Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: todiefor87

en hızlı start nasıl alınır. startlarda çok geride kalıyorum ya

yesil yanana kadar gazi kokleyip en ondeki aracin hareketini gordugum an vitesi 1 e aliyorum

yuksek devirde baslangic yapmak agresif bir surus sagliyor pati cekmeye anlik gaz kontrolu ile tepki verince guzel kalkis oluyor

daha kolay hizlanma ama bi parca daha zor bir surus oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 27 Ocak 2015; 15:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    bana uyar hafta içi-sonu fark etmez işim olmadığında gelirim
  • drag pisti kuruluyo mu acaba?
  • Sanırım drag yarışısnı kast ediyorsunuz. Ona henüz bende alışamadım biraz oynamak lazım alışa bilmek tecrübe kazanmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

drag pisti kuruluyo mu acaba?

Teknik olarak mumkun sanirsam. Ama nasil yarisicaz hicbir fikrim yok. Geri sayim falan durmadan baslatmak gerekir, onun yerine nordschleife duzlugunde yapabiliriz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

quote:

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

drag pisti kuruluyo mu acaba?

Teknik olarak mumkun sanirsam. Ama nasil yarisicaz hicbir fikrim yok. Geri sayim falan durmadan baslatmak gerekir, onun yerine nordschleife duzlugunde yapabiliriz :D

olur farketmez geri sayım için 3 korna yaparız. rolling de olur böyle

yandaki aracın motor sesini duyar duymaz kalkıyorum.sesi duymak için gaza basmamak gerek yoksa bizimki bastırıyor sesi duyulmuyor. en iyi kalkışım 0.384 @todiefor87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 29 Ocak 2015; 2:14:11 >

• kariyerdeki start tusunun altindaki driver strenght tam olarak nedir dostlar ?

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Yarıştığın arabaların zorluk derecesi
  • Arkadaşlar satılık t300rs direksiyon ilgilenen olursa.
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=1876783
  • quote:

Orijinalden alıntı: boundless34

Yarıştığın arabaların zorluk derecesi

bende ayni sekilde dusunuyordum ama dun 80 den 100 e cektikten sonra yaris cok daha keyifli hale gelmesine ragmen zorluk hissetmedim ondan dolayi sordum

• arkadaşlar oyunun boyutu modlarla 41 gb oldu sizde durum nasıl
  • tüm yardımlar kapalı mekanik hasar full yapay zeka 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Ocak 2015; 2:52:10 >
  • Arkadaşlar drag için beklerim. malesef 2 kişi girebiliyor.araç seçeneği yok o yüzden ama sürekli değiştiricem

TURK DH Unlim 500+

şifre : donanimhaber
  • bugün toplansakmı tekrar nordda:)
  • Öncelikle herkese merhaba,

Nette araştırma yaparken forum dikkatimi çekti ve yazmadan duramadım. Yaklaşık 2 hafta önce Project Cars için ön sipariş verdim. Oyunun çıkmasına bayağı bir zaman var bu yüzden dayanamayıp acaba bu tarz başka ne var derken karşıma AC çıktı. Keşke daha önce görseydim ve AC alsaydım diye düşünmeden edemedim. Başlangıçta klavye ile oynarım diyordum fakat video sitelerinde görüntüleri izledikten ve yorumları okuduktan sonra bir direksiyon almanın şart olduğunu anladım.

Direksiyon için thrustmaster t100 ffb ya da logitech driving force gt düşünüyorum. Bütçem max. 500 TL. Bu iki direksiyondan hangisini önerirsiniz ? ya da bu fiyat dahilinde önereceğiniz direksiyon hangisidir? Şimdiden teşekkürler.
  • icedguardian İ kullanıcısına yanıt
    thrustmasterlar hakkında fikrim yok ama logitech dfgt tavsiye ederim kullanıyorum
    Dfgt alinabilir ama ben benimkini 150 liraya almistim. Yani 500 liralik butcenize kiymis olursunuz dfgt ile. Onun yerine ikinci el temiz kullanilmis g27 bakmaniz daha mantikli olucaktir. İlla g27 olucak diye bir sey de yok thrustmasterin da ust modellerine bakabilirsiniz fakat thrustmasterlar hakkinda pek bilgim olmadigindan tavsiye veremeyecegim..

Arkadaşların da dediği gibi o paraya sıfır dfgt alınacağına üzerine 50~100 tl koyularak 2. el g27, g25 alınabilir. ben 3~4 ay önce 6 aylık g27'yi 550 tlye almıştım.
  • Akşam 21:00 da toplanıyoruz...
    http://steamcommunity.com/groups/ACDH#announcements
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Araştırmaya başladım. En kısa zamanda aranıza katılmak istiyorum, tabi önce bayağı bir alıştırma yapmam gerekecek :)
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.