Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herhangi bir işim olmazsa ben katılırım araç konusuna gelirsek fark etmez benim için ama şu 5sn olayı kaldırılabiliyorsa iyi olur :)
  • dünden beri aklımda f40 ın sesi var

ses konusunda modlama varmı dostlar ?

eğer varsa tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    dişimi çektirdim bende katılabilirim pist farketmez bencede nispeten spa güzel pist

bide bu severde konuşma olayı varmı ben pek yazmayı sevmiyorum klavyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

dişimi çektirdim bende katılabilirim pist farketmez bencede nispeten spa güzel pist

bide bu severde konuşma olayı varmı ben pek yazmayı sevmiyorum klavyede

mue teamspeak var demişti abi ona girebiliriz yarış zamanı yada başka etkinliklerde mic kullananlar konuşabilir ben anca dinlerim yazarım :)
  • Oyunda bildigim kadari ile chat var. Tam adini hatirlamiyorum ama, fareyi ekrarn sagina getirdigimizde cikan seceneklerden en altlarda bulunan python chati aktif ediyoruz. Yazi yazmak icin pitte gitmemize gerek kalmiyor. Dedigim gibi team speak sunucumuz var konusmaya musait olan konusur musait olmayanda chatten yazar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar aşağıdaki adreste çok sağlam pistler var

http://actraxx.blogspot.ie/p/assetto-corsa_3.html

daha önce verildiyse affola
  • teşekkürler adjustik

teşekkürler Mehmet kardeşim çok iyi oldu bu mic. konuşma olması
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Tırmanma haricinde pist olursa ben katılabilirim. Tek tip araba olursa bence daha iyi olur. Özellikle bmw olursa... Bmw'lerin kullanımı zorlamıyor, herkes alışabilir.
  • oyunu kurdum ama g27 bi türlü tanıtamadım ayarları o kadar kurcaladım banamısın demiyor ne yapmam lazım?
  • g27 nin sürücülerini logitech in sitesinden g27 driver diye yaz çıkar indir pc ne kur
    daha sonra oyun ayarlarından direksiyonla kullanım yerinden logitech g27 direksiyonu seç
    ince ayarlarını yap
  • bende dfgt ile aranıza katıldım
  • yok ne yaptıysam olmadı tüm ayarları kurcaladım olmuyor var mı yardımcı olabilecek biri ?
  • Ben teşekkür ederim. Server kurucularından ses yok bir de PM le ulaşmayı denim.
  • g27 si olan arkadaş telefonla benle iletişime geçip yardımcı olabilir mi ne yaptıysak şu ayarları yapamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

g27 si olan arkadaş telefonla benle iletişime geçip yardımcı olabilir mi ne yaptıysak şu ayarları yapamadık.

logitech gaming software yüklümü yüklüyse direksiyon usb den sürekli pc ye bağlımı bağlıysa oyunun kontrol ayarlarında g27 seçip hemen sağında işaret olması lazım g27 ayarlarını yüklüyordu direk onu yaptınmı sıkıntı olmaması lazım bundan sonrada direksiyon derecelerini ayarlaması geliyor gaming softwarede derece kaç ayarlıysa o dereceyi ayarlaman lazım oyun içindede
  • Sizler F40 tan bahsedince bir deneyeyim dedim. Yavaş yavaş diğer araçlarla da uğraşmak lazım .

http://www.youtube.com/watch?v=oRcr0peE38U&feature

• Sizler F40 tan bahsedince bir deneyeyim dedim. Yavaş yavaş diğer araçlarla da uğraşmak lazım .

http://www.youtube.com/watch?v=oRcr0peE38U&feature

• pedalları basmıyor Caner kardeşimizin
    bence sürücülerde bi problem var
    sürücüleri kaldırıp yeniden kurup denemeli
  • oyunu kaç TL ye aldınız. steam de şu an 75 TL ama hiç indirimsiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

pedalları basmıyor Caner kardeşimizin
    bence sürücülerde bi problem var
    sürücüleri kaldırıp yeniden kurup denemeli

pedallar hiç mi çalışmıyormuş yoksa sadece oyundamı çalışmıyor hiç çalışmıyorsa sıkıntı var gibi sürücü silip tekrar kurmak belki çözebilir başka türlü sorunu yoktur inş

@todiefor87 ben oyunu geçenlerde olan indirimde aldım mobil ödeme ile 37.5 dan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TORMUND_ -- 9 Ocak 2015; 17:44:19 >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.