Tamamdır güncellemeyi aldı sorunsuz girdim şu an, teşekkür ederim... |
Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri (10. sayfa)

-
-
merhaba ben yamayı tekrar yukledim siyah ekranda kalıyor yardımcı olurmusun
-
Oyununuzun 1.0.4 sürümünde olduğundan emin olun. Sorun hâlâ devam ederse Discord üzerinden ticket oluşturun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
satın almak istediğimde sürüm 1.0.0 yazıyor acaba son sürüm olan 1.0.4 ile çalışır mı ?
-
Evet çalışır
yamayı kurdum gerçekten sorunsuz çalıştı sürümüm 1.0.4 teşekkürler elinize sağlık.
-
şu an oyun siyah ekranda kalıyor açılmıyor çözümü var mıdır?
-
Discorda gelin yardımcı olayım
Siyah ekranda kalma konusunda yardımcı olabilir misin? Discord giremiyorum..
-
Dosya doğrulaması yapın, ayrıca Elysium Hub'dan güncel yamayı indirdiğinizden emin olun
hubdan tekrar indirip attım oldu sağol dostum
-
Yapay zeka çevirisi gayet iyi çalışıyor ve anlamsız bir ücretsiz yama kullanmak yerine 25 tl gibi bedava bir fiyat gayet iyi. Merak ettiğim bir konu var (konuda varsa ve gözümden kaçtıysa af ola), yama internetsiz çalışmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoFap -- 13 Mayıs 2025; 15:26:27 > -
Maalesef. Oyunu ilk açışınızda (yani yamanın indirildiği kısımda) internet bağlantısı gerekli. Yama inip oyun açıldığında interneti kesebilirsiniz.
Anladım. Ortaya sabit bir dosya olmaması için böyle bir sisteminiz var değil mi? Yani bir kişi satın alıp sonra o dosyanın kopyasını dağıtmasın diye
-
O da var ama genel olarak yama güncellemeleri için.
Ellerinize sağlık Türkçe yama harika olmuş çok beğendim.
-
1.0.5 güncellemesi geldi. Güncelledim yama çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XareoN -- 27 Mayıs 2025; 19:34:8 > -
Gün içerisinde güncellenecek yama
-
Teşekkürler
-
üstadım güncellenince bilgi verir misin ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X