Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015-2016 Pist sezonunun 4. yarışı olan Nurburgring yarışının replay dosyasını sizlerle paylaşıyorum:

Replay indirme bağlantısı

İndirdiğiniz dosyayı Kullanıcı adı/Belgeler/Assetto Corsa/replay klasörüne atıp oyun içinden izleyebilirsiniz.

Saygılar
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    ben de bundan muzdaribim.

kontrolcü ayarlarında pedalın kalibasyonuna bakıyorum, ne kadar basarsam ekranda o kadar basıldığını gösteriyor, sıkıntı yok. ama pistte güçlü araçlarda pedala dokunuyorum, 1000, dokunuyorum 5000. deadzone'u artırmak veya azaltmak bu aralığın kısalığını etkilemiyor maalesef. başka ayar varsa deneyeyim. ben de ayağımın hassasiyetini artırıyorum yapacak bir şey yok.
  • Yarışlarda LAG problemi yaşanmaması için sunucunun TR'ye taşınmasına karar verdim. Fakat ilk ay bana 2 sunucu maliyeti olacağı için herkesi 1 TL bağış kampanyasına davet ediyorum. Hadi bakim destek olalım yeni yarıştan önce TR'ye taşıyayım sunucuyu.

Bağış yaparak sayfamıza destek olabilirsiniz.
    http://www.assettocorsatr.tk/sunucunun-trye-tasinmasi-karari/

Yeni Sunucumuz şu şekilde olacak
    İşlemci : Quad Xeon
    Ram : 2 GB DDR3
    HDD : 100GB SSD
    Trafik : Limitsiz
    ve tabi en önemlisi Türkiye Lokasyonlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 25 Aralık 2015; 10:21:02 >
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef ölü bölge bir işe yaramıyor. Bizim logitech setlerin pedal çözünürlükleri denildiği gibi düşükmüş. T500rs'deki gibi daha hassas pedallar olmadığı için böyle oluyor sanırım, milimetrik dokunduğum halde birden bire 5000-6000 devire çıkıyor araba

İşin kötü yanı logitech yeni direksiyon setlerinde fiyatı bayağı bir artırırken pedalları da aynen eskisi gibi bıraktı.
  • leo bodnar kablo alıp işinizi görebilirsiniz. Pedal setleri için
  • leo bodnar kablo işinizi görür direksiyon için
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    dostum bana çözünürlükle de ilgili gelmiyor. neden diyecek olursan kontrolcü ayar ekranında pedal hareketini görsel olarak takip edebiliyorsun. az basınca az çok basınca çok alıyor. bence esas konu kullandığımız otomobilin pedala tepkisinin ayarında. yazılımdan kaynaklandığını düşünüyorum.

dediğim ayar ekranında pedala son derece az basma-çekmelerin bile ekrana yansıdığını göreceksin, bana sıkıntı bundanmış gibi gelmiyor açıkçası.
  • @GaddarHD bu başlığıda takibe al :)
  • Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

@GaddarHD bu başlığıda takibe al :)

Takipteyim Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaddarHD -- 25 Aralık 2015; 16:08:33 >
  • Dünden beri sunucu tr de. Girip pijg suresini test eden oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Dünden beri sunucu tr de. Girip pijg suresini test eden oldu mu?

Sen Turkiye'ye tasidin. Biz de Turkiyedekini amsterdam'a tasimayi planliyoruz :D 45 ping falan oluyormus galiba bakalim.

Benim bu hafta tatil, senle su sure tutma sistemini de bu hafta ayarlayalim, Nordschleifeyi bizim sunucuda acalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 26 Aralık 2015; 11:09:07 >
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    valla Fransa'da malüm 80-120 arası idi ping TR de şuan 15-20 arası alıyorum ben. Amsterdam'da hangi firmaya taşındı?
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Digital Ocean'a , SSD sunuculari var birkac sitemizi onlar hostluyor. Memnunuz onlardan.

• Godvater kullanıcısına yanıt
    Bende SSD sunucuya geçtim. İlk DO bende düşündüm ama sonra yurt dışı çıkışları falan filan dedim en iyi ping tr de olur yapcak bişi yok :D
  • 23 ping güncel :D

Cok iyi bu

Ah bide call of duty black ops 3 sunucularınıda yakınımıza alsalar ua :(

90 120 arası savaş veriyoruz

adamlarda 35 50 arası :(
  • uzun zamandan sonra oyunu tekrar oynama firsati buldum

gorsellik de fizikler de resmen ruya gibi olmus

Lambo huracan ile piste cikmak inanilmaz keyif verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 26 Aralık 2015; 15:32:11 >
  • Ferrari 458 Italia ne güzel otomobilmiş ya Kariyerde rastladım kendisine, Mercedes SLS'den sonra ilaç gibi geldi.
  • Bugün formula araçlarını kullanırken oyunun grafiklerindeki değişimi fark ettim, yeni güneş ışığı yapmışlar, ubisoft oyunlarındaki godrays efektine de benziyor. Üstü kapalı araçlarla oynarken anlamamışım değişen ne ki acaba diyip duruyordum Bir de renk paletinde değişime gitmişler sanki, sıcak renkler kırmızı, turuncu falan daha değişik gözüküyor
  • arakdaşlar dream packlerin hangisi almamı tavsiye edersiniz 3 tane var en önemlileri hangisi 3 ünüde almayım diyorum2 tane alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResulMert

arakdaşlar dream packlerin hangisi almamı tavsiye edersiniz 3 tane var en önemlileri hangisi 3 ünüde almayım diyorum2 tane alabilirim.

Selam,

Sunucu dream patch 1 ve 2 istiyor. Öneri demek olmaz her patch de farklı araçlar vs var. Satın alma ekranında bunların detaylarını görebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.