Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

project cars son sürümlerde müthiş bir yol almadıysa sadece oyundur

ki umarım öyle güzel bir atağa kalkarki yeni göz bebeğimiz o olur

ama bu bana pek mümkün gelmiyor şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Şubat 2015; 0:25:37 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaworld92 -- 23 Ocak 2020; 1:11:13 >
  • megaworld92 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    sim. denince akla gelen ilk şey yarış oyununda sürüş fizik ön plandadır. Grafik değildir. Sürüş önemli değil diyorsanız orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaworld92 -- 23 Ocak 2020; 1:27:6 >
    İlla ac yi seveceksiniz diye bir şey yok. Buda sizin görüşünüz.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaworld92 -- 23 Ocak 2020; 1:26:54 >
    Bu güne kadar çıkan yarış oyunlarının hemen hemen hepsini oynamışlığım vardır. Arkadaşlar en nihayetinde oyundur... Fakat ; Dediklerinin hiç birine katılmıyorum, Oyunun çok eksikleri var doğrudur geliştiriyorlar ama gerçek sürüşe en yakın oyun şu an budur dediğin abartmalar yoktur. Arabanı sokakta yol lastikleriyle kullanmakla pistte silik lastiklerle kullanmak arasında dağlar kadar fark var. Eğer öğrenmek istersen birgün istanbul park Formula pistine gidip denemeni tavsiye ederim. He onuda yapmıyosan aynı arabalarla aynı pistlerde oyun ve gerçek tur zamanlarını yanyana gösteren videolar var onlarıda biraz inceleye bilirsin. Gerçeğe ne kadar yakın olduğuna bakarsın. Tabiki gerçek değil simulasyon.

Project cars oyununa gelince görüntüler mükemmel yağmur ve çevre muhteşem alınıp oynanır ve zevk alınır ama en fazla shift kadar simulasyon olur. iki oyunda yüklü oynuyorum ama simulasyon istiyosan AC eğer OYUN oynıycam zevk alıcam diyosan P.C alın...

Kimseyi kırmak rencide etmek veya aşağılamak gibi bir niyetim yok "Fakat bazı arkadaşlar rage boy luk mu desem artık fan boyluk mu yapmış - lemişler hemen" bu laf hoş olmamış. kendinize göre yorum yaparken lütfen başkalarını karalayarak değil araştırarak yorumlayın. Mesela AC zor geldi ben P.C den daha çok zevk aldım diyebilirsiniz. Ama hiç gerçekçi değil tamamen saçma cümleleri komik oluyor. Ayrıca oyun daha gelişme aşamasında her geçen gün dahada gerçekçi oluyor

Tekrar söylüyorum Kimseyi kırmak yada laf söylemek için yazmıyorum yukardaki lafınıza istinaden yazma gereği gördüm. Yoksa herkezin tabiki kendine göre bir fikri var...

• Arkadaslar, yapıcı bir tartisma olursa, bizim icin de ogretici olur. Ben project'i oynamadim. Projectde yapimcisindan dolayi önyargilarim var, assettoda da bazi hosnutsuzluklarim var. Yapici, ego tatmin etmeden yapilan yorumlar karar vermemizde (en azindan benim icin) yararli olacaktir. Simdiye kadar üslup sert degil, yorum bildiren arkadaslara tesekkurler.

• boundless34 kullanıcısına yanıt
    bende buna cevap vereyim,

Bir kaç imkan ve tanıdık sayesinde Intercity ( istanbul Park)'ta Motosiklet ve araç izleme binme şansım oldu, ayrıca aktif olarak araç kullanan birisiyim. Standart küçük beygirli araç değil üstelik. Bana Assetto'da Softslick lastik ile nasıl spin atıldığını açıklarsanız sevinirim özellikle 15-20KMH'de ( gaz vermeden virajda ) ikiside gözümde oyun.

Ayrıca Megaworld'e sokakta ki ile pist arasında fark var diyorsunuz, sokakta yol tutuşu olan araçların Pistte Slick lastikler ile yarış araçlarının daha iyi tutuş sergilediğini sizde bilmektesiniz.

Ayrıca ben demiyorum ki assetto'yu bırakalım Project Cars oynayalım.
    Ben gözüme gelen eksikleri belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 4 Şubat 2015; 12:37:40 >
  • Eskiden bu oyunda tüm ayarlar açık halde 60 fps rahat alırken artık 45-50 fps arasında gidip geliyor (290x ile). Birkaç ayarı kapatınca fps çok artıyor ama bu sefer de stuttering (takılma) sorunları devam ediyor.

Daha önce geliştiricilerden biri soruna çözüm bulduklarını söylemişti ama henüz bu konuda bir güncelleme gelmedi ve benim gibi bu sorunla boğuşan çok insan var. Sürekli kare oranı sorunları ile ilgili konular açılıyor:

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/some-problems-after-1-03-aka-framerate-issues.20262/

Daha önce 60 fps ile sıkıntısız tüm ayarlar açık halde oynayabiliyorken şimdi 45-50 fps'ye düşmesi ve takılma sorunları yaşatması iyi bir durum değil. Oyunlarda pek ayar düşürmeyi sevmeyen bir insanım, bu sorun çözülmediği sürece pek oynamayı düşünmüyorum, Bu oyunun geliştirme süreci sürekli devam edecek ama yeni özellikler eklemek yerine şu sorunu çözseler pek güzel olacak, aradan kaç ay geçti artık.

Daha önce geliştirici şunu yazmıştı:

WOW! Starting with 16 cars in front smoking their tyres, silky smooth! Not a single FPS drop.. Impressive, loving this.

https://twitter.com/KunosStefano/status/554843271835303936

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaworld92 -- 23 Ocak 2020; 1:26:42 >
  • 1.1 sürümü ile ilgili not paylaşılmış Facebook sayfasında.

Kısaca ;

- Ekran kartı ve işlemci performansına yönelik iyileştirmeler
    - Ses,hasar,FOV iyileştirmeleri
    - Bayrak kuralları ( NİHAYET )
    - Hava değişimi ( şimdilik sis ve bulut )
    - Yeni replay özellikleri

------------

Dear followers,

Our development team is working hard on the next release of Assetto Corsa, that will upgrade the main version of the game and will include important additions. We would also like to thank you for all the constructive criticism and helpful tips you submit to our official forums everyday helping our team to improve Assetto Corsa at the best.

Graphics

We are redefining some features related to post processing effects, HDR and particle rendering optimizations that improve graphics environment, lighting and framerate performance. The engine has been optimized in order to guarantee a more stable framerate in all conditions, including single-player and multiplayer races. Smoke effects have been also improved, fixing an issue that affected the performances when huge amount of smoke was generated, especially at race starts.

Artificial intelligence

CPU occupancy has been optimized to guarantee better and more stable performance. Furthermore, we worked to improve interaction of AI with each other and against the player car, as well as their "racing attitude”. The result is less collision accidents, better and more predictable lines and greatly improved race starts, delivering a better racing experience.

Flag and rules

The next build will introduce race flag and rules, including yellow, blue and black flags, both in single and in multiplayer. More details regarding this feature will be available at the release.

Overcast conditions

Next build will introduce the option to define the sky/weather conditions: player can choose between light/heavy fog, clean/light/heavy cloud, that affect lighting, visibility, track temperature, and so on, adding more immersion, different racing scenarios and environmental effects. As usual all the conditions are moddable and new ones can be created by the community.

Damages, views and sounds

Several parameters and functionalities related to damages, head movements, mirrors FOV values, reverberation and environmental sounds have been added or optimized, improving the overall driving and replay experience.

Replays

Assetto Corsa replays are universally appreciated for their fidelity, resulting in very realistic movements, car behaviour and camera management, but resulting also in high requirements in terms of hard disk and memory space. Unfortunately such big files are not easily handled by players who join or organize leagues and online championships. Next build will add quality settings options that allow up to 4x smaller sizes and longer replays.

Pre-order and release date

Assetto Corsa is not in Early Access anymore but that doesn’t mean that development is finished. As promised, the Dream Pack will also include several improvements, optimizations and new features. All the new code features will also be included for free on the main simulation, to allow gamers to enjoy Assetto Corsa and the new Dream Pack even more. However the process needs time to be completed. The release of the Dream Pack and of Assetto Corsa 1.1 is confirmed for Q1 2015. Thank you very much for understanding, for your kind support and passion.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 4 Şubat 2015; 14:10:06 >

• Silik lastiklerin özelliklerini biliyorsaniz bu soruyo cvp bulmak zor degil

Eger dogru sekilde kullanirsaniz cok daha iyi yol tutar 20 km hizla nasil spin attigini veya tytunamadigini bilmuyorum ama bunun yuzlerce sebebi olabilir zsten bu yuzden simulator deniyo devamli raya oturmus tren gibi giden araba istiyosaniz bu o oyun degil. Super arac kazalarini seyrrderseniz oldugu yerde arabayi devirmeyi bile başaran lar var bunlar zatrn gercektede olan seyler...

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    Genelde 60fps altina düşmüyor ama online yarislarda bendede anlik takilmalar yapiyor ve cok sinir bozucu oluyor. Ust siralardayken Çok kisi seyredince oluyo diye düşünüyorum. Umarim duzelir. Simdilik cok rahatsiz edici degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: boundless34

Genelde 60fps altina düşmüyor ama online yarislarda bendede anlik takilmalar yapiyor ve cok sinir bozucu oluyor. Ust siralardayken Çok kisi seyredince oluyo diye düşünüyorum. Umarim duzelir. Simdilik cok rahatsiz edici degil.

Evet o takılmalar zaten can sıkan noktalardan biri. Ama @ozan_26 yeni haberleri paylaşmış, teşekkürler. Beklediğimiz haber buydu özelikle işlemci ve ekran kartı performansına yönelik geliştirmeler güzel olacak. Yeni özellikleri de beğendim ama yağmur ve gece gibi hava şartlarını da görmek isterdim. Q1 2015 dediklerine göre sanırım Nisan gibi çıkar. "The release of the Dream Pack and of Assetto Corsa 1.1 is confirmed for Q1 2015."

İkisini beraber çıkarmak yerine 1.1'i öne almalarını bekliyorum, umarım bir an önce sorunların üstesinden gelirler.

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmen için teşekkür ediyoruz.
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    Yüzlerce sebebi değil sadece fizike aykırı olduğunu söylemek yeterli olur. Bu konuda zaten teker basınçlarını vs herşeyi ayarlayıp söylüyorum.
    bir de söylediklerimi sürekli farklı yönlere çekiyorsunuz, tren örneğiniz gibi. duran arabayı kimse deviremez :)

Burada GT3-GT2 Spec'ten bahsediyoruz yüksek hızlarda yere tutunma oranı fazla " SLICK " lastiklerle yol tutuşu normal araçlara göre yüksek olan tekerlerden bahsediyorum.

Size göre assetto doğru bana göre yanlış. ben burda görüşlerimi size kabul ettirmeye değil, bir oyun kullanıcısı olarak eksikleri belirtiyorum. İlla sizin görüşünüz veya benim görüşüm doğrudur diye bir koşul koşmuyorum. Ama megaworld'ün açıklaması gibi oyunda gerçekten fizik bazı araçlar için yok denecek kadar az.

düzgün yapılandırılmış araçlar assetto'da şunlar bana göre, BMW E30, BMW 1M, Mclaren GT3, Ferrari GT2. KTM.
    En berbat fizik ise, kesinlikle F40'ta mevcut. bunu Assetto formunda herkes söylemekte. bakalım nezaman düzelticekler.

Bu forumda görüşlerimizi paylaştıkça eksi alıyoruz, karşısındakinin düşüncesine saygısı olmayan kişi ile gerçekten forum yapmaya gerek görmüyorum.
    foruma neden ara verdiğimi hatırlatıyor.

• Bu Dream Pack ve 1.1 güncellemesi ücretsiz mi? Herhangi bir Season Pass içeriğine rastlamadım da dlc olayı nasıl olacak bu oyunda acaba?
  • pek tartışmaya girmem

hem istanbul park ta track-day de 321 m3 ile

hemde nürburgring nordschleife de rs265 2.5 saat rsrcar ile

deneyimime dayanarak söylüyorum bu oyun (pek oyun demek gelmiyor içinden sonuçta fiziksel bir yapım)

Bu normal hayattaki yarış v.b en yakın yapımdır.

Ayrıca trafikte yada OTOBANIMSI ne demekse yerlerde 160 ile viraja girmeyin ;) bu sizin hayatınızı düşündüğümden değil başkasının hayatını düşündüğümden diyorum.

şu project midir nedir bununla kıyaslanacak oyunlar değildir. gidin o oyunu oynayın buraya kıyaslama yapmayın gördüğünüz gibi yersiniz eksiyi bloğu kimse sizi kaile almaz.

9-16 yaşındaki kişiler genelde bu tarz yazıyor ben 32 yaşındayım bana kardeş diyor :)) bazen susmak en büyük erdemdir

kısacası ben diyorum 321 m3 ile son gaz 1 vites kaldır bakayım arabayı 20-30 bulmadan kaldırımla kardeş olursun 2k masrafla güzelce sevinirsin :)) (slick yok kabak lastik istanbul park nasıl bir pistse 4. turda lastik bitirdi :))... ayrıca normal yol ile pist yolu birbirne benzemez.. tecrübe demişya kazadan son anda kurtulup hiç yolu yalamışmı acaba :)

yumruk yemeyen kendi yumuruğu balyoz sanırmış hesabı olur :) saygılar bizden GENÇ :)

• Üslübunuza cevap verme gereği bile görmüyorum. :) Çünkü sizin ile tartışmaya girilmez.
    kaldırım da biterim kesinlikle doğru karşınızda ki kişi 23 yaşında 16 değil
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.