Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liderden surekli 10saniye geridE kaliyorum risk almiyorum galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server kapalı sanırım teamspeak'te kimse yok :)
  • Server sadece bende mi gözükmüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

Server sadece bende mi gözükmüyor ?

Kapalı sanırım hocam bende de gözükmemekte.
  • Kendime söyleniyordum geç kaldım diye Neyse artık başka sefere turlarız
  • Turkey Challenge isimli server var silverstone international kurulu genelde supercarları ekledim
  • oyunu 3 gun acmadim

actigimda 3 yildir oynamiyormusum gibi oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı turlama server açılıcak mı
  • antking kullanıcısına yanıt
    21:00 Buluşma...
    http://steamcommunity.com/groups/ACDH#announcements
  • Öncelikle herkeze selamlar
    Bu rivali yamasını herkesin yapmasi lazim, hem steam arkadaşları içinde hem dünyada derecelerini görüp kendinizi geliştirme şansı oluyor. Boş tur atmaktan daha eylenceli. Kurulum ve Kullanmayla ilgili her türlü yardımcı olurum.
    Gelelim etkinliklere
    Arkadaşlar bu buluşmaları 3 ayrı kısımda yapsak P/Q/R gibi biraz rekabet biraz eylence olsa. Böyleliklede pistlerde daha iyi dereceler yapmak için bir amaç edinmiş oluruz. Ben hafta sonu genelde dışarda olduğumdan yetişemiyorum, hafta içindede kimse olmuyor. Yabancı serverlarda yarışlara giriyorum çünkü daha iyi dereceler yapmama ve yarış zevkimi almamı sağlıyor. Amaçsız dolanmak yerine yarış takvimi düzenlesek puan tablosu yapsak oyundan çok daha fazla zevk alırız. yarış takvimi düzenlersek 1 numaraya beni yazın her araba her yol olur. Ama gezi olayları 1-2 den sonra rabet görmüyo ve sıkıcı olmaya başlıyor.(bana göre)
    Oyunu bir kenara atıp sıkılmamak için (oynamak istiyorum ama dön dön nereye kadar sıkılıyo insan) biraz rekabet şart. Oyunda eksikler çok ama yarışlar gayet keyifli oluyor. Oyunda güzel yarışlar yaptığımız arkadaşlarımızı artık başka oyunlar oynarken görüyorum ( steamde :D ) ve benimde pekk giresim gelmiyor.
    Kimseyi kırmak yada laf söylemek adına yapmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın yanlızca amaçsız dolanmaktan farklı serverlarda farklı insanlarla yarış yapmaktan ve en önemlisi birileriyle birşeyler paylaşamamaktan sıkıldım.
    Bu arada Project CARS oynayayim dedim ama gerçekten kullanımı çok kötü geldi hiç zevk vermedi. Almayı düşünen varsa hemen uzaklaşsın o fikitden :)

• boundless34 kullanıcısına yanıt
    ben actracker diye bir app indirdim steam deki oyunun klasörünün apss dosyasının içine de attım ama oyunda bir türlü çıkmadı sağ tarafta. o olmayınca ricali uygulamasını hiç denemedim bile malesef
  • options girin general kısmından aşağıda görebilirsiniz tik koyun sağ tarafta çıkıcaktır.
  • yapımcıyla yapılan röportaj

hala dream pack tarihi yok

https://translate.google.com/translate?hl=fr&sl=it&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.motorsportitalia.net%2Fintervista-esclusiva-marco-massarutto-breve-nuovi-aggiornamenti-stiamo-sperimentando-nuovi-tarmac%2F&sandbox=1

beni sürekli eksileyen arkadaş okuyom ben yaaa niye eksiliyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 3 Şubat 2015; 18:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yapımcıyla yapılan röportaj

hala dream pack tarihi yok

https://translate.google.com/translate?hl=fr&sl=it&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.motorsportitalia.net%2Fintervista-esclusiva-marco-massarutto-breve-nuovi-aggiornamenti-stiamo-sperimentando-nuovi-tarmac%2F&sandbox=1

beni sürekli eksileyen arkadaş okuyom ben yaaa niye eksiliyon

Pek bir şey anlaşılmıyor çeviriden. Varmı türkçe mealini açıklayacak ?

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    4wd şart artık mouse ile drift yapmak istiyorum
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    Rival yamasına katılıyorum kesinlikle gerekli ama Project CARS, assetto'dan kesinlikle daha iyi tepkileri vs ayrıca Force feedback efektleri,

Ben bazen Assetto Corsa'ya verdiğim paraya acıyorum,
    Project cars'ı bekleseydim daha iyi olurdu diyorum.

Assetto bana hiç gerçekçi gelmiyor. arabaların yolda durmaması vs, Özellikle Ferrari resmen yol üzerinde kaymak gibi gidiyor.
    Mercedes SLS'e hiç değinmeyeceğim bile.
    20km/h'de arabaların saçma sapan savrulmaları umarım düzelir.

Oyunda ki GT3-GT2 Serilerine lafım yok, ama diğerleri gerçekten yol üstünde uçar gibi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

Rival yamasına katılıyorum kesinlikle gerekli ama Project CARS, assetto'dan kesinlikle daha iyi tepkileri vs ayrıca Force feedback efektleri,

Ben bazen Assetto Corsa'ya verdiğim paraya acıyorum,
    Project cars'ı bekleseydim daha iyi olurdu diyorum.

Assetto bana hiç gerçekçi gelmiyor. arabaların yolda durmaması vs, Özellikle Ferrari resmen yol üzerinde kaymak gibi gidiyor.
    Mercedes SLS'e hiç değinmeyeceğim bile.
    20km/h'de arabaların saçma sapan savrulmaları umarım düzelir.

Oyunda ki GT3-GT2 Serilerine lafım yok, ama diğerleri gerçekten yol üstünde uçar gibi gidiyor.

Project Cars'ın nasıl oluyor da tepkileri ve FFB'i daha iyi oluyor Assettodan? Eğer son updatelerde oyunu bastan kodlamadılarsa böyle bir şeye olanak vermiyorum açıkçası. Ben son oynadığımda yerlerdeydi. Hem de o kadar kotuydu ki oyunu oynayabilenlere saygı duydum. Sürüş hissi olarak oynadığım en kötü oyundur Project Cars.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 3 Şubat 2015; 23:51:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Godvater kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaworld92 -- 23 Ocak 2020; 1:11:39 >
  • Yapmayın hocam :)
    Assetto'da G27'ye zarar gelmesin diye, resmen force feedback kıstım ( kerb efekti ve yol efekti) . Ayrıca patinaj esnasında direksiyon nerdeyse boşa gelmiyor bile ( RWD) araçlarda. Ayrıca hız hissiyatı ve fren hissiyatı yok denecek kadar az. 150-160 ile giderken o hissiyat yok malesef. 70-80 km/h'de slalom yapabilen var mı merak ediyorum assetto da.

Kötü bir oyun değil ama bir kaç araba hariç diğer araçların fizikle uzaktan yakından alakası yok.
  • megaworld92 M kullanıcısına yanıt
    Project Cars üzerine dediklerinizden çıkardığım bir şey varsa benim ayarlarımda bir sıkıntı ollduğudur. Assetto'da demiyorum ki her şey sonuna kadar gerçekçi(o titreme olayı bug zaten) ama verdiği his olarak Project Cars'tan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum. Driving Force Gt kullanıyorum ve 5-6 tane internetten bulduğum direksiyon ayarlarlarıyla PCars'ı oynadım. Ama benim de bildiğim bir şey varsa araç sürerken yolun hissedildiğidir. Project Carsta hiçbir alakam yoktu yolla. Hangi arabayı denersem deneyeyim. Araba kütükten başka bir şey değil. Ama dediklerinizden anladığım kadarıyla bende sıkıntı var.

Günlük hayatta zaten araca gaz verdiğinizde araç ne kadar güçlü olsa da kaymaması gerekir(yani kayabilir de o kadar kaymaz) çünkü bin tane elektronik sistem var. Gerçekte o kadar güçlü arabalarla hiçbir deneyimim olmadığı doğru. O yüzden gerçekle kıyaslama yapmaya çok sıcak bakmıyorum. O güçte arabaları deneyimlemiş kişilerin gerçekle kıyaslaması daha doğrudur diye düşünüyorum. Ben iki oyunu da oynadım ve iki oyunda edindiğim deneyimlere dayanarak bu yorumları yaptım. Project Cars'ı her şeye rağmen almayı planlıyorum zaten. Ama umarım sizlerin dediği gibi iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.