Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgilendirme için teşekkürler bir ara denciem. Yararlı.
  • antking kullanıcısına yanıt
    Oyunu sanırım yeni kurdun oyun ayarlarına gir options orda profil ayarların var ordan isim soyisim ve ülkeni seç oyuna gir start çizgisinden geçtiğinde yeşil olursa işaret bana dua et yeter :D
  • 2015'in ilk çeyreğinde çıkması bekleniyormuş Dream Pack'ın,Mart sonuna kadar bekletirler artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 16 Ocak 2015; 13:46:36 >
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    Videon için çok teşekkür ederim. izliyorum

edit: videon çok güzel olmuş kardesim. Abi çok iyi yaa :) İnsan kendini izleyince çok daha farklı oluyormuş bazı virajlarda yanlayarak girdim oralar bile çok güzel dışardan izleyince hakketten çok güzel oluyormuş bundan sonra arka ya kameraman tutucam çeksin beni :D
    Videonu indiricem iznin varsa da kendi kanalımda paylaşıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 16 Ocak 2015; 14:00:38 >
    hocam Nordschleife da nasıl yarışıyorsunuz. cr*ck li oyun mu o? bende orjinal oyun var çünkü ama bu piste sahip değilim :/
  • smtsl S kullanıcısına yanıt
    ekstra pist ve araçları bazı sitelerden indirerek kullanabiliyorsunuz. youtube da bile tonla mevcut link falan veren
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Videon için çok teşekkür ederim. izliyorum

edit: videon çok güzel olmuş kardesim. Abi çok iyi yaa :) İnsan kendini izleyince çok daha farklı oluyormuş bazı virajlarda yanlayarak girdim oralar bile çok güzel dışardan izleyince hakketten çok güzel oluyormuş bundan sonra arka ya kameraman tutucam çeksin beni :D
    Videonu indiricem iznin varsa da kendi kanalımda paylaşıcam.

Tabi tabi , indirip paylaşabilirsin

Ya fazla basmadım bilerek.Üzülmeni istemedim

• smtsl S kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var crack ile :) Oyun orjinal steam ile. O pist moddur mod sitelerinde bula bilirsiniz pistin adını nord snoopy 1.1 diye aratarak bula bilirsiniz İlerde dream pack gelicekmiş onunla berebar bir kaç araç ve o pist gelicek.
    :D bazı yerlerde fark ettim basmadıgını :) dfgt ye sahip olmak diyelim, bende f710 var anca bukadar daha iyisi ola bilir :)
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. ben böyle bi imkanımızın olduğunu bilmiyordum. akşam detaylı bi şekilde araştıracağım. e o zaman pist varsa araçta vardır değilmi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

:D bazı yerlerde fark ettim basmadıgını :) dfgt ye sahip olmak diyelim, bende f710 var anca bukadar daha iyisi ola bilir :)

G27 den sonra vitesin eksikliğini hissediyorum ama
  • Aynen araç da var :)

@emrebo DFGT yi düşünüyorumda işte bir kaç ay sonra belki alırım bir tane.

edit: resim atıcaktım 2 3 tane msj yazdım bari bunu editlimde bunda paylaşım :)

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 16 Ocak 2015; 14:26:09 >
  • dream pack fazla bekletmez umarim

dun yapimcinin bahsettigi ufak guncelleme geldimi dostlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MR_TÜRKEL M kullanıcısına yanıt
    hocam standı yaptırdın mı yoksa hazır mı aldın?
  • eurogamer incelemesi 9/10

9/10 güzel puan ama yinede böyle bir simülatör için az vermişler gibi geldi bana

http://www.eurogamer.net/articles/2015-01-16-assetto-corsa-review

assettodaki araçların gerçek yarışlardaki en iyi zamanlamalarını nasıl bulabilirim dostlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Ocak 2015; 20:42:54 >
  • Arkadaşlar oyunu tavsiye ediyor musunuz? Xbox Gamepad ile oynayacağım nasıl oyun?
  • özellikle driftle ilgilenen arkadaşların izlemesini tavsiye ederim

bu arada pist muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 17 Ocak 2015; 4:19:33 >
  • Yarış simi seviyorsan harika tavsiye ederim direksiyon olsa süper olur enaz logitech dfgt
    Hiç yoktan gamepadlede güzel oynanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu acan arkadasa o kadar sinirliyim ki anlatamam. Diyorum konuyu bana iki gunlugune ver, bir guzel duzelteyim ilk sayfayi ; herkese kolaylik olsun. Adam takmiyor.

3 kere etiketledim simdi yine etiketleyecegim, foruma da giren aktif olarak yazan biri kendisi ama nedense bize yardimci olmak istemiyor heralde.

Konuyu iki gunlugune verse, ilk sayfayi duzenlesem herkese kolaylik olur. Topluluk gittikce buyuyecek, her seferinde ayni sorulari mi cevaplayalim?

Madem hic umrunda degil oyun, konuyu direk devretsin yani. İnsanlara yardimci olmak istiyoruz. İstemiyor mu nedir anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 17 Ocak 2015; 9:42:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.