Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen gun yapimcinin bahsettigi ve beta testerlarina actigi guncelleme dlc ile gelecekmis

@tobbebergman no, that will come with the DLC version, still working on it.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgame123

arkadaşlar bu oyunu dfgt ile oynuyorum ama arkadan itiş tüm araçlarda aracın arkasını getiremiyorum sadece e30 da oluyor örneğin e92 m3 te virajda tam gaz vermeme rağmen devir düşüyor önden kayıyor araç ben mi ayar yapamadım acaba? sürüş seceneklerinden racer modda oynuyorum

Hocam tc aciktir cekis kontrolu onu kapatip dene

• 1.02 güncellemesi olduktan sonra mouse ile oynanmıyor.nereye bildirmek lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Oyunu indirip kurdum sonunda masaüstüne kurmadım Laptop la bi deniyim dedim i5 işlemcili 4gb ram li bi latop çok kastı kaldırır demiştim ama olmadı malesef acaba ayarlarda felan bi yanlışlıkmı yaptım birde logitech f710 çalıştıramadım gördü ama menü de çalışmıyor oyun içinde çalışıyor felan bi acayip oldu pc de oyun oynamayı unutmuşuz

Bin yıllık q6600 işlemci ve 4 gb ram ile sıkıntısız oynuyorum ben valla kesin ayarlarınızda bir bozukluk olmalı

Bende rahat oynarım diye düşünüyordum ama ne hatası yapabilirimki onuda çözemedim

Hocam Ekran karti ve cozunurluk de cok onemli. Cogu Laptop ekran karti cok zorlanir zaten bu tarz oyunlarda, cozunurlugu dusurup belki oynanabilir yaparsiniz ama zevk almazsiniz yani.

Ekstra kontroller menude calismiyor zaten. Fare sart yani. Konsollar gibi degil malesef.

• bugun yellow bird u ilk kez denedim

modcularin emegine saglik ancak modlanmis 10 arac surmektense yapimci eli degmis 1 araci kullanmayi tercih ederim

arada cidden inanilmaz fark oluyormus

yapimci bir f1 araci eklese cidden cok sevinecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bugun yellow bird u ilk kez denedim

modcularin emegine saglik ancak modlanmis 10 arac surmektense yapimci eli degmis 1 araci kullanmayi tercih ederim

Ben hic kullanmiyorum fakat iki adet acik teker(open wheel) arac olmasi lazim. Spesifik olarak f1 araclari olmayabilirler fakat ayni tadi veriyorlardir heralde? Yoksa siz baska bir sey mi ariyorsunuz?

• Ben niye drift yapamıyorum G27 yi drifte uygun ayarladım araçtada tüm yardımlar kapalı ama virajda spin atıyor

• Güncelleme yapmışlar ama araba sessiz gidiyor. aynı sorunu yaşayan var mı 1.0.2 sürümde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bugun yellow bird u ilk kez denedim

Ben hic kullanmiyorum fakat iki adet acik teker(open wheel) arac olmasi lazim. Spesifik olarak f1 araclari olmayabilirler fakat ayni tadi veriyorlardir heralde? Yoksa siz baska bir sey mi ariyorsunuz?

onlari denedim ama baya yavas geldiler hocam

modlu f1 araciyla bazen turluyorum ama yapimcidan gelmeyince pek guvenemiyorum

dream pack zengin bi icerige sahip olur umarim

• Arkadaşlar servere giriyorum fakat checksun failed yazıyor. Pranius şifresiyle giridiğimiz server. Hayır bütün yüklemeleri bekledikten sonra bide giremiyorum. Başta söylese o kadar beklemicez
    Sorunun sebebi nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Arkadaşlar servere giriyorum fakat checksun failed yazıyor. Pranius şifresiyle giridiğimiz server. Hayır bütün yüklemeleri bekledikten sonra bide giremiyorum. Başta söylese o kadar beklemicez
    Sorunun sebebi nedir.

Bu sorunu baskasi da soyledi, disardayim su an ilgilenemiyorum. Eve donunce ilgilenicegim. Su an onerebilecegim tek sey baska arac denemeniz.

• Dreampackin ne zaman geleceğine dair resmi bi açıklama var mı sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Dreampackin ne zaman geleceğine dair resmi bi açıklama var mı sabırsızlanıyorum

2015 ilk ceyregi denmisti en son.

• Araç değiştirince oldu evet. Ama kimse yoktu 1 tur attım bıraktım. 20 kişi civarı pist günü gibi gazlasak çok keyifli olur eminim. Hatta herkezde 1-2 dk kayıt yapsa sonra ben o videoları birleştirir güzel bir kurgu yapar atarım. Başka forumlardanda var kullananlar Asetto corsa ama serveri falan bilmiyorlardır. Herl-kezşn ağzının suyunu akıtır ringde pist günleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHALDOZE -- 19 Ocak 2015; 23:30:26 >
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    İstedigumiz gibi katilim olmuyor. Gecen pazar bulusma vardi kimse gelmedi iki uc kisi disinda pazar gunu anlarim isi olan okulu olan vardir.
    Bu cumartesi yine bulusma duzenlicez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

İstedigumiz gibi katilim olmuyor. Gecen pazar bulusma vardi kimse gelmedi iki uc kisi disinda pazar gunu anlarim isi olan okulu olan vardir.
    Bu cumartesi yine bulusma duzenlicez.

ben cumartesi pazar çalışıyprum bana uymuyor hocam hafta içi 2 gün izinliyim ben
  • antking kullanıcısına yanıt
    Şu steam grubuna bakicam bir tane var pasif. Etkinlikler olur, hafta ici, hafta sonu ayarlariz. Fotograflarimiz ile videolarimiz ile konu renklenir en azindan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Şu steam grubuna bakicam bir tane var pasif. Etkinlikler olur, hafta ici, hafta sonu ayarlariz. Fotograflarimiz ile videolarimiz ile konu renklenir en azindan.

grup ne diye geçiyor bende dahil olayım gruba
  • antking kullanıcısına yanıt
    Grup budahttp://steamcommunity.com/groups/assettocorsatr# aktif degil admini sürekli offline 21 gündür offline böyle devam ederse yeni grup açmayı planlıyorum, yapılan etkinliklerin ordan da duyurlmasını istiyorum.

Edit: Yeni bir grup açmaya karar verdim. Bu daha aktif olacağı kesin. Yeni grup açmamın sebebi ise diger grubun sahibi olan nec adlı üye 21 gündür offline istek gönderdim ama offline oldugu için görmüyor. Eger sizde olumlu bakarsanız grupu açıcağım. Lütfen düşüncelerinizi yazınız.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 20 Ocak 2015; 13:54:06 >

• Gençler ya, steamda beta katılımı diye bişey var. seçtim onu geçenlerde. şu an aktif hala ama beta bişey indiremiyorum. assettonun betaları var mesela, nasıl indirilir ?
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.