Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.553
Cevap
76
Favori
335.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dream Pack 2 onaylandı. Açıklanan paket içeriği ;

Audi,Lamborghini,Catalunya

Bonus Pack açıklanan paket içeriği ;

Audi Quattro + 4 araç,Zandvoort

Assetto Corsa v1.1.6 update released!
    27 NISAN - LUCA
    1.1.6 Changelog:

- Fixed no collision bug between first 2 cars in the server list
    - Fixed TCP connection getting dropped for timeout
    - Fixed Pagani Huayra rear wings animation bug, wrongly connected to the animated suspensions on the last update. Physics unchanged and unaffected
    - Updated suspension on LaFerrari, missed on last updated due to time constrains
    - Fixed server output for "LAP WITH CUTS"
    - Fixed KERS not recharging when car is reset
    - Telemetry speed graph is now autoadjusted for max speed
    - Fixed animations running at wrong speed during replays
    - Fixed CPU time in render stats with negative numbers on PC with timer drifting
    - Fixed pitstop automatic controller not pressing the clutch and sometimes leaving the car moving away
    - Fixed Essential and RacePosition app wrong values in replay mode
    - Fixed Leaderboard in online races
    - Added flags, penalties, kers to the shared memory
    - Fixed wrong tyre temperature value in the car setup screen
    - Fixed crash if a non existent PP effect is selected
    - Fixed problem with TAB leaderboard on change session
    - Removed invalidation message from drift and time attack modes
    - Change camera button can now be assigned properly to another key
    - Fixed penalties on time attack
    - Fixed bad rear pressure slider placement on Lotus 2-11 setup
    - Default launcher theme: skip YouTube device support message
    - Ferrari F40 S3 brake bias adjustments in setup
    - Mclaren F1 GTR front left Toe-in setup slider value fixed
    - Added Fuel pressure (shows fuel quantity) to BMW M3 E30 DTM and Group A
    - Fuel indicator working for Alfa Romeo GTA, Lotus 2-11, Lotus Elise SC, Lotus Exige 240, Lotus Exige Scura, Lotus Exige S & Roadster & V6cup, Lotus Evora S & GTE & GTE Carbon, Mercedes SLS, McLaren MP4 12C, Pagani Huayra
    - Corrected fuel indicator scale for BMW M235iR, McLaren P1, Shelby Cobra
    - Working LCD screens for Mercedes 190 DTM EVO 2, Mercedes C9 LM.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifbalyemez

Yeni güncelleme hayırlı olsun.

Assetto Corsa v1.1.6 update released!
    27 NISAN - LUCA
    1.1.6 Changelog:

- Fixed no collision bug between first 2 cars in the server list
    - Fixed TCP connection getting dropped for timeout
    - Fixed Pagani Huayra rear wings animation bug, wrongly connected to the animated suspensions on the last update. Physics unchanged and unaffected
    - Updated suspension on LaFerrari, missed on last updated due to time constrains
    - Fixed server output for "LAP WITH CUTS"
    - Fixed KERS not recharging when car is reset
    - Telemetry speed graph is now autoadjusted for max speed
    - Fixed animations running at wrong speed during replays
    - Fixed CPU time in render stats with negative numbers on PC with timer drifting
    - Fixed pitstop automatic controller not pressing the clutch and sometimes leaving the car moving away
    - Fixed Essential and RacePosition app wrong values in replay mode
    - Fixed Leaderboard in online races
    - Added flags, penalties, kers to the shared memory
    - Fixed wrong tyre temperature value in the car setup screen
    - Fixed crash if a non existent PP effect is selected
    - Fixed problem with TAB leaderboard on change session
    - Removed invalidation message from drift and time attack modes
    - Change camera button can now be assigned properly to another key
    - Fixed penalties on time attack
    - Fixed bad rear pressure slider placement on Lotus 2-11 setup
    - Default launcher theme: skip YouTube device support message
    - Ferrari F40 S3 brake bias adjustments in setup
    - Mclaren F1 GTR front left Toe-in setup slider value fixed
    - Added Fuel pressure (shows fuel quantity) to BMW M3 E30 DTM and Group A
    - Fuel indicator working for Alfa Romeo GTA, Lotus 2-11, Lotus Elise SC, Lotus Exige 240, Lotus Exige Scura, Lotus Exige S & Roadster & V6cup, Lotus Evora S & GTE & GTE Carbon, Mercedes SLS, McLaren MP4 12C, Pagani Huayra
    - Corrected fuel indicator scale for BMW M235iR, McLaren P1, Shelby Cobra
    - Working LCD screens for Mercedes 190 DTM EVO 2, Mercedes C9 LM.

bir yenilik getirmediği için pek hayırlı değil :)

• bizim modlar gitmese bari

benim f40 a biseyler yapmislar yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 28 Nisan 2015; 0:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI PRESTIGE X570 CREATION MB, AMD RYZEN 9 5950X 16 CORE CPU, ASUS TUF GAMING RTX 3090 OC, 64GB Gskill Trident Z 3600Mhz RGB DDR4 ram, NZXT KRAKEN X62 LIQUID COOLING SYSTEM, SILVERSTONE PM-01 RGB KASA, SAMSUNG CRG90 49" 120Hz QLED MONITÖR, CORSAIR 1000W PLATINIUM PSU,2TB Silicon Power Pci Gen 4x4 Nvme, 1TB Corsair MP510 Nvme SSD, 2X2 TB WD Caviar Black HDD (Raid 0), 256GB SAMSUNG EVO 850 SSD, SIMUCUBE DIRECT DRIVE SYSTEM IONI HC PRO 20Nm Mige Servo, SRC Button plate, Simupad Button Plate, Simupad Button Box, Simupad Feedback pad, Heusingveld Simpedals Ultimate, Fanatec Clubsport V1,5 Shifter, ROG ALLY Z1 Extreme.
  • nissan gtr ne zmn gelecek acaba.

AMD FX X8 8350 AM3 4.0 GHZ 16MB -- ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 -- COOL MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU -- GSKILL 8GB (2X4) RIPJAWSX DDR3 1600 MHZ CL9 -- ASUS R9 280x DIRECTCU II TOP 3 GB GDDR5 384 BIT DX11.2 -- KINGSTON 240 GB V300 SSD -- CORSAİR CARBIDE 400R 80PLUS 750W KASA -- LOGITECH G25 -- PLAYSEAT
  • bu oyuna yeni özellik eklemedikleri sürece artık para harcamam. araba ekle pist ekle, ortada yine bir şey yok.

yeni dream pack beni pek heyecanlandirmadi acikcasi

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Catalunya konusunda ne dusunuyorsunuz dostlar ?

Cok uygun fiyatli olmasi lazim ki alayim yoksa cok uygun bi fiyata dusmesini beklerim

Bilgisayar : Ryzen 3600 || Gainward GTX 1080 || 1TB 860 EVO SSD || 32GB 3200Mhz DDR4 RAM || Phanteks P350X Mid Tower || Corsair RM650 PSU || Sunucu : Ryzen 5 3600 || 24TB(3x8TB) WD White Label(RED) || 32GB 2666Mhz DDR4 RAM || Fractal Design Define R5 Sessiz Kasa || Çevre Birimleri :LG 27UD69 4K IPS (x2) || LG 27GK650 144Hz 1080p IPS || LG 29UM67-P Ultrawide 75Hz || Bose QC25 #Kulaklık || Behringer XM8500 Mikrofon || Razer Deathadder Mouse || Razer Blackwidow Elite Chroma 2019 || Mobil : Apple MacBook Air M1 || iPad Pro 10.5" Pencil || Sony WH-1000XM3 || Kamera : Sony A7iii || Tamron 28-75 2.8 || Sony 85mm 1.8 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

Cok uygun fiyatli olmasi lazim ki alayim yoksa cok uygun bi fiyata dusmesini beklerim

15-16 lira olur herhalde hocam

benim anladığım bu pakette lamborginileri satacaklar

lake looise 2.0 Catalunyadan çok daha cazip geliyor bana

quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

quote:

15-16 lira olur herhalde hocam

benim anladığım bu pakette lamborginileri satacaklar

lake looise 2.0 Catalunyadan çok daha cazip geliyor bana

Cok daha cazip zaten Lake Louise :D Lake Louise de hem parali hem ucretsiz olarak iki versiyonla cikacak. Ben parali olani almayi planliyorum.

Lamborghiniler icin alinabilir ama bu paket. Araclara bakmak lazim. Oyuna simdiye kadar 56 lira verdim sadece o yuzden 16 tlye gelen paket bana pahali gelmiyor acikcasi
    Bilgisayar : Ryzen 3600 || Gainward GTX 1080 || 1TB 860 EVO SSD || 32GB 3200Mhz DDR4 RAM || Phanteks P350X Mid Tower || Corsair RM650 PSU || Sunucu : Ryzen 5 3600 || 24TB(3x8TB) WD White Label(RED) || 32GB 2666Mhz DDR4 RAM || Fractal Design Define R5 Sessiz Kasa || Çevre Birimleri :LG 27UD69 4K IPS (x2) || LG 27GK650 144Hz 1080p IPS || LG 29UM67-P Ultrawide 75Hz || Bose QC25 #Kulaklık || Behringer XM8500 Mikrofon || Razer Deathadder Mouse || Razer Blackwidow Elite Chroma 2019 || Mobil : Apple MacBook Air M1 || iPad Pro 10.5" Pencil || Sony WH-1000XM3 || Kamera : Sony A7iii || Tamron 28-75 2.8 || Sony 85mm 1.8 ||

• Spa da GT2 lerle 2.18 in altına inebilen var mı ben bir türlü inemedim

• Gran Turismo oyunlarında gerçekleştirilen gt academy ye bu yıl türkiye de dahil edilmiş.Keşke AC de böyle bir organizasyon düzenlese çok kıskandım.Forumlardan bi öneri yapiyim diyorum ne zamandır ama yeterli ingilizce yok malesef :(
  • Beyler AC de G27 de debriyaj ayarı konusunda yardımcı olabilir misiniz , bir de ne yaparsam yapayım oto vites atıyor
    AMD FX X8 8350 AM3 4.0 GHZ 16MB -- ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 -- COOL MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU -- GSKILL 8GB (2X4) RIPJAWSX DDR3 1600 MHZ CL9 -- ASUS R9 280x DIRECTCU II TOP 3 GB GDDR5 384 BIT DX11.2 -- KINGSTON 240 GB V300 SSD -- CORSAİR CARBIDE 400R 80PLUS 750W KASA -- LOGITECH G25 -- PLAYSEAT
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Yarış başlamadan önceki zorluk ayarlarından otomatik vitesteki tiki kaldıracaksın. G27 ayarları da google ve youtube tonlarca var

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.