Silverstone'da Lancer'ı bir deneyeyim dedim ancak lastikler resmen yere tutunmuyor, camda gezer gibi aracın tepkileri, bu yeni güncellemeyle mi alakalı acaba, yoksa uzun zamandır oynamadığımdan bana mı öyle geliyor?
  • diabolus79 kullanıcısına yanıt
    yeni güncelleme sonrası basınçlarla biraz oynamak gerekiyor
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Taner Selvi'nin yazdıklarına baktım ancak basınç kurcalamak pek işe yaramadı gibi. Bu sezon bitiminde tavsiyem mod karıştırmadan oyun içinde yer alan araçlarla bir lig kurmak yönünde olacak, her tarz araç var sonuç olarak, bu şekilde güncellemeler sonucunda araç fiziklerinde uyum sorunu yaşamayız diye düşünüyorum.
  • Arkadaslar asetto corsa mi project cars mi diye sormak zorundayim kusura bakmayin biliyorum burasi asetto formu ama.Benim amacim arada bir canim sıkıldignda girip oynayabilecegim bir yaris oyunu.bana herkes asetto diyo.steamde su an 37 tlmi ne project carsda 30 tl idi.yorumlarinizi esirgemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zehir35

Arkadaslar asetto corsa mi project cars mi diye sormak zorundayim kusura bakmayin biliyorum burasi asetto formu ama.Benim amacim arada bir canim sıkıldignda girip oynayabilecegim bir yaris oyunu.bana herkes asetto diyo.steamde su an 37 tlmi ne project carsda 30 tl idi.yorumlarinizi esirgemeyin

Oyun oynamak istiyorsan PC; simülasyonda yarışmak istiyorsan AC. AI'lere karşı kariyer, vs. gibi bir şey düşünüyorsan PCars. AC'dan oyun performansı alamazsın. AC altyapı ve hizmet olarak daha fazla simülasyon odaklıdır. PCars da kendini simülasyon olarak adlandırsa da genelde oyun tarzı bir geliştirmeye, daha geniş bir kitleye cevap verecek şekilde odaklanmıştır.

• Zehir35 kullanıcısına yanıt
    İki oyunada sahibim. Pcars görsel olarak çok fazla ballandırılmış. Assetto da altında kalmıyor ama son güncellemeler sonrası ( 6 aydan daha onceleri AC de tepkiler ve kaymalar daha kötüydü ) kontrollerde daha oturaklı hal aldı. Pcars arcade diye düşünürsün. AC daha simülatör gibidir. ayarları kurcalaman gerek bilgi lazım zaman ister. :D

Tercih senin :D
  • Yorumlariniz icin tesekkurler ben grafikleri iyi olsun isterim sistemim tum oyunlari hemen hemen ultrada kaldirabilecek duzeyde bir de eglenmek istiyorum yorumlariniza gore ptoject biraZ daha bana gore bi oyun ama asetto daha iyi diyo herkes sanirim son karari ben vericem

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 29 Aralık 2015; 14:49:07 >

• Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi kararsız kaldım ve ikisinide aldım :D

Alırsan steam dan ekle beraber gazlarız :D
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.