Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var , race depten arabaydı pistti ekliyoruz ya ben şimdi hangi arabaları pistleri ekledim, hangi arabalar pistler assettonun orjinal içeriğinden nasıl ayırdedicem? kısaca orjinal haline dönmenin kolay yolu var mı?
  • LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    atıyorum sadece belki fikir olur diye.

Cars klasörünü silsek ve dosyaları doğrula destek o dosyaları tekrar indirir mi acaba?
  • LEVENT TR kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de düşündüm, geçenlerde araç seçerken karşıma Bentley'in bir GT aracı çıktı. "Acaba bunu oyuna ben mi ekledim yoksa güncellemeyle kendisi mi geldi" diye sordum, o kadar güzel yapılmış ki mod gibi de durmuyor hangisi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Bunu ben de düşündüm, geçenlerde araç seçerken karşıma Bentley'in bir GT aracı çıktı. "Acaba bunu oyuna ben mi ekledim yoksa güncellemeyle kendisi mi geldi" diye sordum, o kadar güzel yapılmış ki mod gibi de durmuyor hangisi acaba

Kaliteli bir moddur, ayni problem bana da baska arabalarla oluyordu. Mesela moddan devsirme miura'dan iki tane vardi hangisi gercek bilemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Mantıken indirmesi lazım.
    Eksik dosya olunca, oyun illa hata veriyor. Bu sırada doğrulama yapınca, eksik dosya bulundu ve indirilecek diye bir bilgi veriyor. Yani silinen dosyaları indirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 10 Aralık 2015; 18:29:48 >
  • Bu aksamki etkinlikten Bir ani fotografi birakayim soyle :D

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

edit: 2 kere haber yazmisim. Sadece dfgt'nin degil benim kayis da bozuldu galiba bugun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 10 Aralık 2015; 23:40:25 >
  • güzel olmuş yarışa katılan herkese teşekkür ederiz sende iyi gidiyomuşsun replayden izledim yazık olmuş dfgt değişme zamanı artık galiba :))
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Güzel kare

• Hocam replay dosyasını paylaşsanız iyi olurdu hani
  • Ben de en az 4 yarışlık kupa turnuvasını bekliyorum sizden
  • Assetto Corsa 2015-2016 Pist Şampiyonası [Monza]

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Yarışta en büyük mücadele ikimiz arasında oldu galiba , replay de ikimiz vardık genelde :)

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Aynen siz ve diablos arasında geçti. Baya zevk aldım ya, güzeldi.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Mehmet son yarisin replay'i sandim, heyecanlandiriyorsun ya :D
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    :D Son yarışın replayi elime ulaştıktan sonra montajlamaya başlıcam. :)
  • Yanlış zamanda atmış işte Üşenmenin sonuçları. Ben de diyorum monza haritasının ekranın ortasında ne işi var.
  • Rustoocas kullanıcısına yanıt
    üşengeçlik
  • Rustoocas kullanıcısına yanıt
    açıkçası tek marka kupası geliyor. Dream Pack 3'ü bekliyoruz bizde o yüzden :)
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi kendi sunucum fransada olduğu için ek maliyet olmasın diye oynumuzun sunucusunu oradan açıyorum. Bu durum ile ilgili yarışlarda yaşanan lag konusunda görüşlerinizi almak istiyorum. Açıkcası 90 ms ping alıyorum ben kendi bağlantım da ve bu benim için sorun olmuyor. Fakat bağlantısında sorun yaşayanlar varsa burada fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • Ben yarış boyunca 77 ping ile oynadım..gayet iyiydi ama önümdeki araçlarda ışınlanma ve zıplama sık oldu

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.