Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Oyunda 44 saatim geçti son 1 haftadır rekor için ugraşıyordum, ve çok düşük olmasada kendi rekorumu kırdım diye bilirim.

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Hafta sonunu bekle, iddialı geliyorum.

direksiyon aldınmıydı sen sarp ?

2010'dan beri Driving Force GT var abi. Debriyajlı, manuel vitesli bir sete geçemedik hala.

Bu arada geçmiş olsun abi, diş olayları hassas oluyor maalesef...

olsun dfgt de çok iyi
    zaten bizde olduda ne oldu vites debriajmı kullandık
    hep otomatik oynadık sarp kardeşim

çok sağol sorma hiç bide akşamları başlıyor ağrımaya
    hayırlısıyla yarın halledeğim

• Raceroom a bi bakıver abi orda ödüllü bir yarışma var rekorlarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

rekor kırmak benim işim ne rekorları kırmaya çalışıyorsunuz hemen kırayım :D

Lake Louise Loopda Ktm ile yaptigim dereceyi gecin hocam :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da bugunden alperle kisa kapismamiz:

• bende standart ayarlarla 1.18 in altına düşemedim daha

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/575365/329e8b63-c9b1-42c6-a2e7-0f61a7b5b6ce.jpg

buda geçengünki dağ gezintisinden :)

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/575365/b86bd43e-15cd-4fb3-9ad8-e54844e42039.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/575365/747eeefa-6d46-4cd2-9490-0f53fe77fde2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boundless34 -- 6 Ocak 2015; 15:49:25 >

• Arda'ya dedim , bak benim Alfa'ya kafa tutma yazık edersin kendine dedim , yok illa yarışcaz dedi , neyse siz izleyin bakalım

Arkadaşlar bu arada G27 direksiyon setimi satıyorum haberiniz olsun.

İlan linkim

http://forum.donanimhaber.com/m_101244769/f_//tm.htm#101244769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 6 Ocak 2015; 17:13:04 >

• rpdstar R kullanıcısına yanıt
    bi link rica etsem bulamadım .. bu arada online da yoksun bekliyoruz
  • onu ekstra kasıcam :)
  • Arkadaşlar akşam'a abarth 500 ile Vallelunga pist'ini server'da ayarlıyacağım.Akşam gelirseniz hep beraber eğlence için yarışırız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Arda'ya dedim , bak benim Alfa'ya kafa tutma yazık edersin kendine dedim , yok illa yarışcaz dedi , neyse siz izleyin bakalım

Arkadaşlar bu arada G27 direksiyon setimi satıyorum haberiniz olsun.

İlan linkim

http://forum.donanimhaber.com/m_101244769/f_//tm.htm#101244769

Dikiz aynamda seni aramaktan onume bakmiyordum o ara kaza yapmisim

• quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Oooo ozaman o rekor normal, ilerde dfgt alırsam daha iyi skorlara imzamı ata bilirm. Bu direksiyon setini takıtıgınızda, direksiyonun iki tur yerine bir tur dömesini saglaya biliyormusnuz ? GT araçlarında iki tur zor olur kol dayanmaz tek tur olursa daha rahat olur diye düşünoyurm, bendeki f710 ile tek tur dönüyor.

ayarlarsın onu istediğin şekilde logitech programından direksiyonun kaç derece ile döneceğini sertliğini titreşim gücünü vs ayarlayabiliyorsun onu yaptıktan sonrada ac kontrol ayarlarındanda logitech programında ayarladığın dereceyi ayarladınmı sıkıntı olmaz fazladan oyun içi ayarlarda bir yerde daha vardı direksiyon dönüş açısı gibi onuda o logitech ayarının yarısı kadar yaptınmı tamamdır ben ac de dfgt yi 180derecede kullanıyorum toplamda 360 oluyor ets de toplamda 780derece kullanıyorum rahat ediyorum böyle

• arkadaşlar bu rivali aps ları çalıştıramadım nasıl çalıştırıyoruz. Yardımcı olurmusunuz
  • Teşekkür ettim hocam.
  • Alperle turladiktan sonra kucuk italyanla biraz offroad yaptim Lake Louise'de Bu da tepeden otel ve golun fotografi

3 kisi oyunda gozukuyor serverlar bos? Bir sey anlamadim bu isten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 6 Ocak 2015; 20:04:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Alperle turladiktan sonra kucuk italyanla biraz offroad yaptim Lake Louise'de Bu da tepeden otel ve golun fotografi

3 kisi oyunda gozukuyor serverlar bos? Bir sey anlamadim bu isten

Lastiğin güzelmiş markası ne

• Lake louise pisttine girerken dh serverına Ben f40 ı seçicem bu f40 ın 2 motoru var bu serverda kullanılan hangi motor araçların teknik verilerini göremiyoruz malsef sadece pratik bölümünde çıkıyor ordan da baktım bi 478 hp lik var birde 610 hp lik var. Merak ettim ?
    Sorum genel.
  • Yüzbaşım, evet ortadaki çerçeve biraz kötü oluyor ama ona rağmen keyifli bu şekilde. oynamaya engel olmuyor. Tek ekranda en kıl olduğum şey dar görüş açısı nedeniyle özellikle virajlara girince virajı görememek hissedememek . Ama bu şekilde virajlar çok keyifli . panoramik oran olması yani mesele. 16:9 yeterli değil. 21:9 olucak. benim bu şekilde 21:8 oluyor. piyasada 21:9 bi asusun monitörü var o da 1600 - 1800 tl civarında. ben yaklaşık 1 senedir bu oyun işine takıldım. bağımlı oldum sanırım. 2 monitörü de ilk kez deniyorum. sürüş keyfim 2'ye katlandı diyebilirim ortadaki çerçeveye rağmen. bi süre sonra beyin çerçeveyi ihmal ediyor :)

büyük ekranda orantı değiştirmeyi denememiştim. bi bakayım onada. tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVENT TR -- 7 Ocak 2015; 13:52:19 >
  • Silverstone int. Yarışın ilk 2 turu 1:18.575

http://www.youtube.com/watch?v=nLUDt_hZDqM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boundless34 -- 7 Ocak 2015; 14:37:43 >
  • Son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı grafik çok güzel ama benim sistem ne kadar grafik verir bilmiyorum. Güzel bir grafik alamazsam diye orjinal almiyim diyorum.
    İntel i5 4670 3,4 ghz
    ve asus ti boost gtx 650
    birde 4gb ram ile ne kadar performans alırım acaba?
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Yeterli olur. benim sisteme eşdeğer sistemin. ben ultra da yapsam kasmıyor. grafikleri öyle aman aman değil. ancak araç ve yolda kaliteye önem verilmiş. bu oyun grafikleriyle değil, fizik kanunlarına uygunluğuyla ön planda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVENT TR -- 7 Ocak 2015; 15:43:24 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.