Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
22
Favori
82.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada multi'nin kalkmasıda iyi olmuş...hikaye moduna biraz daha yoğunlaşıp kendini tekrar eden görevler olmaz belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 24 Ağustos 2014; 9:15:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reus Vox

yav he fanlık yapıyorum.

xbox one almışım ya 15 yaşındayım zaten babam ancak aldı, param gücüm yetmiyor beş kuruşum yok artık xbox one ile yatıp xbox one ile kalkmalıyım elim pipimde olumlu haberler bekliyorum.

ne zaman büyüyeceksin bilmiyorum. ne istersem onu alırım durumum da var çok şükür salak bir 400 dolarlık cihaz için ekran başında ağlamam.

Suan yaptigin aglamak zaten, mesajinda seviye 0*6 yaş arasi. Sen one da devam et tam sana göre.

• Xbox One betasından görseller sızmış . Sanırım oyunun çözünürlüğü düşük olacak . Görseller yanıltıcı olabilir fakat genel anlamda bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum.

http://gearnuke.com/assassins-creed-unity-screenshots-leaked-beta-xbox-one-build-shows-hilarious-glitches/
  • Sıktı beni artık bu seri tamam uzun oynanış süresi olması güzelde hep benzer görevler. Ayrıca ps4 e ilk çıkan black flag birinci gün güncellemesi ile 1080p olmuştu bu da olur merak etmeyin ps4 kaldıramaz gibi birsey olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Xbox One betasından görseller sızmış . Sanırım oyunun çözünürlüğü düşük olacak . Görseller yanıltıcı olabilir fakat genel anlamda bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum.

http://gearnuke.com/assassins-creed-unity-screenshots-leaked-beta-xbox-one-build-shows-hilarious-glitches/

Tam sürümde fark kesin olacaktır. Destiny betası XO da 900p ama tam sürümü 1080p. Çıkınca göreceğiz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Xbox One betasından görseller sızmış . Sanırım oyunun çözünürlüğü düşük olacak . Görseller yanıltıcı olabilir fakat genel anlamda bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum.

Tam sürümde fark kesin olacaktır. Destiny betası XO da 900p ama tam sürümü 1080p. Çıkınca göreceğiz artık.

Reyiz bence PS4'te bile 1080p olmayacak.

• Bu oyunu PS3'e çıkarmadığı için Ubisoft'a hergün lanet okusam yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Sıktı beni artık bu seri tamam uzun oynanış süresi olması güzelde hep benzer görevler. Ayrıca ps4 e ilk çıkan black flag birinci gün güncellemesi ile 1080p olmuştu bu da olur merak etmeyin ps4 kaldıramaz gibi birsey olmaz...

tail gorevi koymasinlar artik yeter, watch dogsa bile koymuslardi adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bu oyunu PS3'e çıkarmadığı için Ubisoft'a hergün lanet okusam yeridir.

PS3 için başka bir oyun çıkartıyor ubisoft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bu oyunu PS3'e çıkarmadığı için Ubisoft'a hergün lanet okusam yeridir.

PS3 için başka bir oyun çıkartıyor ubisoft.

Biliyorum hocam dediğiniz oyunu.Yine Amerika kıtasında geçiyor falan ama bu oyun gerçekten bam başka olmuş.
  • Oyunun çıkışı 13 Kasım 2014 tarihine ertelendi.
  • ubisoft yine yapti yapicagini. far cry'i da ertelerler kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Oyunun çıkışı 13 Kasım 2014 tarihine ertelendi.

• bu sonbahar batacağız resmen kesin alınması gerek en az 5 oyun var
  • Valla Kasım ayında Gta5 ve Cod geliyor. Ekim de far cry 4 battık bu sene

• Klasik ubisoft.oyunu daha iyi gelistirmek icin erteledik aciklamasi.gorduk watch dogs u nasil gelistirdiginizi.oyun daha geriye gitti.bundada aynisini yapmazlar ins

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Valla Kasım ayında Gta5 ve Cod geliyor. Ekim de far cry 4 battık bu sene

Halo, Dragon Age Inqusution ve Assassin's Creed. Vallahi battik ama Dragon Age Inquisition beklenebillir tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Oyunun çıkışı 13 Kasım 2014 tarihine ertelendi.

Ilk defa bir erteleme haberine sevindim. Ps4 bitirmem gereke. 3-5 oyun var. Fifa 15 de 26sinda cikiyor. Ac de erken gelseydi panik yapacaktim

• Haberi daha yeni gördüm...
    Klasik ubisoft şaşırmadım iyi gene fazla ileri tarihe ertelenmemiş...
    Oyunun sıkı fanıyım ama baya bi şey kaçırıyorum sanki...
    Bu rogue ps3 ve xbox360'a çıkıcak olan oyun black flag devamımı yoksa dlc mi yada ayrı bi oyunmu bilen bi açıklama yapabilirmi spoiler varsa spoiler butonunu kullanın...
    Ve bir şey daha bu freedom cry da ayrımı yoksa oda black flag dlc'mi asc3 den sonra çok karıştı seri,yahu adamlar androide oyun yapıyo ismini değiştiriyor oyunu yapsana aynı adında android platform için yaptım de isim değiştirip ne kafa karıştırıyosun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 31 Ağustos 2014; 0:21:24 >
  • Eylül-Ekim-Kasım üçlüsünde o kadar çok oyun geliyor ki ertelenmesine üzülemedim. Paraları yetiştirelim yavaş yavaş gelsinler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.