Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banladınız mı beni chati açmak için çıkıp girdiğimde checksum failed kick been vs. şeyler yazdı giremedim bidaha

bu arada chat kapalı olduğu için ilk girdiğimde nerde toplandığınızı bilmiyodum duramadım arkadan 200le girdim kusura bakmayın
  • halil kaya kimdi yahu çok merak ettim
  • Buyrun hocam.
  • deli fişek gibiydin bir durduramadık seni yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

deli fişek gibiydin bir durduramadık seni yahu

Günün olayıydı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Server da bi 10 kişi vardık baglanamayan bir kaç arkadas vardı bazısında oyunda sıkıntı vardı biride kick yiiyordu kickin sebebi Ruf aracıcnı almanız. Ruf aracında sıkıntı var. araç degiştirile bilir, veya sorun düzeltile bilir.
    Çekilen resim ve videoyu pazartesi yüklemeyi düşünüyorum topluca paylaşmak istiyorum. Fotograf çeken arkadaslar paylaşsın farklı açılardan bakmak güzel olur aynı şekilde video da.
  • kimse kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Server da bi 10 kişi vardık baglanamayan bir kaç arkadas vardı bazısında oyunda sıkıntı vardı biride kick yiiyordu kickin sebebi Ruf aracıcnı almanız. Ruf aracında sıkıntı var. araç degiştirile bilir, veya sorun düzeltile bilir.
    Çekilen resim ve videoyu pazartesi yüklemeyi düşünüyorum topluca paylaşmak istiyorum. Fotograf çeken arkadaslar paylaşsın farklı açılardan bakmak güzel olur aynı şekilde video da.

Ruf'u ayarlarım tatilden sonra, şimdilik rufsuz dayanmaya çalışın :( Biliyorum Nurburgring ruf olmadan biraz eksik Fotoları bekliyorum ilk mesaja eklerim güzelleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Günün olayıydı.

Evet biraz öyle oldu. Sebebi ise sürekli serverdan kopuyordum bende kopmadığım süreleri değerlendirmek istedim.

Sizin isimler neydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: | Halil™ |

quote:

quote:

Günün olayıydı.

Evet biraz öyle oldu. Sebebi ise sürekli serverdan kopuyordum bende kopmadığım süreleri değerlendirmek istedim.

Sizin isimler neydi ?

Oyun içerisindeki kullanıcı adım da sarppy. Eğer denk geldiyseniz sarı M3 E92 kullanıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

quote:

Server da bi 10 kişi vardık baglanamayan bir kaç arkadas vardı bazısında oyunda sıkıntı vardı biride kick yiiyordu kickin sebebi Ruf aracıcnı almanız. Ruf aracında sıkıntı var. araç degiştirile bilir, veya sorun düzeltile bilir.

Ruf'u ayarlarım tatilden sonra, şimdilik rufsuz dayanmaya çalışın :( Biliyorum Nurburgring ruf olmadan biraz eksik Fotoları bekliyorum ilk mesaja eklerim güzelleri.

kick yiyen bendim.evora s yavaş kalıyodu bi atraksiyon yapayım dedim ama olmadı

• videolarinizi sabirsizlikla bekliyorum dostlar

interneti baglatinca bende araniza katilacagim

İtalyadaki 5 dakika oyun 7 euro olayi baya aklima takildi

o 5 dakika icin hangi araci secerdim diye aklimdan gecti

ilk once aklima ilk goz agrim f40 geldi ama biraz dusununce videosunu paylastigim mclaren tercihim olurdu

siz o 5 dakika icin hangi araci secerdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 25 Ocak 2015; 9:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Günün olayıydı.

Sizin isimler neydi ?

Oyun içerisindeki kullanıcı adım da sarppy. Eğer denk geldiyseniz sarı M3 E92 kullanıyordum.

Pembeli bir BMW vardı :P önünde düzlükten sonra göremedim sizi :D

• e92 ise bendim serverda her araçtan 2 tane var bende kırmızı gözüküyordu. Renk ayarlarınızda proplem vardır efekt kısmında. M1 i diyorsanız o araçın rengi pembe. Oyun içi ıd -BMW-
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Günün olayıydı.

Sizin isimler neydi ?

Evet hatırladım.

• bende beyaz z4 kullanıyordum :) bmw kullanmasını sevmiyorum oyunda arkadan itişe hayır :)
  • Video yarın geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 25 Ocak 2015; 20:45:53 >

• arkadan vurduğum da video da olucak mı
  • lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt
    Bakcıaz artık hatırlamıyorum :) edileme bitti 44 gb dı 1.80 e felan düşürdüm. Görüntü kalitesi pek iyi olmadı ama orta seviye bir görüntü kalitesi var videonun. Yarın görücez artık. :)
  • quote:

Video yarın geliyor...

Videoyu yükledim arkadaşlar, iyi seyirler. :)

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.