Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçici bir heves diyelim. İkinci el DFGT kovalayalım o zaman. Assetto Corsa gibi başka oyun var mı bu tarz? Çeşitlilik önemli değil simulator olduğunu hissetirsin sürüş dinamiği olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Geçici bir heves diyelim. İkinci el DFGT kovalayalım o zaman. Assetto Corsa gibi başka oyun var mı bu tarz? Çeşitlilik önemli değil simulator olduğunu hissetirsin sürüş dinamiği olarak.

Surus dinamigi olarak yanina yaklasan yok. Project Cars var, daha iyi grafikleri ve sesleri var, daha cok araba ve pisti var fakat surus olarak cok geride malesef. Zaten su an orjinal edinebileceginiz bir oyun degil. Erken sipariste su an, piyasaya cikana kadar da oynamaya acmayacaklar gibi duruyor. En iyi secim Assetto Corsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 21:01:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda G27 kullanan varsa ayarlarını özel mesaj olarak atabilirmi benim yaptığım ayarlar tam uygun olmuyor

• Cevap için teşekkürler LFS, Car Driving Simulator sonrası uzay çağı gibi gelecek desenize
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Lfs in fizikleri çok üst düzeyde yanına yaklaşan yok daha, bir ara notlar Pro vardı kayboldu gitti, onun dışında uzay çağı gibi gelir

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    Lfs fizikleri gerçekten üstün mü AC'ye göre? Lfs'nin bahsi bir kere daha geçti ama internette yeterince bilgi bulamadım ve grafikleri nedeniyle indirip denemekten de vazgeçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mıdır, Turlayanlar?

Steam grubu filan açsak mı?
  • Benim şimdiye kadar oynadığım en gerçekçi sim, fizikleri muhteşem ama pist az, arabalar sallama lisanslı değil hiçbiri uydurma markalar, grafikler de kötü tabi kaç senelik oyun ama hala durur benim pc de, bir Richard Burns ralliden vazgeçmem bir de lfs den.

Assetto Corsa son yıllarda çıkan en iyi sim ama genel olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

Var mıdır, Turlayanlar?

Ikı server ve steam grubumuz var

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Oyunu p8600 işlemci ve ati 4650 kart ile lcd ye aktarıp oynayabilir miyim? Ayrıca DFGT desteği var mı?

Anladığım kadarıyla elinizde laptop var ve bu oyunu oynamak istiyorsunuz ama hem donanım çok yetersiz hemde laptop ile bu oyunu oynamayı denemeyiniz laptobu yakabilirsiniz...

Evet aynen, deneyeceğim olmazsa yeni bilgisayar alınca :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

quote:

Var mıdır, Turlayanlar?

Konuya ara ara girince hepsinden bir haberim :D
    Teşekkürler hemen bakıyorum.
  • quote:

quote:

Var mıdır, Turlayanlar?

Server isimlerini ve steam grubunu paylasabilirmisin hocam

• Romulus kullanıcısına yanıt
    Konuyu Ardaya yani Aventadorr verin olsun bitsin diğer konu sahibi arkadaş zaten tamam olur demiş bizde konuyu sürekli takip ettiğimizden ve yararlı bilgiler paylaştığımızdan konunun ortalarında kalıyor.Konuyu ve oyunu ilk gören kişi içinde aradığı cevabı sayfalar arasında ararken kayboluyor. Sonuçta tutan ve gelişmekte simulatör adına en önde olan oyun. Burda şuanda sürekli olarak aktif olan 10-15 kişi varız temenimiz dahada fazla olmak.

Bu arada konu el değiştirdiğinde steam grubu liste şeklinde ve oyun içi nickleri yazmayıda unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Konuyu Ardaya yani Aventadorr verin olsun bitsin diğer konu sahibi arkadaş zaten tamam olur demiş bizde konuyu sürekli takip ettiğimizden ve yararlı bilgiler paylaştığımızdan konunun ortalarında kalıyor.Konuyu ve oyunu ilk gören kişi içinde aradığı cevabı sayfalar arasında ararken kayboluyor. Sonuçta tutan ve gelişmekte simulatör adına en önde olan oyun. Burda şuanda sürekli olarak aktif olan 10-15 kişi varız temenimiz dahada fazla olmak.

Bu arada konu el değiştirdiğinde steam grubu liste şeklinde ve oyun içi nickleri yazmayıda unutmayalım.

Eğer bana geçerse konu herkesi memnun edecek şekilde düzenleyeceğim merak etmeyin.

Serverlar:

İsim: TURK
    şifre: buluşma

Bu serverda klasik pistler ve GT sınıfı araçlar oluyor genelde. Ozgur adlı arkadaşın kiraladığı bir server ve hollanda merkezli.

İsim: DH Asseeto Corsa by Prasinus
    Şifre: prasinus

Bu serverda ise dar uzun yollardan oluşan pistler var(Nurburgring, Mountain Climb pistleri gibi). Bu server ise ben ve bir arkadaşımın, kadıköyde konumlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 21:48:47 >

• Diger server sahibi arkdaş aktif degil sanırım serverı hep aynı pm attım ve cevap gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Bir link koymuş alın size konu ne halınız varsa görün der gibi bunu ne saçmalık ya? Daha birde üstü çıkmaya çalışıyor.

Tanışıyormuyuz?

Bundan sonra bana hitaben yazarsanız yazdıklarınıza dikkat ediniz ve cevap vereceksenizde alıntı yapınız haberim olsun.Sizin şu yazdıklarınızı bu forumdaki 7-8 yıllık arkadaşlarımdan duymadım.

Biz burada forumda kimsenin kalbini kırmayalım gücendirmeyelim diye mesaj yazarken kılı kırk yarıyoruz,bazen haddini aşan mesajlarda dahi alttan almak için uğraşırken bu yazı tavrı hoş olmuyor.

Ne derdiniz varsa düzgün bir sekilde anlatırsınız bizde cevap veririz,böyle kahve ağzı ile olmaz...

Alıntıladım ki herkes görsün. Kim haklı kim haksız karışmayacağım ama üsluba dikkat edilmeli. Kimsenin keyfini kaçırmaya gerek yok. Sonuçta birbirimizin gözünün içine bakarak mertçe konuşamıyoruz. Ben ulusalonur'u tanımıyorum mesela. Belki bende 10 yaş büyük. Belki küçük. Hitabıma dikkat ederim olur biter. Bence sakin olup herkes dikkatli yorum yapsın, beraberce keyfle konuyu ilerletelim.
    İyi oyunlar arkadaşlar.

Ben Ulusalonur'u 7-8 yıldır tanırım. Sağlam simci olduğu kadar karakteri düzgün ve saygılı bir adamdır. Buradan kimseyi kırmayacak kadar olgundur.
    Ezcümle, senin de dediğin gibi herkese iyi oyunlar.

• Server su an acik herkese iyi eglenceler. Onumuzdeki birkac gun yurtdisinda olacagimdan server ayarlarini degistiremiyoruz. Yarin aksam bir etkinlik dusuncesi var, zamanini secmeyi sizlere birakiyorum. Genelde 21:00'dan sonra giriliyor en cok. Ona gore bir zaman belirlenip Norschleife'de turlanabilir. Hep beraber bir foto cekimi de yapariz Nordschleife'de.

ARKADASLAR BILIYORUM DAHA ONCE DE ISTENMISTI AMA LISTE OLUSTURMAK ICIN TEKRAR STEAM KULLANICI ISIMLERINIZE IHTIYACIM VAR. PM ATARSANIZ SEVINIRIM. ILK SAYFAYA LISTE EKLENECEKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 23:21:41 >
  • quote:

Server su an acik herkese iyi eglenceler. Onumuzdeki birkac gun yurtdisinda olacagimdan server ayarlarini degistiremiyoruz. Yarin aksam bir etkinlik dusuncesi var, zamanini secmeyi sizlere birakiyorum. Genelde 21:00'dan sonra giriliyor en cok. Ona gore bir zaman belirlenip Norschleife'de turlanabilir. Hep beraber bir foto cekimi de yapariz Nordschleife'de.

Bunu her hafta sonu yapmayı düşünüyoruz cumartesi veya pazar günü. Saat 21:00 iyi bir zaman gibi düşüncelerinizi yazarsanız iyi olur. Arda nın da dedigi giibi Nordschleife pisttinde yol araçları stock diye bilinen araçlar ile turlucaz. Video kayıt yapmak isteyen yapsın farklı açılardan izlemek zevkli olluyor. bende video kayıt alıcağım. Saat hakkında görüşlerinizi yazın...

Server: DH Assetto Corsa by Prasinus
    Sifre: prasinus

• Konu iyice canlanmış maşallah

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.