Şimdi Ara

Assassins Creed Elite makinamda çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında yazmayacaktım da bu sorunu başına gelen başka birileri var mı diye merak ettim.

Nisan ayında aldığım Xbox'ım da 20ye yakın oyunum var ve bunlardan sadece biri çalışmıyor. O da Assassin's Creed. Makinam Falcon Elite Benq DVD. Şu ana kadar pek çok oyunu sorunsuz çalıştırdı makinem (nazar değmesin) ancak bu oyunu çalıştıramıyor ekran siyaha dönüyor oyun kalıyor. Oyunu iki farklı yerden aldım kar etmedi. Oyunu makinemi aldığım yere götürdüğümde(Irmak'tan aldım bu arada) oradaki Arcade Pack'te denedi oyun sorunsuz çalıştı, ama benimkinin aynısından Elite vardı ona taktı yine aynı sorun oldu. Ben de gidip Antik Oyun'dan başka kopya aldım. İlkinde oyun çalıştı sonra ki açmamda yine aynı siyah ekranı verdi. Ben de makinanın DVD laserini bozar diye daha takmadım oyunu. Irmak'ta bana bu durumun makinemin firmware'ı ile alakalı olduğunu ve oyunun patchlenmesinin gerektiğini söyledi. Bu oyun dışında hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Acaba nedendir bu problem, siz de var mı aynı sorun, nasıl halledilir?

• FirmWare ile ilgili yardımlaşmalar yasak arkadaşım.
  • Benim kide Assassin's Creed'i okumuyor.Hatta bende de aynısı oldu.Bi kere oynadım.2.sinde siyah ekranda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 1 Eylül 2008; 16:57:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Benim kide Assassin's Creed'i okumuyor.Hatta bende de aynısı oldu.Bi kere oynadım.2.sinde siyah ekranda kaldı.

Senin makina da elite galiba. Başka oyunlarda hiç böyle bir sorun oldu mu peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Benim kide Assassin's Creed'i okumuyor.Hatta bende de aynısı oldu.Bi kere oynadım.2.sinde siyah ekranda kaldı.

Senin makina da elite galiba. Başka oyunlarda hiç böyle bir sorun oldu mu peki?

Evet benimki de elite. AC'den başka hiçbir oyunda böyle bi sorun yaşamadım.
  • evet bendede siyah ekran olmuştu arkadaşım korkma ondan bişey olmaz 5-10dk bekledim ben oyun geldi bitirdim bile arada 1 yapıyor onu öyle
  • Eski sürüm bir fw denemelisiniz. Mesela 1 yıl öncekileri..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands 2 Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FW ile ilgisi yok.. AC kimi konsollarda bu sorunu yapıyor.. Tek yapmanız gerek 2-3dk civarı beklemek oyun çalışacaktır..
  • Bende de Elite var hiçbir sorunla karşılaşmadım ne ilk oynarken ,nede sonraki oynamalarımda. Ama oyunun sorunlu olduğunu daha önce de okumuştum yani bazı makinalarda sorunlar çıkarabiliyor. Yukarıda Arkadaşların dediği gibi oyunu takıp biraz bekleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 1 Eylül 2008; 18:39:39 >
  • GTA IV'lerde çıkan sorunun bir benzeri AC için de geçerli. BenQ sürücülerin kopya disklerle pek anlaşamaması sonucu böyle sorunlar yaşıyorsunuz. Orjinalini kullanırsanız sorun kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

GTA IV'lerde çıkan sorunun bir benzeri AC için de geçerli. BenQ sürücülerin kopya disklerle pek anlaşamaması sonucu böyle sorunlar yaşıyorsunuz. Orjinalini kullanırsanız sorun kalmaz.

Yok üstad orjinali de dahil bu sorun sürüyor.. Sadece oyun açılırken biraz beklemek gerekiyor..
  • Bende olmuyor orjinalinde. Genelde kopya disklerde böyle sorunlar olur.
  • quote:

Bende olmuyor orjinalinde. Genelde kopya disklerde böyle sorunlar olur.

Sadece bu oyunda böyle bir durum var.. Orjinal falan fayda etmiyor illa açılışta beklicez bir süre..
  • Şu siyah ekran problemini sadece 1 oyunda yaşadım o da Soul Calibur IV.
  • Fw ile alakası olsaydı şu görüntüyü alırdın

Assassins Creed Elite makinamda çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Sadece bu oyunda böyle bir durum var.. Orjinal falan fayda etmiyor illa açılışta beklicez bir süre..

Neyse ki böyle sorunlar bana denk gelmiyor
  • quote:

FW ile ilgisi yok.. AC kimi konsollarda bu sorunu yapıyor.. Tek yapmanız gerek 2-3dk civarı beklemek oyun çalışacaktır..

+1

Aynen öyle 2-3 dakika bekledikten sonra açılıyordu. Bende bu sorunu 2 kere yaptı onun dışında sorun çıkarmadı. Ve bu sorunla karşılaştığım tek oyundur AC. Herşeye rağmen bitirdim
  • Bende de hep yapıyor. Çözümü yok sanırım.
  • quote:

quote:

DVD siyah ekran boyunca habigayret okuma sesi çıkarıyor. Dıdıt Dıdıt Dıdıt sesleri eşliğinde. Ben de korktum bir oyun için DVDmizi bozmayalım diye.
  • quote:

GTA IV'lerde çıkan sorunun bir benzeri AC için de geçerli. BenQ sürücülerin kopya disklerle pek anlaşamaması sonucu böyle sorunlar yaşıyorsunuz. Orjinalini kullanırsanız sorun kalmaz.

Orjinalini bulsam alıcam da nerdeeeee............
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.