Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.551
Cevap
77
Favori
322.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cidden muhtesem

logitech f310 ile oynayan arkadaslar memnunmu ? tuslari ayarlamak ugrastiricimi dostlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 8 Ocak 2015; 11:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPA'da GT3 ile en fazla. 2.23'e inebiliyorum. AID kapaly. o da gamepad ile.
    Amazon'da G27 buldum ama kararsyzym biraz daha TR'de direksiyon fiyatlaryna bakyp öyle alaca?ym gibi :)
  • Arkadaşlar bana fanlık yapmadan dürüstçe artı eksi olarak pcars ile aradaki bir kaç temel farkı söylüyecek birileri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Analdım anladım. Peki Sizin servera güçlendirilmiş araçlar olmaz mı ?(GT aracları değil) F40 ın daha güçlü olmasını isterdim, turbo sesi adamı baştan çıkarıyor.

Hocam daha normal F40'i kazasiz kontrollu surebilen gormedim. Varsa bir baba yigit ben tam gaz kaza yapmadan surebiliyorum diyen bir tur atip videosunu koysun. Ertesi gun eklerim Guclu F40'i onun icin ama Traction Control kapali oldugundan surmesi cok zor o araclari :D

Ferrari F40 Monza 1966 No AID (yardımlar kapalı) Logitech F710 GamePad test. Bu yanıltıcı olmasın, direksiyonla bu turlar çok çok daha iyi atılır.

Hocam iyi turlamissiniz fakat Monza genis ve az virajli bir pist. Zaten serverda yol pisti degil de normal bir pist kullansaydik ben de guclu arac koyardim, fakat serverda Hill Climb pistinde yarisiyoruz. Bu da beni daha cok hafif ve orta guc seviyesinde araclara yoneltiyor(Standard F40 bunlardan birisi). Ve olabildigince yol icin yapilmis versiyonlarina. Serverda amac cok guclu bir arabaya sahip olup da duzluklerde kokleyip virajlarda yavas ve guvenli surmek degil, butun pisti sinirlarinizi zorlayarak surmek. Buna en iyi ornek alperin ALfasiyla yaptiklari olabilir

Su an dusundugum tek modifiyeli arac Bmw E30 DTM Group A, sonucta Group A tam da bizim serverda yaristigimiz yol pistlerinde duzenlenen bir yaris etkinligiydi. Ben su an deneyip uygunluguna bakiyorum. Eger istek de varsa bir araci cikarip onu koyabilirim. Ktm'nin sayisini da ikiye cikarmayi planliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

Arkadaşlar bana fanlık yapmadan dürüstçe artı eksi olarak pcars ile aradaki bir kaç temel farkı söylüyecek birileri var mı?

Artilar:
    -Surus zevki (Pcars bu surus konularinda rezil durumda malesef)
    -Surus fizikleri
    -Cok daha az bug var(yok?)
    -Bir suru mod var ve giderek artiyo sayisi(kaliteli modlar)
    -Simdiden DH'ye ozel iki serverimiz var online yaristigimiz
    -Oyun piyasaya cikti (Pcars ne zaman cikar belli degil)
    Notr:
    -ikisinin de grafikleri iyi(Pcars bir iki konuda daha ustun ama eksikligi aranmayan seyler bunlar)
    Eksileri:
    -gece veya yagmur yok
    -daha az arac ve pist cesidi(Modlarla gideriliyor ve Kunos tarafindan ucretsiz olarak yenileri geliyor)
    -Menuler biraz garip ama Pcarsin da menuleri garipti yanlis hatirlamiyorsam

Ben almadan once arastirdigimda iki oyunu da oynayan insanlar Pcarsin cok guzel oldugunu ama Surus kalitesi eksikligi bakimindan, Assetto Corsa oynadiklarini yazmislardi. Durum hala gecerli...

Not: Pcars cikinca her seye ragmen alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 8 Ocak 2015; 13:34:31 >

• antking kullanıcısına yanıt
    pcars'ı şimdiden ön sipariş veren biri olarak yazıyorum.

Betalardan birini denedim. Grafik ve ses olarak gerçekten etkileyici. Ama bi assetto asla olamaz. (tabi bu denediğim beta ile ilgili kıyaslama sonucu söyleyebileceklerim)

- Assetto fiziğinin üstünlüğü ile ilgili çok birşey okumuşsunuzdur. Benim çok sevdiğim bir tecrübe lastikler çok sert blokaja girerse deforme oluyor. Deforme olan ve balansı bozulan tekerlekler direksiyondan hissediliyor.
    - Modlara açık. Adamlar resmen sürüş simülatörü üzerine ekosistem yapmışlar. Bir çok üçüncü parti yazılım üreticisi eklenti hazırlıyor. Bir çok gönüllü de pist ve arabalar modlayıp assetto için yayımlıyor.

Sonuç olarak pcars biraz daha oyun olarak ve daha çok kişiyi hedefleyen bir pazara çıkacak yapıya giriyor gibi gözüküyor.
    Simülasyon isteyenler ise assetto ile oldukça memnun olarak hayatlarına devam edecekler diye düşünüyorum.

• çok grafik takıntılı bir adam değilim. Sürüşü iyi hissetmem önemli eğer pist yarışı yapıyorsam. Kendim aracı modlayabilmeliyim forza serisi gibi. En önemlisi ise çarpışma fiziği ve araçların hasar alırken ki gerçekciliği. Bunları nasıl deneyimlediniz. Yorumlarınız neler.

Ayrıca çok teşekkürler açklamalar için
  • Ardacım benim yavrular geldi(GTX680 sli )

DFGT bulmam lazım şimdi bir yerlerden
  • quote:

çok grafik takıntılı bir adam değilim. Sürüşü iyi hissetmem önemli eğer pist yarışı yapıyorsam. Kendim aracı modlayabilmeliyim forza serisi gibi. En önemlisi ise çarpışma fiziği ve araçların hasar alırken ki gerçekciliği. Bunları nasıl deneyimlediniz. Yorumlarınız neler.

Modlama yok ve olmayacak da, bir tek GT ve Forza serilerinde oluyor modlama; bu tur yapimlarda goremezsiniz. Pcars'da da bir supriz yapmazlarsa olmayacak. Hasar alirken ki gercekcilik'den kastiniz gorsel gercekcilikse Assetto'da malesef gorsel hasar yok fakat mekanik hasardan bahsediyorsaniz erol hocamin da dedigi gibi Assetto cok gercekci ve basarili.

• Görsel hasarın zirvesihttp://www.beamng.com/content/
    Beamng henüz steamde satışa başlamadı.
    Web sitesinden erken erişim satın alabilir yada demoyu indirebilirsiniz.
  • quote:

quote:

çok grafik takıntılı bir adam değilim. Sürüşü iyi hissetmem önemli eğer pist yarışı yapıyorsam. Kendim aracı modlayabilmeliyim forza serisi gibi. En önemlisi ise çarpışma fiziği ve araçların hasar alırken ki gerçekciliği. Bunları nasıl deneyimlediniz. Yorumlarınız neler.

Modlama yok ve olmayacak da, bir tek GT ve Forza serilerinde oluyor modlama; bu tur yapimlarda goremezsiniz. Pcars'da da bir supriz yapmazlarsa olmayacak. Hasar alirken ki gercekcilik'den kastiniz gorsel gercekcilikse Assetto'da malesef gorsel hasar yok fakat mekanik hasardan bahsediyorsaniz erol hocamin da dedigi gibi Assetto cok gercekci ve basarili.

görsel hasar ufak tefek ezilme çizik olsa yeterli sonuçta derby oynamıyoruz. Mekanik hasar daha önemli elbette. İnsana keşke indirimdeyken alsaymışım dedirtiyor =) teşekkürler ilginize.

Beamng mevcut ayrıca bende hocam. Bir yerden sonra takıldı sanki oyun bir gelişme gösteremedi

• @bozcaadalı Her aracın kullanım tarzları stilleri vardır. Siz bunlara uydukça her araca elinizden geldigince hakim ola bilirsiniz. Şimdi siz Alfa yı kullanıyorsunuz alışmışsınız, birisi geliyor hadi gel F40 ile yarışalım diyor,(F40 turbolu bir araç turbonun t sinden anlamayan adam F40 a bulaşmasın bile) tamm diyorsunuz ve ilk virajda spin atıyorsunuz diger adam ise yag gibi virajlarda akıyor. Sizin direksiyon tebkisi çok hassas galiba gerçi herkesin sürüş tarzı farklı :). Tebrik ederim.

@Aventadorr Stock e30 m3 ü kladırın ozaman dtm yi koyun o daha iyi olur, o araba her yolda akar. :)
  • Merhaba oyunu almayı düşünüyorum g27 set var. Önceliğim yarıştan ziyade, yol tutuşu iyi olmalı bana gerçekte araba sürmem yardımcı olmalı. Serbest sürüş özelliği ve vites konusunda öğretici olmalı. Bu oyun ideal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Merhaba oyunu almayı düşünüyorum g27 set var. Önceliğim yarıştan ziyade, yol tutuşu iyi olmalı bana gerçekte araba sürmem yardımcı olmalı. Serbest sürüş özelliği ve vites konusunda öğretici olmalı. Bu oyun ideal midir?

Aman hocam sonra hizli sofor olursunuz, yollarda teror estirirsiniz. Surmeyi ogrenmek icin dogru yer degil. Ama normal dag yolu psitlerimiz var orda viraja ne hizla girerim hangi vites dogru vesayre yardimci olur. Yol tutus olarak gercege bu oyundan daha yakini yoktur herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Merhaba oyunu almayı düşünüyorum g27 set var. Önceliğim yarıştan ziyade, yol tutuşu iyi olmalı bana gerçekte araba sürmem yardımcı olmalı. Serbest sürüş özelliği ve vites konusunda öğretici olmalı. Bu oyun ideal midir?

Aman hocam sonra hizli sofor olursunuz, yollarda teror estirirsiniz. Surmeyi ogrenmek icin dogru yer degil. Ama normal dag yolu psitlerimiz var orda viraja ne hizla girerim hangi vites dogru vesayre yardimci olur. Yol tutus olarak gercege bu oyundan daha yakini yoktur herhalde.

Aldım hocam oyunu inşallah hayal kırıklığı yaşamam. gran turismo 6'dan daha da iyidir inşallah.

Bana g27 ayarlarını söyleyebilecek olan var mı ?

• hayırlı olsun güle güle keyifle oyna Caner kardeşim
    umarım seversin seveceğini umduğum için tavsiye ettim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

hayırlı olsun güle güle keyifle oyna Caner kardeşim
    umarım seversin seveceğini umduğum için tavsiye ettim zaten

Eyvallah abi allah razı olsun. Tek korkum gran turismo 6 dururken bunu aldığıma pişman olmam. İkisi arasında ki farklar inşallah pişman etmez. sen tavsiye ettiysen bir bildiğin vardır zaten.
  • granturismo 6 yı bende oynuyorum hala ps3 ümde duruyor
    asetto çorsa içinde pc topladım zaten
    her ikisinde keyifle oynuyorum şimdi pc ye Project cars da gelecek
    onuda alıp oynarız
    artık ps4 üde granturismo 7 çıkınca almayı düşünüyorum
    çünkü ps4 vardı sattım yarış simi yok diye
  • Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
    Oyunu aldıktan sonra ikinci el bir g25 almaya sıcak bakıyorum.Bir ay dişimizi sıkacağız artık :)

Bir de şu an oyun hakkında daha çok tecrübe edinmek için malum sürümünü indirmekteyim:)
    Kısa bir müddet sonra da multiplayer ile aranıza katılacağım inşaallah :)
  • Cumartesi veya pazar günü bir yarış düzenleyelim diyorum, katılım nasıl olur ? Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim... Bir de nasıl bir araçlarla yarışmak istiyorsunuz ? GT tarzından mı yoksa stock araçlar ile mi ?
    Eger yarışı düzenlersek, ( @Hawk-Claw ) TeamSpeak suncusu var orada toplanır ayarlarız birşeyler. Bende video kayıt yaparım.
    @Ozgur4670 Hocam sizin server daha uygun galiba yarış için, eger sizede uygunsa hafta sonu bir etkinlik düzenleyelim araç çeşiti fazla olmasın 3 5 araç arası olur performanslarda aynı olur. Pist herkesin bildigi bir pist olsun ben spa diyorum çogunluk ne derse onu ayarlarız.
    Edit:Araç konusun da benim görüşüm BMW M3 E30 DTM
    F40 Lake louise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 9 Ocak 2015; 23:07:06 >

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.