Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5h gtx850m ekran kartı 4 gb ram ile oynayabilirmiyim ona göre alıcam
  • Hocam bu konuda bir kaç mesajınıza denk geldim kusura bakmazsanız yorum yapmak istiyorum.

Oyun sizin bilgisayarınızda sorun çıkarmıyor diye, oyun da hiç bir performans sorunu yok demek değildir sizde sanırım GTX 670 var ve GTX 670 ile hatta daha düşük kartlarda bir iki ayar değişikliği ile sorunsuz oynayanlar olduğu gibi GTX 980 SLI ile bile sorun yaşayan yani sizinkinden daha yüksek sisteme sahip olan ama sorun yaşayan bir çok oyuncu var. Bunu görmek için Steam ve başka platformlarda yorumlara bakmanız yeterli. GTX 670 kaldırırken daha yüksek ekran kartları kaldırmaması durumuna zaten optimizasyon sorunu diyoruz biz genel olarak. İşi oyun incelemek olan buna göre sistemleri olan bir çok kişi bile sorunlarda dolayı oyunun incelemesini yayınlamadı ya da yarım yamalak yayınladı.

Bende Nvidia ekran kartı kullanıyorum fakat AMD'lerde sorun olması AMD'in kötü bir firma olması yada sevinilecek bir durum hiç değildir bir çok oyuncu mağdur oluyor ve şu an firmanın hakimi Nvidia ama eskiden ATI liderdi ve bu durum çok hızlı bir şekilde değişti yarın bir gün Nvidia içinde durumların değişmesi mümkün böyle olunca o zaman bu tepkileri verebilecek misiniz? Burada ya Nvidia ile yapılan anlaşmalardan ya da optimizasyon sorunlarından kaynaklanan bir durum var ki bu durum hiç bir oyuncunun işine yaramaz, bu durum tüketici yani oyuncuları zerre takmıyoruz demektir ve bu hepimizi tehdit eden bir durumdur.

• normalde oynanması gerek ama o kadar yorum var ki bir şey demek çok güç yine de en kötü low med karışık oynanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BringT0Life

Su oyunu oynayamadığım ve belki de oynayamacağım için üzülüyorum cidden dün kurdum fakat ekran kartım yüzünden oynayamadım.

Sistemim imzamdaki gibi

Ekran kartınız ne?
  • i5 4670k+Gtx 770 4gb

Ekran görüntülerini fraps ile aldım ve screenshot esnasında ani 3-5 fps düşme oluyor.Normalde 45-60 fps arası gidip geliyor.
    Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

• Oyun indirmeye değer mi kotama yazık etmiyim?
  • Bugüne kadar gördüğüm en iyi grafikler.Çok gerçekçi ve doğal bir görüntüsü var oyunun.
  • Beyler şu retrieve the heads yan görevinde 2 ve 3. kafayı almak için gittiğimde chest locked diyor onu nasıl açıyoruz? .... ve bende yan görevlerde ne map de nede mini mapte gideceğimiz yeri göstermiyor onun ayarı var mı ? zar zor video izleyerek buluyorum her taraf birbirine benziyor kafayı yicem ...
  • bu oyun brotherhooddan sonra çok bozmadı mı ?
  • fluox kullanıcısına yanıt
    gt430 diye dandik bir ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

hay sizin grafiğinize ya. grafik de grafik.

böyle oyunların zevki orada ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

bu oyun brotherhooddan sonra çok bozmadı mı ?

hayır
  • 2K kullanıcısına yanıt
    kardeş ben bu oyunu yükledim ama bu pc den anlamayan bi ton adam yorum yapmış bi kere 2014 de çıkan bi çok oyunu oynamadım ama test etmişimdir dead risinq 3 shadow of mordor vs. vs. v.b şimdi oyunda sorun var dead rising 3 de böyle çıktı oyun yeni driver güncel driver ile yani kasıyor ani fps düşüşleri yaşıyorsun ben bizzat denedim kullandığım ekran kartı r9 270 toxic yani bu kart ile şu an eski driver ile high ultra ayarlarda 30-35 fps arası oynuyorum ama güncel 14.9 sanırım bildiğin 30-40 fps den 3-5 fps ye düşüyor mouse çevirmelerde yani anlıcan şu ki bu oyunda fıs sistem gereksinimi gtx780 istiyor dediler ama hiç alakası adam bildiğin gtx660 ile oynuyor high ayarlarda

oyun çıktı bi kaç kişi r9 290 280 bilmem ne de 20-30 fps alıyom diye video atmış alakası yok şimdi bak youtube izle r9 270x hatta istersen ben bile video atarım ultra yakın ayarlarda oynuyorum tamamen oyun özürlü güncel driver ile kasıyor oyun

sistemim
    r9 270 toxic
    fx6300
    12 gb ram

• Arkadaşlar oyuna uplay'den play dediğimde böyle kalıyor, 1 saat beklediğim de oldu oyun açılmıyor. Nasıl çözebilirim? Oyunu steamden aldım.

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]
  • Beyler oyunda 30 üstü FPS tutturanlar; GPU usage sizde de %50'ye düşüp FPS 30-40'lardan 15-20'lere düşüyor mu? CPU'dan mı yoksa optimizasyondan mı kaynaklanıyor merak ediyorum. CPU usage'ı çünkü 8 core'da da %40-%50'lerde geziyor o yüzden darboğaz yapmıyordur herhalde değil mi?
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    arkadaş bırakın şuralara yorum yazmayı ben 2 gb lık kartla very high da oynuyorum oyun içinde options dan ayar yapınca oyun tekliyor ama çıkıp ayar yapınca teklemiyor gerçi benimki malum yerden ama :D gpu iyi kullanıyor ama high üstü ayarda oyun 6 gb dan fazla ram çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dandiq

arkadaş bırakın şuralara yorum yazmayı ben 2 gb lık kartla very high da oynuyorum oyun içinde options dan ayar yapınca oyun tekliyor ama çıkıp ayar yapınca teklemiyor gerçi benimki malum yerden ama :D gpu iyi kullanıyor ama high üstü ayarda oyun 6 gb dan fazla ram çekiyor

Neden yorum yazmayacağız orasını anlamadım, olan şeyi söyledim sadece. Siz very high'da oynayabiliyorsanız sorunsuz şanslısınız demektir, keyfini çıkarın
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    oyun fazla istiyor ama öyle istediği gibi sistem gerekmiyor o yüzden yazmayın diyorum oyunun bi kaç sorunu var güncel driver eski driver gibi onu demek istiyorum e anlamayan adamda ya oyunu oynamaya 5 bin tl lik pc mi alacağız diyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

bu oyun brotherhooddan sonra çok bozmadı mı ?

hayır

gayet de bozdu.Hele şu korsanlı oyun tam faciaydı
  • busterr kullanıcısına yanıt
    90% altı gpu kullanımı görmedim.. cpu max 70% lerde geziyor.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.