Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.915
Cevap
42
Favori
198.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]

biri opal mi dedi?

• Aranıza katıldım dayanamadım

• cybrtrk kullanıcısına yanıt

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Oyunu epic indirimleri bitmeden almayı düşünüyorum 74 liraya denk geliyor. Normalde tek oyunculu bir oyun iyi indirime girdiyse veya girmese bile çok zevk aldıysam her zaman orijinal alırım ama oynayıp bitirip sileceğim bir oyunsa almam. Valhalla bu fiyata alınmalı mı sizce? Korsan oyunda patch gibi şeyler tam olmuyor e ubisoft gibi firmaların oyunları da hatalarla çıkıp güncellemelerle düzeliyo o yüzden de almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alınır. Sırf oyun 100 saat sürüyor hani bu açıdan bile f/p. Alın geçin tabi Viking temasını seviyorsanız.

• Amazon prime üyelerine özel valhalla için black knight armor seti veriyor dün akşam görmüştüm adını yanlış yazmış olabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

Evet, geçen ay da vardı. Umarım yenisi gelir.

Paketteki baltadan daha iyilerini başlangıçta bulabiliyorsunuz ama kalkan epey götürür sizi. Orantısız güç haline geliyorsunuz. Valhalla ve Prime Gaming aboneleri kaçırmasın.

• Oyuna yarın yeni bir güncelleme geliyor. 27 Ocak tarihine kadar sürecek olan Yule festivalinde bazı oyuncularda oluşan etkinlik ilerlememesine yol açan sorunun giderilmesi amacıyla güncelleme geleceği paylaşıldı.

• mdiler27 kullanıcısına yanıt
    ben de bugün katıldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda 15 saati devirdim ve çoğu kişinin yaşamış olduğu FPS düşmesini yaşamaya başladım ufak ufak. CPU GPU kullanımında bir sıkıntı yok. RAM de normal ama 60-70 civarı alırken 40'larda gezmeye başlıyor bir anda, üstelik aynı haritada. Bununla ilgili çözüm bulamadım.

• Siege of Paris ek paketi çok sarmadı, Wrath Of Druids daha güzeldi. Sanırım bu yüzden yeni ek paket çıktıktan sonra puanlara göre alacağım. Oyunda bendeki tek eksik nokta Norveçteki görevler çok azdı, oralarda takılmayı çok isterdim.

• bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt

Oyunu bana sevdiren yerdi Norveç hocam. İlk 10 saati orada geçirtmek güzel karardı. Direk İngiltere de başlasam yarım bırakmam olasıydı ama Norveçte şöyle bir 10 saatle altını üstüne getirdiğimde baya baya Viking temasını da içime kadar işledi. Birçok kişi de zaten oyunun ilk 10-15 saatinin iyi olduğunu ama sonradan tekrara düştüğünü söylüyor ki katılıyorum. Ek paketlerde ise Ubi, Odyssey de güzel ek paketleri season pass ile verip kalanını ücretsiz güncellemelerle dağıttığında ve iyi de sattığında aynı şeyi Valhalla da yapma gereği görmedi. Odyssey'e nazaran hem ek paketleri hem de ücretsiz güncellemeleri tabiri caizse berbat Valhalla'nın. Şimdi de asıl kallavi ek paketleri season pass fiyatına hatta daha da fazlasına satıyor ki bu hareketlerinin çok kar getireceğini de sanmıyorum ama Ubi bu. En kar getirmedi dedikleri oyunları, içerikleri bile 5 milyon barajını aşıyor, 10 milyon barajını da zorluyor.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, İngiltere kısmı çok tekrara düştü. En sonunda kendim geri döndüm Norveç'e oralarda takılmaya haritayı temizlemeye başladım. Oyun çok güzel ama tekrar eden kısımlar beni bunalttı. Şöyle güzel saçlı Harald ile kapışsaydık yada Mitolojiyi Norveçte biraz daha işleseydiler keşke.

Dawn of Ragnarök çıktıktan sonra oynanışları izleyip ona göre karar vereceğim. O zamana kadar kuzey ışıkları altında Norveç'te takılmaya devam.

• Oyunda item ve skill geliştirme konusunda kafama yatkın olanlarla hareket ediyorum hep. Sürekli görevden göreve gidiyorum ve hiç item geliştirme ihtiyacı hissetmiyorum. Ve hep "Bunu geliştirebilirim ama ya 1-2 görev sonra daha iyisini bulursam?" kafasıyla oynuyorum. Bu konuda, item geliştirme veya bulma ile ilgili içerik üreticisi öneriniz var mıdır?

• @bensatanistdegilim Asgard ve Jotunheim haritalarını da öneririm hocam. Özellikle Jotunheim, Norveç'i baya andırıyor ve güzel bir 10 saatte geçirtiyor.

@torkema61 "içerik üreticisi önerisi" kısmını anlamadım hocam ama şahsen ben oyunda özellikle çekiçlerden ilerledim başka silahlarda ne keyif verdi ne de güzel geldi. Özellikle norveçte çıkan bir çekiç var onu alırsanız baya oyunun sonuna kadar götürür sizi. Ayrıca bence anca oyun bittikten sonra nasılmış diye bir baktım item geliştirmeye ama oyunda hiç ihtiyacınız olmuyor desem yeridir. Çünkü her zaman koca ingiltere haritasında daha iyi veya daha güçlü bir silah çıkıyor. Tabi sadece çekicimi geliştirmiştim.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Ben Prime ile alınan setle ilerliyorum şu anda. Kalkanın özelliklerine yaklaşan bir kalkana denk gelemedim henüz. O yüzden ondan vazgeçmiyorum. Balta da birkaç iyi balta geldi ama legendary olduğu için Prime baltasıyla ilerliyorum hep.

İçerik üreticisinden kastım, bir rehber yapan site tarzı bir şey olabilir.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Prim itemleri bana gelmedi neyi yanlış yaptım acaba

• arman09 kullanıcısına yanıt

Oyuna yeni başladıysan gelmiyor. Biraz ilerlemen lazım. İlk market erişiminin olduğu yerde otomatik olarak hesabına eklenecek.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Yok ya 475 lvlim xd

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.