Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.867
Cevap
46
Favori
184.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, oyunu PC'de bugün oynayabilmek için Ubsoft üzerinden mi almak gerekiyor?

    Epic ile ilgili 19 Kasım gibi bir şeyler okudum.


    Teşekkürler.

  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    19 Kasım değildir o saat 19 dur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Agdhahxbshahx o zaman ok, teşekkürler 😅 epic ten akalım. Bakalım Ryzen 2600 ve RX 580 ile nasıl olacak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • millet oyunu bitirdi biz hala epic gamesden oyunun aktif olmasını bekliyoruz neden acaba ?

  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

    SMT kapattım oyunda takılma/tekleme(stuttering) ortadan kalktı kesinlikle. Volumertric ayarı da ultra high'dan, Very High'a aldığım zaman akar bu oyun.


    @-MoDeStUs- @yamaci1771

  • Ubisoft Connecti açmamla oyuna güncelleme gelmesi bir oldu.Ufak boyutta bir güncelleme olmalı sonrasıda kaldığım yerden bir süre daha oynadım ve herhangi bir sorun şimdilik olmadı.Oyunu biraz oynanış birazda teknik açıdan değerlendirmeye çalışayım.


    Oyun güzel bir başlangıç yapıp kontrolü tam olarak bize bıraktığı anda başlıyor.Önceki oyunlardaki gibi ilk bölümlerinde oyunun genel mekaniklerini tanıtsada oynanıştaki farklılıklar göze çarpıyor.Örneğin karaterin health barı dışında birde staminası var ve bu özellik combatlarda farklılık katmış çünkü staminayı kontrol ederekte oynamak gerekiyor.Oyunun combat kısmını beğendim ve özellikle bitirişler beklendiği gibi oldukça brutal olmuş.İlk bossta yine boss mekaniklerini görsekte daha oturaklı ve oynaması keyifli bir combat sisteminin olduğunu düşünüyorum.


    Oyunun açık dünyası yine çok dolu fakat Odyssey'de olduğu gibi tonca soru işaretli yer bu sefer yok.Daha az ama oynaması tekrar etmeyen görevler mevcut ana görevler dışında world eventler,haydut kampları vs gibi etkinlikler bulunuyor.Elbette bu kısım henüz oyunun başları ilerledikçe daha farklı görevlerde karşımıza çıkacaktır.


    Oyunu teknik olarak oynadığım kısma kadar başarılı buldum.AnvilNext 2.0 oyun motoruna Breakpoint'te Vulkan bu oyundada entegre ettikleri Dx12 ile birlikte Odyssey'deki yüksek işlemci kullanımı nihayet daha optimize edilmiş.Genel görsel kalitesi iyi seviyede olsada doku kalitesi ve cutsenelerde Odyssey'e göre bir tık geride gibi,bazı ara sahneler 30 fps bazıları ise doğrudan oyun motoruyla işleniyor ve oynanışta herhangi bir stutter olmasada cutscenelerde frame time değişimleri olabiliyor.Muhtemelen bu esnada ara sahne sonrası yükleme yaptığı için olabilir.Bunun dışında optimizasyon olarak daha çok yeni nesil ekran kartlarında daha iyi çalışıyor.Bazı sitelerin sonuçlarına baktığımda Turing mimarili 2080 Tİ ın Pascal 1080 Tİ ile benzer sonuçlar aldığını fakat Ampere kartların daha iyi performans gösterdiği görülüyor.İşlemci tercihide bu tür oyunlarda önemli olsada oyunun daha çok yeni mimarili kartlarda yüksek performansta çalıştığını söyleyebilirim.Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]



    Oyun beklentimi şu haliyle karşıladı.Saatlerce oynanacak güzel bir oyun,keyfini çıkarın iyi oyunlar :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Kasım 2020; 17:48:51 >




  • Enis, oyunu övmüş; hem şaşırdım hem sevindim doğrusu. Videoda en çok sevindiğim kısım hikaye ve yan görevleri övmesi oldu. Nedeni ise son çıkan iki oyunun da hikayesinin ve görevlerinin vasat olması. Odyssey'i örnek gösterirsem eğer oynanışı çok iyiydi, atmosferi güzeldi falan ama hikâyesi ve yan görevleri kötüydü. Gerçekten oyunda geçirdiğim hiçbir an o hikâyeye bir türlü girememiştim. Sözde çok duygusal olması gereken hikâyede hiçbir şey hissetmeden oynadığımı hatırlıyorum. Demek istediğim sadece oynanışı iyi tutarak bir oyunu iyi yapamayacak olmanız. Oyuncuyu oyunda tutacak bir şeylerinizin olması gerek (oynanış dışında). O öve öve bitirmediğimiz -ki en sevdiğim oyundur- Assasin's Creed 2'nin oynanışı zamanına göre bile çok iyi değildi. Düşmanları öldürme çok basitti mesela. Bir yerlere tırmanmak zaten işkenceydi. Ama yine de oyun mükemmel. Nedeni ise hikâyenin, karakterlerin ve özellikle sunumun şahane olması. Şu anda bile oynasam, oynanışa çok takılmadan baştan sona ilk oynadığım zamandaki gibi aynı duygularla tekrardan bitiririm. Enis'in videoda hikâye ve görevleri övmesi işte bu yüzden beni sevindirdi. Assasin's Creed'in seriden uzaklaşma nedeni RPG'ye falan dönmesi değil bana göre. Nedeni, hikâyeye gereken önemin verilmiyor olması. Varsın oynanış hâlâ kütük olsun ama o ilk oyunlardaki duyguları tekrar hissettirsin. Tabii böyle yazınca oyunu bitirdiğim anlamına gelmesin. Oyunu daha oynamadım, kesin bir şeyler söyleyemem ama Enis'in -ki kendisinin oyun zevkine güvenirim- sözlerinden sonra bence oyun olmuş. İki sene sonra ölmezsem ve oyunu oynarsam (bir oyuna o kadar para veremem) yine bir şeyler yazarım buraya .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • biz hala oynayamadık ne zaman açılacak acaba ? epic games magduruyuz var mı böyle magdur arkadaşlar ????

  • polat_ketur kullanıcısına yanıt

    bende anlamadım...


    neden epicte geç çıkıyor uplaye göre yani...

  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

    hocam smt ne ?


  • enis kirazoglu ac 2 den bu yana hikayesini en beğendiği ac oyunu olduğunu söylüyor.

  • @iyi birisiydim hocam sizdemi epic gamesden aldınız?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion_Army

    SMT kapattım oyunda takılma/tekleme(stuttering) ortadan kalktı kesinlikle. Volumertric ayarı da ultra high'dan, Very High'a aldığım zaman akar bu oyun.


    @-MoDeStUs- @yamaci1771

    Ryzen larda özellikle 8 ve 12 core lu modellerde smt açık sıkıntı yaratabiliyor.





  • polat_ketur kullanıcısına yanıt

    evet

  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    ne zaman acılıyor hocam bende böyle hala ? @iyi birisiydim

  • 2070 süper bile 2k zar zor açıyor. Nereye gidiyor bu iş :/


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]
  • Dun geceden beri ps4 pro üzerinden oynuyorum, daha norveçten çıkamadım. Norvec böyleyse, İngiltere dusunmek istemiyorum. Ps5 elimize ulaşana kadar başından kaldırtmayacak heralde :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • polat_ketur kullanıcısına yanıt

    akşam 19.00 da açılacak. 1 saat var

  • böyle işe nalet gele amerikan saatiyle oyuna giriyoruz türkiye parasıyla ödüyoruz :D

  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.