Şimdi Ara

Assassin's creed unity kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba oyunu low ayarda oynuyorum sıkıntı yaratacak kadar kasma olmuyor ama beni az da olsa rahatsız ediyor. Bunun çözümü var mı? Vsync ve Stretching modları aktif durumda bunları off yapsam kasma gider mi? Oyunu 1920x1080 60hz Low da oynuyorum bu arada.

Bilgisayarımın özellikleri: Amd phenom x6 1055t işlemci, 8gb ram, HD 6870 1 gb ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 26 Aralık 2014; 22:54:51 >

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrixde ki Zenci Adam

oyunun sistem gereksinimlerine göre çok normal kasması

Arkadaşımın bilgisayarı gayet iyi sistem gereksinimlerinden daha iyi hatta. FPS düşüklüğü ve garip bir kasma var, arkadaşın da dediği gibi oyun problemli. Kaç yerde araştırdım, herkes öyle söylüyor.

Orijinalden alıntı: sukruege

quote:

Arkadaşımın bilgisayarı gayet iyi sistem gereksinimlerinden daha iyi hatta. FPS düşüklüğü ve garip bir kasma var, arkadaşın da dediği gibi oyun problemli. Kaç yerde araştırdım, herkes öyle söylüyor.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17084&game=Assassins%20Creed:%20Unity

burada minimum ekran kartı gtx 680 ile hd 7970 istemiş sen hala benimki daha iyi diyorsun oyun her ne kadar sorunlu olsa da senin ekran kartın zayıf

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sukruege

quote:

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17084&game=Assassins%20Creed:%20Unity

burada minimum ekran kartı gtx 680 ile hd 7970 istemiş sen hala benimki daha iyi diyorsun oyun her ne kadar sorunlu olsa da senin ekran kartın zayıf

Arkadaşımın bilgisayarından bahsediyorum önceki yorumda. Gtx 760 var ve kasma yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.