Bildirim
Assassin's Creed: Syndicate-Gamescom Videosu (Türkçe Altyazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hiç heyecanlanmadım.
B.kunu çıkardılar çünkü.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ Ölü ozanlar derneği. -
Trailer'da güzelmiş resmen beni al der gibi ama yemezler. :D
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ -
Oyunun trailer'ı müthiş.Fakat Ubisoft artık işin suyunu çıkartınız.Assassin's Creed serisi Revelation 'dan sonra bitmiştir benim için(Favorim II).Eminim Downgrade yiyecektir.Brotherhood' dan alınan ittifak sistemini kopyalamışlar.Unity felaketinin tekrarlanacağını düşünüyorum.Fakat tam versiyon gameplay çıkmadan tam konuşmamak gerek. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Hidden Citizens - Silent Running
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ It's not what you know,it's what you can prove it. -
downsoft gene iş başında bu seferde trailera çalışmış yazık _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
Adamlar trailer işinde çok iyi bence oyun firması olmak yerine trailer yapsınlar başka firmalar için daha karlı olur gerçi ordada bi downgrade yaparlar sektörü bozarlar
Abi yıl oldu 2015 hala Assasins Creed'de muhafızlarla dövüşünce, dövüştüğümüz adam haricindekiler boş boş bekliyor.
50 TL' ye düşmeden alınmaz Ubisoft oyunları :D :D
Bug lu oyun geliyor..
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ //Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi.../// -
altair bunları görseydi tahtından yere düşerdi
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________ a coward believes he will ever live if he keep him safe from strife but old age leaves him not long in peace though spears may spare his life.
-
Bug sorunu yaşanmayacaktır pek diye düşünüyorum, yeni nesile geçen sene sıkıntılı bir biçimde geçtiler zaten, motoru yağlayıp daha hatasız yapmışlardır bence.
Merakla bekliyorum oyunu._____________________________ Iphone 6 Gold 128 gb - Mac Mini 2012 Late 240gb SSD - Logitech MX Master - Playstation 4 Pro 1TB SSHD - Turtle Beach 500P 7.1 DTS - DELL U2715H 2K
-
Ben PRINCE of PERSIA istiyorum!!
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X