Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu araç direk Nissan GTR hocam . Skyline dediğiniz anda R34 ü kastetmiş olursunuz.
  • dostlar oyunda kaydettigim videoyu flash diske atip yukleme sansim yokmu ?

videolari fraps vs gibi programlarlami cekiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

aynn hocam sesler çok önemli hele de gtrın sesleri. Ferrari 458 in sesi gereç bir 458 gibi gelmedi sizce ?

458 ve La Ferrarinin sesleri bencede gerçekçi değil. Videolardaki o içi titreten sesi istiyor insan

• T.Blackeye. kullanıcısına yanıt
    Gerçek bir 458 sesi olmasını isterdim. Modellemsi çok iyi iç tasarımını da seviyorum. İlk oynadıgımda aha dedim 458 de varmıs hersey iyi güzel birde sesine bakım dedim bosta gaza bastım berbat denicek kadar kötü 458 hiç andırmıyor.

Dream pack e yorum atan arkdaşa teşekkür ediyorum.
  • BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi Skyline GTR-35 diye bildiği için öyle dedim hocam. Skyline GTR ailesinden sonra GTR olarak isimlendirilmesinden dolayı herkes Skyline GTR 35 sandı fakat Nissan bu modelde Skyline ismini kullanmadı GTR olarak kaldı. Skyline GTR35'te desen, GTR da desen aynı araç anlaşılıyor sonuçta
  • T.Blackeye. kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma için özür dilerim
  • R35 GTR ne zaman gelir bilinmez ruya pektin icinde yok cunku :( Ben oyuna 4x4 arac istiyorum artik boyle olmuyor. Mod yapanlar da 4x4 fizigini daha kolay adapte eder arabalari, daha yeni araclarin onu aciliur boylece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

R35 GTR ne zaman gelir bilinmez ruya pektin icinde yok cunku :( Ben oyuna 4x4 arac istiyorum artik boyle olmuyor. Mod yapanlar da 4x4 fizigini daha kolay adapte eder arabalari, daha yeni araclarin onu aciliur boylece.

Aynen öyle bende 4*4 araç bekliyorum. Modlar şuan hep arkadan itiş zaten. En çok beklediğim araç GTR. Ondan sonrada sırf ses için yeni Corvette.
  • dostlar tekrar videomuzu nasil flash diske atabiliriz ve internete yukleyebiliriz ?

• bu oyun bana g27 aldıracak arkadaş.
    Kanıma giriyor..
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    fraps programıyla kayıt yapabilirsin hocam
  • boundless34 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam

• yapımcı sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor

Stefano Casillo @KunosStefano · 13 Oca
    Days like this are the reason this is such a great job.After a 4 days of misery, I feel I have a new game in my hands.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yapımcı sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor

Days like this are the reason this is such a great job.After a 4 days of misery, I feel I have a new game in my hands.

Sırf bu fps ve takılma sorunu nedeniyle bir süredir oynamıyordum. Umarım bu sorunu çözmüşlerdir, forumdaki konuyu da takip ediyorum ciddi gelişmeler var görünüyor.

WOW! Starting with 16 cars in front smoking their tyres, silky smooth! Not a single FPS drop.. Impressive, loving this.

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/if-you-have-a-significant-fps-drop-read-here.17536/page-32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 14 Ocak 2015; 22:45:18 >

• Merhaba ,
    fanatec clubsport v2 pedal 2,5 ay önce aldım.
    satılıktır ilgilenen olursa pm atabilir.
    sadece iracing oynandı.
    SATILDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAADAM -- 15 Ocak 2015; 17:20:19 >
  • Assetto Corsa Ferrari F40:http://youtu.be/Rs28BrtIkw0

Assetto Corsa BMW M3 E30:http://youtu.be/f8gnC8Kmlfg

Sesler icin cekilmistir.

• Eklemezler m4 ü ama ekleseler 7/24 tek bu aracı kullanırdım a.c de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 15 Ocak 2015; 2:02:09 >
  • umarim dream packte f1 araci da gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Ocak 2015; 4:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

yapımcı sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor

Sırf bu fps ve takılma sorunu nedeniyle bir süredir oynamıyordum. Umarım bu sorunu çözmüşlerdir, forumdaki konuyu da takip ediyorum ciddi gelişmeler var görünüyor.

WOW! Starting with 16 cars in front smoking their tyres, silky smooth! Not a single FPS drop.. Impressive, loving this.

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/if-you-have-a-significant-fps-drop-read-here.17536/page-32

Sayfayı açmaya çalıştığımda bu sayfayı görme izniniz yok diyor. Üyeyim fakat donanımhaber 'de paylaşılan forum sayfalarını açmıyor uzun zamandır. Belki sizin bir malumatınız vardır.

'' Assetto Corsa support forum - Error
    .

You do not have permission to view this page or perform this action. ''

• Abi telefon numarası ile tam üyelik istiyor. Ben de oluyordu sonra tel. No girince düzeldi.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.