Odyssey'in harika olmasından dolayı ben ön sipariş geçtim hocam ama Watch Dogs Legion'ın patlamasından dolayı biraz beklemenizi öneririm. Önümüzde ki hafta youtuber'lara ve basına keyler gönderilmeye başlanır, o zaman görürüz Valhalla'nın da ne olduğunu. |
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (33. sayfa)


-
-
quote:
Orijinalden alıntı: s1LENT155₺ ye alınabiliyor oyun şu anda. sizce değer mi? bu fiyatın daha aşağısına ne zaman inebilir? base fiyatı 269₺
O fiyata nereden alınıyor ?
-
215 liraya ubiconnect mağazasından alınabiliniyor. Ubi puanlarını (100 ubi puanı yuzde 20 indirim) kullanarak 215 e geliyor. Ama bu arkadaş baya uyguna almış. Eğer hesap şeklinde almadıysa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İsseMiyake215 liraya ubiconnect mağazasından alınabiliniyor. Ubi puanlarını (100 ubi puanı yuzde 20 indirim) kullanarak 215 e geliyor. Ama bu arkadaş baya uyguna almış. Eğer hesap şeklinde almadıysa
Ben 2 gündür uğraşıyorum ubiconnectten alamadım. 3D secure onayından sonra hata veriyor. Üstelik kodlar da yandı 200 ubi puanım boşa gitti.
-
200 Ubi puanından kastınız %20'lik indirim sağlayan kod ise onun 3 ay süresi var hocam. Eğer kodu bulamıyorsanız Uplay'e bağlı mail'inize gelmiş olması gerek. Ayrıca hangi banka veya kart ile deniyorsunuz da 3D olmuyor ve ne zamandır olmuyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51200 Ubi puanından kastınız %20'lik indirim sağlayan kod ise onun 3 ay süresi var hocam. Eğer kodu bulamıyorsanız Uplay'e bağlı mail'inize gelmiş olması gerek. Ayrıca hangi banka veya kart ile deniyorsunuz da 3D olmuyor ve ne zamandır olmuyor?
yapı kredi sanal kredi kartı. hiçbir yerde sorun yaşamadım başka. epicten yeni alışveriş yaptım. ödeme aşamasında hata verdiği için kodlar kullanılmış oluyor. anlamadım sorun nerede.
-
Garip. Başka bir sanal kredi kartı oluşturmayı denediniz mi ya da başka bir banka ile ödemeyi? Ayrıca sipariş de tamamlanmadığından kodların kullanılmış olmaması da gerekiyor, tekrar aynı kodları başka bir ödeme ekranında denediniz mi? Ayrıca Uplay, Ubisoft Connect'e dönüştüğünden her şeyi şöyle bir ele geçiriyorlar kanımca ve bundan dolayı da ödeme olmamamış olabilir.
-
Başka banka denemedim, bir de Garantiden deneyeceğim. Ama kodlar gitti. Çünkü tekrar denediğimde bu kod şu an kullanılamıyor hatası veriyor. Garantiden denediğimde de kod yalan olursa denemem daha. İşin ilginci aynı kartla daha önce alışveriş yaptım sorunsuz olarak ubistoredan. Dediğin gibi bu connect değişiminden dolayı sorun olabilir.
-
bizede yolunu göster de biz de alalım bari o fiyata
-
quote:
Orijinalden alıntı: s1LENT155₺ ye alınabiliyor oyun şu anda. sizce değer mi? bu fiyatın daha aşağısına ne zaman inebilir? base fiyatı 269₺
açıklasaydın hocam bari
-
quote:
Orijinalden alıntı: s1LENT155₺ ye alınabiliyor oyun şu anda. sizce değer mi? bu fiyatın daha aşağısına ne zaman inebilir? base fiyatı 269₺
master card veya tosla kampanya indirimini kastediyor olabilir mi arkadaş uplayden 215 e aldım ben 50 tl düşse 165 yapıyor gerçi 155 demiş hesap mı alıyorsunuz acaba ?
-
master card indirimi ubistore u kapsamıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: QoSmaster card indirimi ubistore u kapsamıyor
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Kampanya açıklamalarında iadeyi kapsayan yerlerde XSOLLA da vardı. Ubisoft tan alınan oyunların bu ödeme yöntemi ile alındığını biliyorum, oyunu henüz almadım ama alacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: s1LENTGeç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Kampanya açıklamalarında iadeyi kapsayan yerlerde XSOLLA da vardı. Ubisoft tan alınan oyunların bu ödeme yöntemi ile alındığını biliyorum, oyunu henüz almadım ama alacağım.
Alıntıları Gösteraga xsolla işi tamam da oyun 215 tl ye geliyor zaten ubi point ile, master card indirimi için 250 tl ve üzeri alışveriş yapmak lazım
-
Legion gibi bu oyunda cpu canavarı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Ekim 2020; 22:4:6 > -
Beyler ubi connect te aynı sorunu bende yaşadım. Kodu girdim. 215 oldu. Alisverisi yap dedim. Guvenlik kodunu da girdim bankanizla gorusun hatasini aldim ve kodlarida kullanmis gibi saydi. Sonra bankayı aradım güvenlik nedeni ile engel koyuldugunu soylediler(Akbank free k.kartı) . Sonra sorun yok açın dedim sizi aricaklar dediler. 1 gun sonra sizmisiniz alış veriş yapmak isteyen izin veriyonuz mu dedi dedim evet. Hemen ardindan tekrar kod alıp denedim ve aldım... Bi bankanızla görüşün derim. Ubi connect en iyi fiyat garantisi güvencesi veriyor. Eğer 155 liraya başka bi yerden alınıyorsa gider iade ederim ama sanmam 155 e Ac Valhalla olacağını en fazla hesaptır o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ubi sitesinden satın alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti sanal kart ile aldım sorunsuz. Ben de YKB ile benzer bir sorun yaşadım sanırım. Olan 200 puanıma oldu. Neyse sağlık olsun bekleyelim bakalım artık oyunu.
@Hudson51
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Ekim 2020; 12:53:46 > -
Yeni TV reklamı da yayınlamışlar. Adamlar erkek Eivor için harika bir ses seçmişler. Sırf oyun boyunca bu sesi duymak için erkek seçeceğim. Odyssey de de Kassandra çok iyiydi ama maalesef Valhalla kadın karakter pekte iyi durmuyor.
@C-TRanger Alabilmenize sevindim hocam. Sallayın, giden 200 Ubi puanı olmuş. Ubisoft Connect'e geçilmesiyle Ubisoft eski oyunlardan Uplay puanı kazanma olayını da kaldırdı sanırım. Çünkü ilk güncellendiğinde oyunlara girdiğimde sadece XP kazanma vardı görevlerde, ha tabi sistem oturunca değişedebilir. Ama değişmezse sırf bu yüzden tahminim 300 Ubi puanının üzerine soğuk su içeçeceğim :(
-
Daha kalın bir ses isterdim ragnarınki gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X