Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
117.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işinize yararsa %100 Save'im herşey açıktır
    https://www.youtube.com/watch?v=18oLOJQajwc
  • Gtx 970 4gb 16gb ram kullanıyorum işlemci anakart zaten iyi ama bu oyunda ciddi optimizasyon sorunu mu var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuSLaTT_7 W kullanıcısına yanıt
    1 adet yama mı indirdiniz 2 adet mi ? ( Hikaye+dlc şeklinde )

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Gtx 970 4gb 16gb ram kullanıyorum işlemci anakart zaten iyi ama bu oyunda ciddi optimizasyon sorunu mu var ?

Tüm updateleri yapınca optimizasyon sorunları kalmıyor. 1.1-1.2-1.3-1.4-1.5 hepsini yapın.

• iSpeedy kullanıcısına yanıt
    Uplay'den aldım otomatik updatelerini yapmistir ..anlamsız fps dususlerinin çözümünü bulamadım bir türlü .

• Dostum GTX 970 Varken fazla bir şey bekleme derim, bir örnek vereyim önerilen sistemlerde oyun AMD Kartı olarak 290X İstemekteydi bende 390X Olmasına rağmen mediumu bırak low'da zar zor oynuyordum oyunda biraz optimizasyon problem var 1070 gibi bir kartta bile zaman zaman 40 FPS'ye düştüğünü görüm. Low'da veya mediumda oynayabilirsin 970 ile fazla bir şey bekleme derim,

Bu arada arkadaşlar yamanın testine girdim oyunda geçirdiğim 42 saatin ardından senaryodaki hataları said hocama bildirdim oda gerekli çalışmalara başladığını söyledi.
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    970 gtx en ust düzey kartlardan biri ,tabi ki 1070 değil ama ciddi optimizasyon problemleri mevcut .

• ben hiçbir update yapmadan direk olarak yamayı kurmaya çalıştım olmadı tabi haliyle oyunun sürümünü bilmiyorum ne yapmam gerektiği hakkında detaylı bir şekilde yardımcı olabilir misiniz lütfen
  • ysfbign61 Y kullanıcısına yanıt
    oyunun orjinalse kendini günceller, değil ise indirdiğin yerde mutlaka sürümü yazıyodur. oradan kontrol edip eksik güncellemeleri bulamazsan pm ile link atarım hocam.
  • furandor kullanıcısına yanıt
    GTX 970 ile 1080P High - Ultra ayarlarda genel olarak 50 - 60 FPS civarı alıyorum. Nadiren anlık düşüşler olsa da 40 FPS altını anımsamıyorum. Ubisoft'un son oyunlarında optimizasyon genel olarak böyle kötü olsa da Unity'den sonra bana gayet akıcı geldi.
  • Merhaba arkadaşlar. Benzer sorunları yaşamış ve çözmüş birisi olarak yardım amaçlı yazmak istedim.

İndirdiğiniz sürümün hangisi olduğunu öğrenip üzerine sırasıyla yamaları kurmanız gerekli.

Mesela ben indirdim. Sürümünü bulamadım. Yabancı forumları kurcalaya kurcalaya o torrent dosyasının hangi sürüm olduğunu buldum. Benimki 1.3 tü. 1.4 ü de içeren bir 1.5 yaması kurup üstüne Türkçe yamayı yapıp oyuna girdim.

Yamayı yapanların eline koluna sağlık Türkçe oynama zevkini yaşadım.
  • Yahu biri yama linkini şuraya paylaşsın. Sitede sorun var ad block ad block yok kardeşim ad block hala hata veriyor ya. Bi indiremedim yamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 7 Ağustos 2016; 22:37:16 >
  • Ad block u durdurursan indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1man1 -- 9 Ağustos 2016; 9:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Ad block u durdurursan indirebilirsin.

Okumadan yorum yapıyorsunuz.

Sitede sorun var ad block ad block yok kardeşim ad block hala hata veriyor ya.
  • Farklı tarayıcı kullanmayı denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Farklı tarayıcı kullanmayı denediniz mi?

Evet denedim Edge-Chrome-Mozilla hepsinde aynı sorun. Google'da arama ettim google ''Animus Projesi: **** Kullandığınız Tespit Edildi!'' diye indexlemiş.

Ama indirdim yenile ede ede hızlı refleksle yama linkine tıkladım o uyarı devreye girmeden.
  • Arkadaşlar yamayı (data.forge) indirdim attim degistirdim oyuna girmeye çalışıyorum tıkladığımda simge geliyor oyun durduruldu yaziyor girmiyor sorun nedir

• Kardeşim kolay gelsin..Çevirinin son hali ve DLC dahil sürümünü çıkarmayı düşünüyormusun ? Şayet böyle bir düşüncen varsa zaman aralığı vermen mümkün mü ?
  • Sn.Sürücü,acaba son durum hakkında bilgi paylaşmanız mümkün mü?(DLC+Ana Oyun Tam sürüm'ü hakkında.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mostt -- 19 Ağustos 2016; 23:07:52 >
  • Allah rizasy için biri bana söylesin.Tam 3 gündür gecemi gündüzüme kattim bu oyunu zorla indirdim tam 40.5 GB.Oyunu kurdum gayet basarili çalists.TR yamayi atinca acs.exe çalyimayy durdurdu diye hata aliyorum.Bilgisayara bile bu yüzden 2 kez format attim.Belki pc'de hata vardir diye megerki tr yamadan kaynaklaniyormus.Arkadasim 40.5 gb indirdik eyvallah, bu yamalar nedir ya hadi birisi 37 mb, peki digerler 16 gb nedir,20 gb nedir bunlarydami indirecegiz.
    isi gücü biraktik sabah aksam türkçeye çevirecegiz diye ugrasip duruyoruz.Biride cikip dememis sirasiyla bunlar bunlar yapilacak diye valla piskolojiyi yedik bitirdik.Allah için biri yardim etsin 30 yasinda kocaman adamiz perisan olduk arkadas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukolo -- 20 Ağustos 2016; 23:10:04 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.