Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dfgt daha ekonomik olur ama butce elveriyorsa kesinlikle g27. 2. El G27 bulabilirseniz en zevklisi oyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Dfgt daha ekonomik olur ama butce elveriyorsa kesinlikle g27. 2. El G27 bulabilirseniz en zevklisi oyle olur.

Elimde DFGT var biraz deneyeyim olmadı G27 aramaya başlarım artık.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

quote:

Elimde DFGT var biraz deneyeyim olmadı G27 aramaya başlarım artık.
    Teşekkürler.

Dfgt de cok zevkli ben dfgt kullaniyorum. Duz vitesi aramiyor degilim ama dfgt tek sikintisi dondururken cikan ses bence yoksa gayet zevkli

• mue hiçbirşey anlamamışsın sözden anladığınla kendi kendine atar yapıyorsun :)

çvk donanımın çok iyi değil açmaya açar da ne derece akıcı olur meçhul lcd tv de tam çözünürlükle oynayamazsın mesela. Evet DFGT desteği var.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhanceylan -- 17 Ocak 2015; 17:44:50 >
  • Arkadaşlar sakin olun, neden bu kadar büyüttünüz olayı konu sahibinin de isteği varsa ilgili birine konuyu devredebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Bir link koymuş alın size konu ne halınız varsa görün der gibi bunu ne saçmalık ya? Daha birde üstü çıkmaya çalışıyor.

Tanışıyormuyuz?

Bundan sonra bana hitaben yazarsanız yazdıklarınıza dikkat ediniz ve cevap vereceksenizde alıntı yapınız haberim olsun.Sizin şu yazdıklarınızı bu forumdaki 7-8 yıllık arkadaşlarımdan duymadım.

Biz burada forumda kimsenin kalbini kırmayalım gücendirmeyelim diye mesaj yazarken kılı kırk yarıyoruz,bazen haddini aşan mesajlarda dahi alttan almak için uğraşırken bu yazı tavrı hoş olmuyor.

Ne derdiniz varsa düzgün bir sekilde anlatırsınız bizde cevap veririz,böyle kahve ağzı ile olmaz...
  • Simulator oyunlarına başlamak istiyorum bende. Bir süredir takipteyim ama LFS veya Car Driving Simulator dışında pek duymamıştım. Bu oyun çok daha kapsamlı ve donanımlı olsa gerek. Bunların dışında Assetto Corsa dışında farklı bir oyun önerisi var mı?

Direksiyon fiyatları malum DFGT fiyatları 500TL, G27 ise 750TL civarına yükseldi. DFGT ikinci el fiyatları ise 200TL civarı. Mantıklı olanı nedir? DFGT iş görür mü? Bir de bu üst düzey setlerde el freni gibi şeyler yok eksikliği hissedilmiyor mu önden çekişli araçlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Arkadaşlar sakin olun, neden bu kadar büyüttünüz olayı konu sahibinin de isteği varsa ilgili birine konuyu devredebiliriz.

Konudaki ilk mesajın sahibi olarak ilk mesajdan kullanıcı adım vs. silinirse istediğiniz kişiye devir yapabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Oyunu p8600 işlemci ve ati 4650 kart ile lcd ye aktarıp oynayabilir miyim? Ayrıca DFGT desteği var mı?

Anladığım kadarıyla elinizde laptop var ve bu oyunu oynamak istiyorsunuz ama hem donanım çok yetersiz hemde laptop ile bu oyunu oynamayı denemeyiniz laptobu yakabilirsiniz...
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Başka bir üyeye devredildiği zaman sizin kullanıcı adınız gözükmez ilk mesajda. Konuyu o kişi açmış gibi görünür.

Konuyu devralmak isteyen PM'den bana ulaşsın. Görüşelim.
  • Granturismo ile bu oyunu karşılaştırabilecek bir arkadaş varmı gt kadar iyimi bu oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Granturismo ile bu oyunu karşılaştırabilecek bir arkadaş varmı gt kadar iyimi bu oyunda

İkisini de oynayan birçok kişi var ben de onlardan biriyim. Kıme sorarsanız sorun, (özellikle direksiyonla oynandığında) AC'nin üstünlüğünü kabul edecektir. Fakat GT'deki çeşitlilik, modifikasyon opsiyonları gibi detayları bu tarz oyunlarda aramamak lazım.

Bu oyun çok daha gerçekçi bir simulasyon. GT ise sadece oyun gibi kalıyor yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 20:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Bir link koymuş alın size konu ne halınız varsa görün der gibi bunu ne saçmalık ya? Daha birde üstü çıkmaya çalışıyor.

Tanışıyormuyuz?

Bundan sonra bana hitaben yazarsanız yazdıklarınıza dikkat ediniz ve cevap vereceksenizde alıntı yapınız haberim olsun.Sizin şu yazdıklarınızı bu forumdaki 7-8 yıllık arkadaşlarımdan duymadım.

Biz burada forumda kimsenin kalbini kırmayalım gücendirmeyelim diye mesaj yazarken kılı kırk yarıyoruz,bazen haddini aşan mesajlarda dahi alttan almak için uğraşırken bu yazı tavrı hoş olmuyor.

Ne derdiniz varsa düzgün bir sekilde anlatırsınız bizde cevap veririz,böyle kahve ağzı ile olmaz...

Alıntıladım ki herkes görsün. Kim haklı kim haksız karışmayacağım ama üsluba dikkat edilmeli. Kimsenin keyfini kaçırmaya gerek yok. Sonuçta birbirimizin gözünün içine bakarak mertçe konuşamıyoruz. Ben ulusalonur'u tanımıyorum mesela. Belki bende 10 yaş büyük. Belki küçük. Hitabıma dikkat ederim olur biter. Bence sakin olup herkes dikkatli yorum yapsın, beraberce keyfle konuyu ilerletelim.
    İyi oyunlar arkadaşlar.

• quote:

quote:

Granturismo ile bu oyunu karşılaştırabilecek bir arkadaş varmı gt kadar iyimi bu oyunda

İkisini de oynayan birçok kişi var ben de onlardan biriyim. Kıme sorarsanız sorun, (özellikle direksiyonla oynandığında) AC'nin üstünlüğünü kabul edecektir. Fakat GT'deki çeşitlilik, modifikasyon opsiyonları gibi detayları bu tarz oyunlarda aramamak lazım.

Bu oyun çok daha gerçekçi bir simulasyon. GT ise sadece oyun gibi kalıyor yanında.

Logitech f710 ile yada ds4 ile oynanabiliyormu hocam peki bu konuda bilginiz varmı

• quote:

quote:

quote:

Logitech f710 ile yada ds4 ile oynanabiliyormu hocam peki bu konuda bilginiz varmı

DS4 bilmiyorum ama F710, Xbox Controller ile oyananiyor.

• Ben şaun f710 ile oynamaktayım gayet güzel ama direksiyona araca tam hakim olmak için direksiyon seti şart. kısa bir video çekmiştim onu paylaşayım. @bozcaadalı nın da videoları var bu konu hakkında.

2. Videoda e30 benim diger araç alfa ise dfgt ile @emrebo tarafından oynanmakta.

• DFGT kullananlar memnun mu? Almayı düşünüyorum da. G27 arasında farklılık nedir? Momo da iş görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 17 Ocak 2015; 20:39:29 >
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    ben ds3 ile oynuyorum

assettoyu mutlaka denemek gerek diye dusunuyorum

benim su ana kadar gordugum en iyi yaris simulatoru assetto corsa

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

DFGT kullananlar memnun mu? Almayı düşünüyorum da. G27 arasında farklılık nedir? Momo da iş görür mü?

Ben cok memnunum cunku ucuza aldim. Ama 500 tlye alsam kesinlikle bu kadar memnun olmazdim. Su an ki fiyatlar ucmus.

Ben set alsam su an ucuza g27 almaya calisirdim. Ama olaya gonul vermis olmaniz lazim. O kadar da istekli degilseniz veya gecici bir heves olarak goruyorsaniz 2. El bir DFGT en mantiklisi olacaktir.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.