< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (90. sayfa)

-
-
Ucuza gelsin diye internetten offline modda oyun satan bir siteden aldım 25 liraya, fakat offline modda kayıt problemi var. Oyun çalışmasına çalışıyor, fakat kapatıp yeniden açtıktan sonra save dosyalarımının hepsi kayboluyor. Mecburen 1.0.3 güncellemesini bekleyeceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 19 Kasım 2020; 10:47:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: İsseMiyakeResolution scale 130 bendede grafiklerde golge orta ayarda digerlerı ultrada 40 50 fps alıyorum 1440 p de rtx 2080trııo r9 3900x var sen kac fps alıyorsun rtx2060 la
-
oyun da bildiğimiz, klasik bir viking kılıcı bulan var mı, varsa nerede buldu, ben hiç görmedim, kılıç olarak bir tek great sword var şu an bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıç oynuyorsanız excalibur açın.
-
oyunda at sürüşü nasıl acaba
rdr2 ye yaklaşmışlar mı
odiseyde çok kötü idi
-
Yok be hocam nerde.. yine odyssey deki gibi at mekanikleri. Sinematik mod gelmiş atla bir yerden bir yere giderken o güzel olmuş.
-
-
r5 2600 ve rx 580 ile kasmadan oynayabilen var mı odyssey medium-high arası oynatıyordu ama sanırım valhalla sorunlu biraz.
-
çözünürlük ne hocam
-
1080p de oynuyordum odyssey'i. Valhalla denemedim ama videolarda sıkıntılı duruyor bu sistemle.quote:
Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobsçözünürlük ne hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angry Toad
1080p de oynuyordum odyssey'i. Valhalla denemedim ama videolarda sıkıntılı duruyor bu sistemle.
Alıntıları GösterBende de ryzen 5 3600 rx 580 var 2k da high da rahat oynuyorum odyssey i ama valhalla da en az 10 fps aşağı düşer gibi ubisoft un optimizasyon özürlülüğü hepimizin malumu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Steve Paul JobsBende de ryzen 5 3600 rx 580 var 2k da high da rahat oynuyorum odyssey i ama valhalla da en az 10 fps aşağı düşer gibi ubisoft un optimizasyon özürlülüğü hepimizin malumu
Alıntıları GösterHaklısın sırf o yüzden güncelleme bekliyorum almayacağım oyunu.
-
-
i5 4590 işlemci gtx 970 ekran kartı 8gb ram ile oyunu oynayabilir miyim acaba 1080p'de? Odssey'i 60fps olmasa da oynayıp bitirmiştim rahatça.
-
Bugün itibariyle maalesef oyuna giremiyorum. Sebebini de bilmiyorum herhangi bir tepki de vermiyor oyun.
-
Belgelerimdeki valhalla klasörünü silip deneyin.
Saveler farklı yerde ubi connect klasörünün içinde.
Maalesef yine olmadı. Güncelleme ile alakalı bir durum heralde çünkü bugün bir uyarı verdi güncelleme uyarısı sonra bu oldu.
-
Yakın zamanda ubisoft connect e güncelleme geldi ozaman connecti kaldırın oyunları tutarak sıfırdan kurun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X