Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu mod olarak indirdiğimiz araçların motor sesleri oyunda çıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • Sound fıx var googleda aratarak onu indirin olmaz ise steamden dosyaları dogrulayın.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    ben geliştirici maro massoruto mudur ona sormuştum bu mevzuu da cevap vermedi, bu arada link tam değil haberin olsun bir kontrol edersen sevinirim.
  • balcis kullanıcısına yanıt
    kaldırmışlar çünkü yorumu o yüzden gözükmüyor.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    neden ne dedin ki?
  • balcis kullanıcısına yanıt
    güzel bir yazı yazdım desteğinizi bekliyoruz falan. biz firmaya mail atıyoruz ama sizlerde firma ile iletişime geçerseniz istanbul parkın yurt dışına tanıtımı için güzel olur vs. kötü bişi yazmadım ama kaldırmışlar :D
  • Hafta sonu etkinliğinde server coşmuş

Evet arkadaşlar 27-30 Kasım tarihlerin Barselona’da güzel bir Special Event yaşadık. Hafta sonu boyunca tam 904 tur atmışız pistte. Yerli / Yabancı 91 farklı pilot toplam 125 derece kaydedilmesini sağlamış.

Bu güzel etkinlikte yine Türkiye’yi temsilen birinciliği elden bırakmayan Ergun Nar‘ı tebrik ediyorum.

yazının devamı için ;
    http://www.assettocorsatr.tk/27-30-kasim-barselona-special-event-sonuclari/
  • Bende Asetto Corsa, Pcars ve Raceroom full set tüm paketleri ile var.

Hepsinin farklı artı ve eksileri var. Ancak gerçeklik konusunda araçlardan araçlara değişen durumlar var bence.

Bazı araçlar Asetto'da çok daha gerçekçi iken bazı araçların sürüş dinamikleri Pcars veya RRE de iyi olabiliyor.

Böyle bir durumda var Asetto simulasyon, Pcars da oyun demek de çok iddalı olur...
  • Valla dün iRacing aldım indirim ile 1 yıl 37 TL 1 saat falan test yaptım ve ürünü iade ettim. Bence alakası yok gerçek pist deneyimi ile. Belki etkinlikler için falan güzel olabilir fakat araç tepkileri bence çok abartı. Kısaca iRacing'i beğenmedim.
  • Ergun u şampıyonaya istiyoruz diye kampanyamı başlatalım bunumu istiyorsonuz :D

@boundless34

Bu arada yazını biri değilde site kaynaklı hata olduğunu düşünüyorum yazını bende gördüm fakat intercity nin buna sıcak bakacağını düşünmüyorum çok elitler çünkü ;) Böyle oyunla falan uğraşmazlar onlar röpteşambır ve viski&puro eşliğinde gazlıyorlar

@Aranel Ciryatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 2 Aralık 2015; 14:05:21 >
  • Yok yok gelmesin o nr isi var :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @flonky buğra ile direk konuşcam müsait olunca :D
  • Yarişa 1 hafta kaldi gençler antremanlar nasil gidiyor?

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

• Bu DreamPackler benim iyi para mı alacak :) yeri gelecek oyundan fazla para vereceğim :) (Ama çoğu firmadan alışık olmadığımız bir şey var. Fiyatları çok uygun)
  • 15 Aralık

• Corvette C7 ve Lamborghini Huracan bekliyorum.

• video aldatmıyorsa gelişmiş grafikler görüyorum. Ayrıca çarpışma fiziğine el atmış olmalarını umut ediyorum.
  • araclar bellimi dostlar

dreampack 3 cabuk geliyor sevindim valla

• bir tane de ferrari ekleseler hazır lisansları varken. oyundaki eksiklerden biri de fwd, önden çekiş bir araç da fena olmaz.
  • Para bırakmadın bizde sevgili Kunos
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.