< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (31. sayfa)

-
-
Alırken gold sürüm aramak lazım o zaman paris kuşatması çok güzel bir olay iyi yaparlar umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Videoda anlatılanın tersine Season Pass'e dahil olacağını düşünüyorum, yani sonradan alınabilir olacaktır. Bir şekilde Standart alanlardan da para koparmaya çalışacaktır Ubisoft.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yav o değil de, bu AMD kodları ne zaman verecek, son güne kadar bekleyeceğiz öyle herhalde. Bari bi "pre-load" falan olsaydı.
_____________________________ -
Ben de aynı dertten muzdaribim. Millet oyunu oynarken biz indirme yapacağız sanırım. Cyberpunk 2077 sağ olsun, Valhalla'yı oynamak için 9 günümüz var bir de. Bir günün yarısı indirmeyle geçer artık.
adamlar ilginç bi şekilde Tükiye marketing ekibi kurmuş. habire Türkçe reklam yapıyolar. ama oyunda Türkçe dil desteği yok
biri bu kamillere Bunun tersi olmasını gerektiğini açıklasa 3-5 fazla satarlar
Hayır birde viking oyunuyla giriyorsun bizim millet çok seviyor zaten büyük hata yapıyorlar ac serisi Turkiyede satmadığı kadar satardı şu oyun türkçe altyazı desteği ile çıksaydı
Translate falan hemen gelir yaması dert etmeyin ubisoft a kalmadık asıl sıkıntı sadece o olsa keşke
Valla ben kaldım benim pc kaldırmaz konsoldan almak zorundayım
Üzdü😪
Katılmıyorum türkçe olsa da satmaz, orjinal oyun alan çok küçük bir azınlık
Tam olarak bilemediğim için soruyorum çıkar çıkmaz illa oynarım diye ön sipariş ile aldım ama system req. yayınladıklarında biraz içime şüphe düştü. Sizce hangi ayarlarda ve nasıl oynatırım?
Sistem: intel i7-9750H @2.60 GHz
Nvidia Geforce Gtx 1050
16 Gb RAM
Windows 10-64 bit
Odyssey'i, Origins'i oynayabiliyorsanız bunu da oynarsınız büyük ihtimalle.
Rdr de kırıldığına göre buda kırılır indirime girene ve tüm dlcleri çıkana kadar korsan bitiririm dlcleri orj oynarım
Normalde ön sipariş geçmezdim Assassin's Creed oyunlarına ama Odyssey ağzımda o kadar iyi bir tat bıraktı ki %20 indirim sağlayan Uplay Unit ile Valhalla Gold Edition aldım geçtim vallahi. Umarım Odyssey gibi en az 100 saatlik oturaklı bir oynanış sunar da doya doya İngiltere'nin tadını çıkarırız Eivor ile.
Oynadım ikisini de ama bunun biraz daha fazla gereksinimleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Ekim 2020; 0:25:10 >_____________________________ -
Ulan Hiddenblade çalışsın ve de kendi levelimde item atsın diye oyunu yine Difficulty: Easy / Level Scalling Heavy diye mi oynayacaz yeter da! şu işe bir çözüm bulun. Gizlilik oyununda gizlenip tek atamıyoz arkadan saldırdığımız halde.
_____________________________ interior Designer-Sim Racer-F1 Addict-Mercedes AMG,Trabzonspor,Deutsche Fußballnationalmannschaft,Bayern München, Liverpool,Dynamo Kyiv Fan,Xbox-Playstation,Epic Gamer.
NOT: Funboylar itinayla bloklanır, bu yaştan sonra uğraşamam hiçbirinizle. Malı mülküyle övünen uzak dursun. -
oyunun hemen hemen tüm soundtracklarını beğendim ama bu parça ya ayrı tav oluyorum fevkalede
Jesper Kyd iyi ki geri döndü. Çin'de geçicek AC'nin müziklerini de inşallah bu abimiz yapar.