Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Lake louise pisttine girerken dh serverına Ben f40 ı seçicem bu f40 ın 2 motoru var bu serverda kullanılan hangi motor araçların teknik verilerini göremiyoruz malsef sadece pratik bölümünde çıkıyor ordan da baktım bi 478 hp lik var birde 610 hp lik var. Merak ettim ?
    Sorum genel.

Hocam motor farklari stagelerle ifade ediliyor. Stage arttikca daha da gelistirilmis oluyor. Bu her zaman motor olmak zorunda degil bazi araclarda sadece suspansiyon ve hafifletme oluyor. Server'a giris yapmadan once araclarin yaninda yaziyor eger farkli bir stagelerse. Eger stoklarsa bir sey yazmiyor. Bizim serverda F40 stok o yuzden yaninda bir sey yazmiyor. Gelistirilmis Olsaydi Ferrari F40 Stage 1-2-3vs yazicakti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

Karakaçanı tutana aşk olsun.
  • Analdım anladım. Peki Sizin servera güçlendirilmiş araçlar olmaz mı ?(GT aracları değil) F40 ın daha güçlü olmasını isterdim, turbo sesi adamı baştan çıkarıyor.
  • _M-U-E_ ile lake deyiz bekleriz:)
  • quote:

Analdım anladım. Peki Sizin servera güçlendirilmiş araçlar olmaz mı ?(GT aracları değil) F40 ın daha güçlü olmasını isterdim, turbo sesi adamı baştan çıkarıyor.

Hocam daha normal F40'i kazasiz kontrollu surebilen gormedim. Varsa bir baba yigit ben tam gaz kaza yapmadan surebiliyorum diyen bir tur atip videosunu koysun. Ertesi gun eklerim Guclu F40'i onun icin ama Traction Control kapali oldugundan surmesi cok zor o araclari :D
  • asettoyu az once denedim

gercekten saygi duyulacak bir simulasyon

beklentimin cok cok ustunde

gecmiste demosunu denedigimde kafamda kotu bir oyun olarak kalmisti

ancak su an bambaska bir halde

yapimciya helal olsun

oyun dunyasinin boyle adamlara ihtiyaci var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde haklsınız, normal f40 bile çok iyi hızlanıyor. Ben belki süre bilirm de joistick ile ne kadar olur bilemem de gaz ayarını düzgün yaptıkça spin atılmaz.

Şuan sizin servardayız işi olan yoksa gelsin Lake louise...
  • quote:

Sizde haklsınız, normal f40 bile çok iyi hızlanıyor. Ben belki süre bilirm de joistick ile ne kadar olur bilemem de gaz ayarını düzgün yaptıkça spin atılmaz.

Şuan sizin servardayız işi olan yoksa gelsin Lake louise...

Ben gecelere kadar ordayim okullar tatil oldu :D

• Arkadaşlar hepinize selam.
    Yaklaşik olarak 2 haftadir bu oyunu gameplay videolarini sizin açtıgınız bu fan sayfasini takip ediyorum.Sonuc olarak oyunu satin almaya karar vermis bulunmaktayım.Sizlerle birlikte hos ve eglenceli olacagina suphem yok :)
    Yalniz sizlere sormam ve yardimlarinizi almam gereken noktalar var.Yardim ederseniz sevinirim.

1- kredi kartı kullanmiyorum.Oyunu steam üzerinden baska bir arkadaşim vasitasiyla almayi düsünüyorum.Burda kafama takilan nokta; oyuna herhangi bir güncelleme geldiğinde ben bunu oyunun resmi sayfasından mı yoksa steam üzerinden mi gerçekleştireceğim?Dediğim gibi oyunu arkadaşımın steam hesabından alacağım çünkü..
    2- Oyunu satin aldiktan sonra bir de direksiyon seti almayi düsünüyorum.Burada kafama takilan nokta su; setin derbriyaj pedalinin olmasina illa ki gerek var mi bu oyun icin? olmasa da bir fark yaratir mi? direksiyonun hemen altindan vites secenegi bulunan setler ile normal vites aparati kullanan setler oyunda bir fark yaratıyor mu?3 pedalli direksiyondan vitesli setler logitech markalarda yaklasik 300-500 tl arasi böylesine gerek var mi? yoksa 2 pedalli ve normal standartlarda 100-150 tl arasinda bir set bu oyun için isimi gorur mu? örnegin bu linktei ürün bu oyun icin kafimidir?http://www.vatanbilgisayar.com/v5h-pc-uyumlu-titresimli-direksiyon.html

Cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar.

• eSSelamu_Aleykum E kullanıcısına yanıt
    AleykümSelam

1-Mobil ödeme veya tanıdıgnız bir arkadaş vastasıyala hediye şeklinden göndere bilir. Ben yeni aldım güncelleştirmeler herhalde steam üzerinnden günceller bu degişmez diye düşünüyorum.

2- İki ye gelecek olursak malum Logıtech ve trusmaster bu konuda en iyileri bütceniz sınırlıysa trusmaster a hiç gerek yok, g27 ye de gerek yok. Uzun süre kullanıcaksanız DrıvıngForceGT alın temiz 2. el bula biliyorsanız alın. Henüz bende de direksiyon yok bir direksiyon alıcak olsam bu dfgt olurdu.
    Şuan logitech'in f710 ile oynamaktayım ve gayette güzel, bir direksiyon kadar zevk vermesede.
  • quote:

AleykümSelam

1-Mobil ödeme veya tanıdıgnız bir arkadaş vastasıyala hediye şeklinden göndere bilir. Ben yeni aldım güncelleştirmeler herhalde steam üzerinnden günceller bu degişmez diye düşünüyorum.

2- İki ye gelecek olursak malum Logıtech ve trusmaster bu konuda en iyileri bütceniz sınırlıysa trusmaster a hiç gerek yok, g27 ye de gerek yok. Uzun süre kullanıcaksanız DrıvıngForceGT alın temiz 2. el bula biliyorsanız alın. Henüz bende de direksiyon yok bir direksiyon alıcak olsam bu dfgt olurdu.
    Şuan logitech'in f710 ile oynamaktayım ve gayette güzel, bir direksiyon kadar zevk vermesede.

teşekkür ederim kardeşim.
    Güncellemeler steam üzerinden yapılıyorsa mecburen kendime ait bir steam almam lazım.Orası kolay gerçi.
    Daha sonra steam üzrinden arkadaşımın kredi karti bilgileriyle satın alıp ücretini arkadasima öderim.
    Yalnız güncellemeleri steam üzerinden degil de kendi resmi sayfalarından uyelık olusuturup oradan yapmis olsalardi cok daha mantikli olurdu.

Dfgt nin ikinci elleri de bütceyi biraz zorluyor acikcasi :)
    Dedigim gibi eger debriyaj ve direksiyondan vitesin pek bir ayricaligi yoksa o linkteki snopy i alabilirim.
    Bende de f510 var ama böylesine gercekci bir oyuna direksiyon almamak ayip olur :)

• amd gaming evolved ile video çekemiyorum oyunda 2. ekran açılıyor fakat program onu seçmiyor menüyü çekiyor sadece nvidia ile negüzel çekiyordum :(

burda birşeyler demişler fakat ingilizce pek çözemediğimden anlayamadım

çeviri zaten hak getire anlayan varsa bi zahmet sölesin :)

http://raptr.com/forums/showthread.php?t=37645

Burda oyunu çalıştır sonra gvr yi aç demiş ama ben denedim olmadı yoksa başka birşeymi demeye çalışmış arkadaş?

http://raptr.com/forums/showthread.php?t=36642

Rica ederim. Aslında steamden güncellemesi daha iyi. Siz yorulmuyorsunuz hiç steam otomatik güncelliyor. Ben ets 2 oynuyorum arasıra güncelleme geliyor farkına varmadan indriyor oyuna girince anlıyorum ancak :)
    Oyun gerçekten bir g27 istiyor, çünkü simulasyon oyunu.
  • Ona bende uyuz oldum ya sinir bozucu. Evoled şuan iyi bir program değil zaten en azından bana öyle gelmedi daha geliştirilmesi lazım. şuan için 720p Fraps iş görüyor. Çözümü varsa tabi işimize yarar.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    aslında optimasyon olsun puan olsun geliştirme v.b olayları çok iyi nvidiadan daha iyi yapıyor ama gvr daha sanırım beta o sebepten görevini yapamıyor :(
  • Evet zaman lazım, Omega daha yeni çıktı zaten bunun üstüne bir güncellem gelirse daha iyi olacagını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

quote:

Analdım anladım. Peki Sizin servera güçlendirilmiş araçlar olmaz mı ?(GT aracları değil) F40 ın daha güçlü olmasını isterdim, turbo sesi adamı baştan çıkarıyor.

Hocam daha normal F40'i kazasiz kontrollu surebilen gormedim. Varsa bir baba yigit ben tam gaz kaza yapmadan surebiliyorum diyen bir tur atip videosunu koysun. Ertesi gun eklerim Guclu F40'i onun icin ama Traction Control kapali oldugundan surmesi cok zor o araclari :D

Ferrari F40 Monza 1966 No AID (yardımlar kapalı) Logitech F710 GamePad test. Bu yanıltıcı olmasın, direksiyonla bu turlar çok çok daha iyi atılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: eSSelamu_Aleykum

quote:

AleykümSelam

teşekkür ederim kardeşim.
    Güncellemeler steam üzerinden yapılıyorsa mecburen kendime ait bir steam almam lazım.Orası kolay gerçi.
    Daha sonra steam üzrinden arkadaşımın kredi karti bilgileriyle satın alıp ücretini arkadasima öderim.
    Yalnız güncellemeleri steam üzerinden degil de kendi resmi sayfalarından uyelık olusuturup oradan yapmis olsalardi cok daha mantikli olurdu.

Dfgt nin ikinci elleri de bütceyi biraz zorluyor acikcasi :)
    Dedigim gibi eger debriyaj ve direksiyondan vitesin pek bir ayricaligi yoksa o linkteki snopy i alabilirim.
    Bende de f510 var ama böylesine gercekci bir oyuna direksiyon almamak ayip olur :)

Güncellemeleri steam üzerinden otomatik olarak yapıyor. kendine ait bir steam hesabı açman lazım. olay yanlızca 3 pedal değil direksiyonun verdiği tepkiler, tuttuğun zaman plastikmi tutmak istersin yoksa gerçek araba direksiyonuna çok daha yakın olan deri kaplama bir g27 mi. Snopy gibi yaylı telefon titreşimli oyuncak direksiyonlar alırsan 2 gun sonra sıkılıp oynamazsın. Alacağın en kötü direksiyon logitech momo olmalı. internette 2.el dfgt ler var g25-27 ler var bu tarz bir direksiyon seti almıyosan bence 1-2 ay bekle sonradan al. En azından verdiğin paraya değer. Çok beklemeden oyunuda al bence :)

şimdiden hayırlı olsun

snopye vericeğin paranın çok az üstüne bu var (ilanın benle alakası yoktur rasgele gördüm)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-driving-force-gt-direksiyon-196013895/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boundless34 -- 8 Ocak 2015; 2:42:41 >

Snopy direksiyon alacağına elindeki F510 la oyna oyunu daha iyi bence
    Snopy direksiyona vereceğin her kuruş çöpe gider bunu oyunu oynadıkça anlayıp
    Pişman olacaksın
    En azından dfgt ile sürüş keyfin çok yukarılarda olur
    Ha birde ilk defa direksiyonla yarış simülasyonu oynayacaksan
    Farklı gelebilir gerçek araç sürmekle arasında dağlar fark var
    Yarış simlerinde pedalları çift ayakla kullanman gerek gazı sağ freni sol ayağınla

• akşama direksiyonu bir kuralım bakalım nasıl olmuş tam sürümü.
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.