Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Konuyu acan arkadasa o kadar sinirliyim ki anlatamam. Diyorum konuyu bana iki gunlugune ver, bir guzel duzelteyim ilk sayfayi ; herkese kolaylik olsun. Adam takmiyor.

3 kere etiketledim simdi yine etiketleyecegim, foruma da giren aktif olarak yazan biri kendisi ama nedense bize yardimci olmak istemiyor heralde.

Konuyu iki gunlugune verse, ilk sayfayi duzenlesem herkese kolaylik olur. Topluluk gittikce buyuyecek, her seferinde ayni sorulari mi cevaplayalim?

Madem hic umrunda degil oyun, konuyu direk devretsin yani. İnsanlara yardimci olmak istiyoruz. İstemiyor mu nedir anlamadim.

yeni konu aç da oraya geçelim bunu da kaldırtırız olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

quote:

Konuyu acan arkadasa o kadar sinirliyim ki anlatamam. Diyorum konuyu bana iki gunlugune ver, bir guzel duzelteyim ilk sayfayi ; herkese kolaylik olsun. Adam takmiyor.

3 kere etiketledim simdi yine etiketleyecegim, foruma da giren aktif olarak yazan biri kendisi ama nedense bize yardimci olmak istemiyor heralde.

Konuyu iki gunlugune verse, ilk sayfayi duzenlesem herkese kolaylik olur. Topluluk gittikce buyuyecek, her seferinde ayni sorulari mi cevaplayalim?

Madem hic umrunda degil oyun, konuyu direk devretsin yani. İnsanlara yardimci olmak istiyoruz. İstemiyor mu nedir anlamadim.

yeni konu aç da oraya geçelim bunu da kaldırtırız olmazsa

Tek basima boyle bir karar vermek istemiyorum acikcasi. Eger boyle bir seyde uzlasirsak ben acarim yeni konu.

2011'den gelen mesajlarin da cope gitmesi yazik olur. Oyunun gelisiminin tarihi yatiyor sonucta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sakin ol arkadaş bu ne sinir.

Olay ne diye baktım 6-7 gün önce şunu yazmışsınız: "Konu admini arkadastan da ricam var konunun ilk sayfasi cok bos. Oyunu tanitan bir sayfa olmasi lazim ama onun yerine sadece oyunun sitesine verilen linkten ibaret.

Mesgulse adminligi bana versin ben duzeltip geri vereyim, kendisine pm ile ulasmayi denedim fakat hesabi pm atmaya kapali oldugundan buraya yazayim dedim."

Kendiniz diyorsunuz zaten pm ile ulaşmayı denedim hesabı pm atmaya kapalı diye,demekki bir sıkıntı var,bana ulaşmadan burada kendi kendinize atar yapıyorsunuz.

Bana pm gelmezse,herhangi bir yöntem ile bana böyle böyle bir durum var diye haber verilmezse benim nereden haberim olacak?Bugün siteye girişte sağ üstte bildirim panelinde yazmasa yine haberim olmayacaktı.

Konuya gelince,böyle bir şey söz konusu bile olamaz.Ana sayfaya kim ne konunun eklenmesini istiyorsa buraya yazar ve bana ulaşır,bende yazılan mesajı ana sayfaya eklerim...

• bence yeni konuya gerek yok arkadaşımızda geldi zaten ayarlar herşeyi ilk sayfada
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün hiçbir açıklama yazmadığınız konunun sizde kalması ne kadar önemli?
    Sizin etkiniz olmadan 58 sayfaya ulaşmış bir konu var ortada.

Aventadorr gibi gençler istiyorlarsa konuyu sakin bir dille yönetime iletsinler bir çözüm bulacaklardır mutlaka. Millet burada community oluşturmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Doğru düzgün hiçbir açıklama yazmadığınız konunun sizde kalması ne kadar önemli?
    Sizin etkiniz olmadan 58 sayfaya ulaşmış bir konu var ortada.

Aventadorr gibi gençler istiyorlarsa konuyu sakin bir dille yönetime iletsinler bir çözüm bulacaklardır mutlaka. Millet burada community oluşturmaya çalışıyor.

Doğru düzgün ne açıklama yazmamı bekliyorsunuz,artı söz konusu olan konunun ilk mesajının bende kalması vs. değil,benim kullanıcı adı ve şifremi bir başkası ile paylaşmamdır.

Benim konuda ne kadar etkim olup olmadığını bilen bilir.

Kim nereye isterse başvurabilir,kimsenin elinden tutan yok.

Hatta site yönetimi tarafından yapılabiliyorsa başvurursunuz ilk mesajdan benim ismim kaldırılıp başka biri ilk mesajı yazıp düzenleyebilir benden yana sıkıntı yok.Ama ben burada iken başka birisinin mesajımı düzenlemesine izin vermem...

• Dedigim gibi, yeni konu acmaya sicak bakmadigimdan uzun suredir devam eden bu konuyu gelistirmek istedigimden boyle bir sey one surdum. Eger size ulasamiyorsak, foruma sik sik bakamiyorsaniz; verin adminligi baskasina, guncel tutsun konuyu. Forum olarak beraber oynadigimiz her yeni modu size yeni mesaj atip, sizin gormenizi ummaktansa bu yontem cok daha hizli ve etkili olur diye dusunuyorum.

Server sahibi iki arkadasiz, birimizin serverina yeni harita eklendi veya server adresi degisti vs. ya da bu pazar saat 8'de toplaniyoruz bizim sv'de ; sizi etiketleyip gorur insallah demektense (siz gorene kadar Pazar gunu de gecmis olabilir) konuyla ilgilenen bir arkadasa verelim konuyu. Ben olmak zorunda degilim. Konuya daha sik bakabildigimden, konuyla ilgili oldugumdan ve yabanci dil bildigimden (yabanci sitelerdeki yazilari vs. cevirip rahatlikla koyabilmek) kendimi one surdum yoksa benim icin onemli olan toplulugun gelisimi bizim aldigimiz keyifin artmasi, konunun sahibi kimmis umrumda degil.

Edit: Eger konu ilk mesaji baskasina verilebiliyorsa da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 13:23:13 >

• Bakınız diğer server sahibi arkadaşın konusu var ve aktifhttp://forum.donanimhaber.com/m_99579344/tm.htm

Server sahibi ile bir görüşün,madem yarış ile ilgili aktif bir konu var,yarış etkinliklerinizi oradan yazarsanız hem bu genel konu hem yarış konusu birbirine karışmamış olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Bakınız diğer server sahibi arkadaşın konusu var ve aktifhttp://forum.donanimhaber.com/m_99579344/tm.htm

Server sahibi ile bir görüşün,madem yarış ile ilgili aktif bir konu var,yarış etkinliklerinizi oradan yazarsanız hem bu genel konu hem yarış konusu birbirine karışmamış olur...

Hocam uzun suredir takip edemediginiz belli. O konu acildiginda ben de sevindim ve konuda mesajlarim da var fakat iki ayri konu isleyemediginden iptal oldu o konu.

Sizce en son 2014'te mesaj atilan konu aktif mi? Kac kere etkinlik duzenledik ondan sonra. Server sayimiz iki oldu bu arada. Oyunun buyuk bir kismini hep beraber yarismak olusturuyor hocam neden ayri konulara ayiralim.

Zaten ilk mesaj duzenlenirse durmadan tekrar eden sorular ortadan kalkacak ve konuya atilan mesajlar yariya inecek.

Anlamiyorum nedir bu tutumunuzun nedeni? Insanlar rahatca oynayamasin mi istiyorsunuz? Yeni konu acmak istemiyorum uzlasip cozelim su olayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 13:43:15 >

• Açıkçası yapılan eleştiriye katıldığımı söylemeliyim, konu sahibi olarak bu oyun hakkında bilgilerle ve gelişmelerle birlikte ilk mesajı güncellemeniz bu oyunu hiç bilmeyenler için de yararlı olacağı kanısındayım. Oyun sürekli geliştirilen bir oyun ve gördüğüm kadarıyla donanımhaberde bu konu genelde her hafta ilk sayfada yer alıyor. Oyun hakkında bazı bilgiler, ekran görüntüleri, videolar bile yeterli olabilir. Güncel haberlerle ilgili linkleri vermek de kafi olur sanırım. İncelemelerde 8-9 puan alması da bu oyuna ilgiyi artıracaktır. İlk mesaja server konusunun bağlantı adresini vermeniz de yeterli olabilir Bence server konusunun yeni bir konu olması mantıklı ama o konuyu bilmeyenler olabilir, ilk sayfada bağlantısı olması iyi olur, siz de bununla uğraşmamış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Ocak 2015; 14:10:15 >
  • Açıkçası konuyu ilgili bir arkadaşımıza devrederlerse hepimiz için daha yararlı olacağı kanaatindeyim.
  • ne kadar büyütülmüş ilk sayfa olayı

keşke bu tavır konu dışı muhabbet konusuna da gösterilseydi...
  • Aventadorr konu adminliğini vermekten neyi kastediyorsun? açtığım bir konuyla baktım konuyu devir gibi bir opsiyon görünmüyor. Adamın şifresini almayı kastediyorsan niye versin olmaz öyle iş.

alan adminine yazın önce onur da razı nasıl olsa konu sahibi değiştirilebiliyorsa speedstep taşır konuyu. ancak forumlarda genelde böyle bir opsiyon bulunmuyor bu platform için birşey diyemem. olmuyorsa yeni konu açın söyleyin bu konuyu kilitlesinler yaparım diyorsanız bu konuda ki bilgileri yavaş yavaş taşırsınız.
  • Tek tek alıntı yapmayıp yazılanlara topluca son kez cevap vereceğim ve bu konu benim için burada kapanacak.

Benmi anlatamıyorum yoksa sizlermi anlamak istemiyorsunuz arkadaşlar anlamadım.

İlk mesajı asla güncellemem ne haliniz varsa görün kim demişte sanki ben buna karşıymışım gibi konuşuyorsunuz?

Ne dedik,kim ilk sayfaya ne yazılmasını istiyorsa söylesin ve haber versin yazarız,aksini iddia eden varmı?

Neden ve hangi gerekçe ile kendime ait kullanıcı adını ve şifresini başkası ile paylaşayım,bunu benden yönetim dahil kimse isteyemez,buna kimsenin hakkı yok ve haddide değil.

Çok istiyorsanız yönetim ile konuşun,oluyorsa ilk mesajdan benim adımı sildirin,ondan sonra ilk mesajla ilgili ne isterseniz yapın benden yana sıkıntı yok dedikmi dedik,e daha ne yapalım

• Tamam işte uzatmayın adminlik konusnda bilgiis yokmuş demekki arkdasın durumu izah edin söyleyin allah allah. Böyle böyle adminlik verilmiyor ama siz ne eklicekseniz bana yazın ben bir bir eklerim diye. Biri de demiş ''Sizin etkiniz olmadan 58 sayfaya ulaşmış bir konu var ortada. '' bunu hangi mantıkla söylüyorsun ? buraya kadar eskiden beri gelmiş şimdiide devam edicek ? Devam etmesin mi gidelim mi ? Kimse kusura bakmasın ama böyle boktan bir mesaj ile konu açılmaz bunu özür dileyerek söylüyorum. Bir link koymuş alın size konu ne halınız varsa görün der gibi bunu ne saçmalık ya? Daha birde üstü çıkmaya çalışıyor.
  • Arkadaslar kimseden sifresini istemedim. Tabiki de sifre istenmez. Benim soyledigim, konunun ilk mesajinin duzeltilmesi.

Ulusualonur'un da dedigi gibi ilgili kimse goruselim ilk mesaj veya konu sahibi degissin. Ben bunun icin basvurmadan, konu sahibiyle onceden goruseyim dedim. Habersiz arkadan is yapmak gibi olur yoksa. Ilgili kim bilmiyorum ama gourseyim nasil halledilebilirse problem, bir yol bulmaya calisiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 16:09:22 >
  • bencede tartismaya luzum yok arkadaslar

ilgiyi sonuna kadar hakeden bir simulator assetto corsa

bende basligin sahiplenilmesi taraftariyim

isim ahmet mehmet onemli degil ancak

ilk mesajda yazanlar da baslikta yazanlar da onemli

konunun en guncel bilgi ve haberlerle canli tutulmasi gerekiyor

yonetim yardimci olacaktir diye tahmin ediyorum zaten atla deve degil

herkesinde rizasi var gibi gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 17 Ocak 2015; 16:03:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu p8600 işlemci ve ati 4650 kart ile lcd ye aktarıp oynayabilir miyim? Ayrıca DFGT desteği var mı?
  • ÇVK kullanıcısına yanıt
    dfgt desteği var direksiyon sürücülerini pc ye indirip kur

yalnız bu kart ve işlemci oynatırmı tam olarak bilemiyorum
    Google amcaya bir sor istersen bide assetto corsanın en düşük hangi sistemde
    oynatacağı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

dfgt desteği var direksiyon sürücülerini pc ye indirip kur

yalnız bu kart ve işlemci oynatırmı tam olarak bilemiyorum
    Google amcaya bir sor istersen bide assetto corsanın en düşük hangi sistemde
    oynatacağı yazıyor

teşekkürler araştıracağım, ayrıca bir sorum daha var DFGT yanına pedal+vites kombinasyonu mu mantıklı ve ekonomik olur yoksa G25 veya G27 almak mı direkt olarak?
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.