Selamlar, yama tekrardan güncellenip 1.0.5 sürümüyle uyumlu hâle getirilmiştir. Şu anlık yamada sadece ana oyunun çevirileri bulunmaktadır, gelen ek içeriklerin çevirisini de müsait bir zamanda yapıp çeviriyi güncelleyeceğiz. Keyifli oyunlar. Yamayı güncellemek için, yamayı Elysium Hub üzerinden tekrar indirmeniz gerekmektedir. |
Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri (11. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0xGannicusSelamlar, yama tekrardan güncellenip 1.0.5 sürümüyle uyumlu hâle getirilmiştir. Şu anlık yamada sadece ana oyunun çevirileri bulunmaktadır, gelen ek içeriklerin çevirisini de müsait bir zamanda yapıp çeviriyi güncelleyeceğiz. Keyifli oyunlar.
Yamayı güncellemek için, yamayı Elysium Hub üzerinden tekrar indirmeniz gerekmektedir.
Oyun açılırken hesap bilgilerini istediği ekranda beni hatırla seçeneğine ek olarak, otomatik giriş yapıp oyunu açmayı devam ettirecek bir seçenek eklemeniz mümkün mü acaba?
-
Evet, yamanın yazılımını güncelleyeceğim. Bu tarz bir şey eklemeyi düşünüyorum.
-
Ne zaman gelir tahmini olarak
-
Bilmiyorum. 1-2 haftaya gelir muhtemelen. Şu an platformu taşımakla uğraşıyoruz.
-
Selamlar,
Yama 1.0.6 sürümüyle uyumlu hâle getirilmiştir. Yamayı güncellemek için dosyaları Elysium Hub üzerinden tekrar indirmeniz gerekmektedir.
-
Yama birkaç saattir çalışmıyor, aynı problemi yaşayan var mı?
-
Merhaba,
Evet üstteki arkadaşın yazdığı gibi yama şu anda çalışmıyor. Tahminen ne zaman düzenlenir?
-
Yamayı Elysium Hub üzerinden tekrar indirmeyi deneyin. Çözülmüş olması gerek.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Temmuz 2025; 13:13:15 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prozacc -- 20 Temmuz 2025; 17:45:37 > -
Türkçe yama sonrası oyun çöküyor ve sistem mavi ekran veriyor.
-
Mavi ekran hatasının Türkçe yama yüzünden olacağını düşünmüyorum. Version.dll dosyasını silip (yani yamayı silip) oyuna tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Şu an sorun yaşayan herkesin sorunu çözüldü ve oynamaya devam edebiliyorlar.
-
acshadows-hook.dll ve elysium.dll dosyalarına izin verin defender üzerinden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 20 Temmuz 2025; 18:12:39 > -
Mavi ekran veirp pc res atıyor, win tekrar açılırken böyle bir hata veriyor.
-
ceviri.dll oyunun kurulu olduğu yerde bulunuyor mu?
c++ runtime kütüphanelerini kurmayı deneyin. version.dll dosyasını silip oyuna girmeyi deneyin dediğim gibi yamasız da aynı sorun oluyorsa o zaman sisteminizle alakalı bir durum olabilir. ilk defa böyle bir hatayla karşılaşıyorum çünkü.
-
Senin yamayı kurduktan sonra windows'da ki alakasız uygulamalar (hotkeyp, occt gibi) açılışta bu hatayı vermeyi başladı, sisteme virüs bulaşmış gibi.
https://forum.donanimhaber.com/store/7d/0c/9f/7d0c9fcb95c8a9c856c4697277649f20.jpeg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Temmuz 2025; 21:1:0 > -
Uzun süredir sorunsuz çalıştırılan bir çeviri herkeste belirgin problemler yaşanmaya başladıysa bir yerde bir yanlışlık var demektir. Bir göz atmanızda fayda var.
-
Bu imkânsız. Böyle bir durum olsaydı tüm kullanıcılarımızın aynı durumdan muzdarip olması gerekirdi. Yamanın içine virüs koysam bir tek sizi hedef alacak hâlim yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X