Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik tabii ki diğer bileşenleri pekiştirmek adına önemli lakin @KARTALIZMA'ın demek istediğini biraz farklı anladım ben. Konuda; hikaye, içerik, kurgu, oynanış...vs de bir yana, oyun içi mekanikler, görevler bile konuşulmuyor. Brotherhood konusu açılıp bakılabilir; teknik meseleler, konunun %10'unu bile oluşturmuyor. Konu, içerik üzerine ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

hay sizin grafiğinize ya. grafik de grafik.

böyle oyunların zevki orada ama

konunun %80'i grafik mesajları. 4-5 senedir tüm oyunları low'da oynuyorum gayette mutluyum. yaş 30'u geçincede grafikten çok oynanış ve alınan haz önemli oluyor.

Katılıyorum. Eskiden grafiğe bakan yoktu. Hep oyunların senaryosu tartışılırdı. Şimdi ise yeni nesiller geldi, oyundan anlamıyorlar sadece grafiğe bakıyorlar, konuşmaları falan dinlemiyorlar, çoğu oyunu bitirmiyorlar da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet 4 gb ram yetersiz kalır sanırım 8 yapmanız gerek 850m ise mobil kartlara göre iyi bir kart normalde high ayarlarda oynatması gerek ama oyunda bazı sorunlar olduğu için kestirmek zor yine de ayarlardan kısıp oynanır diye düşünüyorum en kötü ihtimalle patch gelecek ve daha iyi bir deneyim sunacak

• bilgisayarınız Lenovo mu ? denerseniz sonucu paylaşır mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Evet 4 gb ram yetersiz kalır sanırım 8 yapmanız gerek 850m ise mobil kartlara göre iyi bir kart normalde high ayarlarda oynatması gerek ama oyunda bazı sorunlar olduğu için kestirmek zor yine de ayarlardan kısıp oynanır diye düşünüyorum en kötü ihtimalle patch gelecek ve daha iyi bir deneyim sunacak

4 gb ile çok mu kasar hocam ?
  • En düşük ayarlarda bile problem yaratır, tat vermez.
  • zaten problemli bir oyuna istenilen gereksinimler yüksek iken daha düşük sistemle mutlaka sorun çıkacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

En düşük ayarlarda bile problem yaratır, tat vermez.

bana fazla gelir bu oyun
  • Co-op oynamak isteyen eklesin beni uplay uzerinden: Gizmo428 nick.
  • sanırım dizüstü kullanıyorsunuz bilgisayarınız nedir? sorun yalnızca ram ise 4 gb takviye ile oynayabilirsiniz.
  • quote:

sanırım dizüstü kullanıyorsunuz bilgisayarınız nedir? sorun yalnızca ram ise 4 gb takviye ile oynayabilirsiniz.

masaüstü hocam, işlemci ekran kartı kurtarıyor ama ram yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamura Ootsutsuki

http://wccftech.com/ubisoft-points-finger-amd-technical-bugs-assassins-creed-unity/
    Şimdi de AMD'yi suçlamaya başlamışlarBattıkça batıyor adamlar.Ulan konsollar AMD...

Yakında bizi de suçlayacaklar

Bu arada artık bizde EArly Access e başvuracağız diyor Ubisoft... Bu şekilde çıkarıp EA diye yutturacaklar, önceden toplayacaklar paraları.

• Oyunun çıkışının ertesi günü, hisselerdeki %9.12 düşüşün refleksi bunlar
    @siberarmi @Hamura Ootsutsuki
  • quote:

quote:

sanırım dizüstü kullanıyorsunuz bilgisayarınız nedir? sorun yalnızca ram ise 4 gb takviye ile oynayabilirsiniz.

Bende de aynı şekilde ekran kartı işlemci kurtarıyor , ram 4 gb sıkıntı çıkaracak gibi akşam deneyip size de söylerim buradan sonucu.Olmazsa gidip bi 4 gb ram daha alacağım ben yeni nesil oyunlarda problem olacak belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Bende de aynı şekilde ekran kartı işlemci kurtarıyor , ram 4 gb sıkıntı çıkaracak gibi akşam deneyip size de söylerim buradan sonucu.Olmazsa gidip bi 4 gb ram daha alacağım ben yeni nesil oyunlarda problem olacak belli.

cevabınızı bekliyorum hocam, ben de ona göre ram alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: axeles

quote:

quote:

quote:

hay sizin grafiğinize ya. grafik de grafik.

böyle oyunların zevki orada ama

konunun %80'i grafik mesajları. 4-5 senedir tüm oyunları low'da oynuyorum gayette mutluyum. yaş 30'u geçincede grafikten çok oynanış ve alınan haz önemli oluyor.

Katılıyorum. Eskiden grafiğe bakan yoktu. Hep oyunların senaryosu tartışılırdı. Şimdi ise yeni nesiller geldi, oyundan anlamıyorlar sadece grafiğe bakıyorlar, konuşmaları falan dinlemiyorlar, çoğu oyunu bitirmiyorlar da.

Ben ilk Assassin's Creed çıktığında hikaye çok ilgimi çekmişti. Sonrasında Hasan Sabbah kitaplarını okudum. Her çıkan Assassin's Creed oyunuyla hikayesini de takip ettim. Geçen sene aldığım laptop en düşük ayarda bile Unity'yi oynatsa yeter bana serinin hikayesinden mahrum kalmayayım.

• anladım o zaman dediğim gibi 4 gb ram takviyesi yeterli olacaktır zaten yakında bir patch gelir muhtemelen böylece daha sorunsuz bir deneyim yaşarsınız.
  • arkadaşlar gtx850m ekran kartım var . .. oyunu ilk açtığımda düzgün bir şekilde oynamaya başlıyorum. bir süre sonra oyun kasılmaya başlıyor. oyunla ilgili genel bir problem değilmi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

arkadaşlar gtx850m ekran kartım var . .. oyunu ilk açtığımda düzgün bir şekilde oynamaya başlıyorum. bir süre sonra oyun kasılmaya başlıyor. oyunla ilgili genel bir problem değilmi bu ?

Ya oyunla ilgili ya da sıcaklıkla ilgili bir sorundur .
  • quote:

anladım o zaman dediğim gibi 4 gb ram takviyesi yeterli olacaktır zaten yakında bir patch gelir muhtemelen böylece daha sorunsuz bir deneyim yaşarsınız.

umarım, oynamak istiyorum fakat kçıkırık ram yüzünden oynayamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.