Bitmeyen oyun yapmışlar |
Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (159. sayfa)

-
-
New World çıkınca oyuna ara verdim 4 aydan sonra geri döneyim dedim bir türlü kendimi veremiyorum geri dönmek isteyip de geri dönemediğim nadir oyunlardan biri oldu oyunu her açışımda içimde bir mutsuzluk oluşuyor sanırım çok tekrara düştüğü için ilerleyesim gelmiyor hiç bir şekilde.
-
Sana "Senin ihtiyacın yok." demiş olabilirler
-
hiç sorma hocam aynı durumdayım. ps5 de oynuyorum 60 saate yakın oldu ama gerçekten ilerledikçe eziyet gibi hissediyorum birde gittik gold edition aldık pehh.
son üstteki 3 bölge kaldı ama oyuna giresim bile gelmiyor.
-
Ragnarok dahil bütün DLC'leri almıştım 2 hafta önce ama oynayamıyorum yarıda bıraktım maalesef.
-
-
Bug galiba bende de aynısı oldu. Sonra Ubi Connect üstüne bir 77gb daha indirdi.
-
Oyuna en son 6 Ocak tarihinde güncelleme geldi ve o günden beri herhangi bir güncelleme yok. Eğer 6 Ocak tarihinden beri oyuna girmediyseniz ve yeni oynayacaksanız güncelleme otomatik olarak iniyordur diğer türlü Epic Games mağazasında bazen bu tür hatalar olabiliyor. Benzer bir durumu başka bir oyunun indirmesinde yaşayanlarda olmuştu. Ubisoft Connect' te 6 Ocak tarihinden sonra oyuna hiç bir güncellemenin gelmediğini belirtebilirim.
-
teşekkürler.
@Terminator T-800
sen her nekadar beni banladıysanda murat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 14 Ocak 2022; 0:32:2 > -
o bitti su an 100.3 daha yüklemeye başladı. oynayamıcaz bu oyunu bu gece resmen.
-
Assassin's Creed Valhalla
varmı bunun su ankı yuksletme sonrası TR si ?
-
Arkadaşlar merhaba geçen epic indirimlerinden ac valhallayı aldım. Ancak oyunda özellikle şehir içlerinde aşırı fps düşmeleri yaşıyorum, pc özelliklerim Ryzen 3 3100 - amd rx 5500 xt. Youtubeda benim özelliklerimle oynayan bir kişinin videosundaki aynı ayarları yaptım o ortalama 60 70 alırken ben 30u zör görüyorum bunun nedeni ne olabilir acaba bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende çıktığında günden beri valhallayı bitiremedim zevkler ve renkler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 haftada 57 satte 96 lvl olabıldım maxımumu kac onuda bılmıyorum. Fakat oyun bitmek bilmiyor.
Bu arada yeni güncellememi geldi orjinal gold pakete dlc lere tekrardan. Gene benimki silbaştan indirmeye basladı. Yada benim hatam bende Tr dil paketi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Ocak 2022; 7:8:28 > -
Benim lvl şuan 475.
Oyun dosyalarında değişiklik olursa baştan indirebiliyor güncellemeden önce değişik dosyaları silin ozaman eksik dosyaları tamamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
God of War oynayıp bitirdim ve özellikle AC Valhalla' da geçen süremin tamamen boşa olduğunu fark ettim. O kadar güzel bir oyun yapmışlar ki Valhalla gibi devasa bir haritaya ve bitmek bilmeyen bir yapıya sahip olmadanda güzel bir oyun yapılabileceğinin dersi olmuş. God of War' ın haritası belki Valhalla' nın tek bir bölgesinden bile daha küçüktür ama içi o kadar dolu ki başarılı harita dizaynı ve her bölgesinde farklı bir keşifle sürükleyici bir oyun. Zevkler ve renkler tabi ama God of War' ın öyle bir balta ve kılıç kullanım hissiyatı var ki kendisine oyuncuyum diyen birinin God of War' dan sıkılması türünün tek örneği olduğunu gösterir. Valhalla gibi saatlerce boş boş gezeceğime God of War' da saatlerce düşman kesmeyi tercih ederim. God of War oynadıktan sonra Valhalla' ya bir dk bile dayanamadım ve her iki oyun kıyaslanamaz düzeyde, God of War çok çok üst seviye ve bundan sonra görebileceğimiz oyunların kolay kolay God of War seviyesine çıkması çok zor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X