Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_38

1 yıl gibi kısa bir sürede yeni motor geliştirebileceklerini pek sanmıyorum.Büyük ihtimal eski mnotordur....

Modifiye ederler eskisini.Ama bildiğim birşey AC 2 çıktığından bu yana AC 3 üstünde çalışıyorlar (Brotherhood'dan önce) ancak bu oyun AC 3 olmayabilir

@alito

Bende dediklerine katılıyorum ortodoks klisesi etrafında dönecektir yinede Kanuni'nin bize kolaylık sağlayacağını düşünmüyorum Templar çıkmasında
  • hacları çıkarmamışlar. siyah olduğundan gözükmüyor
  • Ubi forumdan birisi yapmış.O Ezio'mu olur belli olmaz ama banada böyle birşey olucak gibi geliyor.

Assassin's Creed: Revelations™
  • teaser 4 de verilan tarih 1165 cengiz hanın doğum tarihi. el tahir 1166 da dogdu. benim aklıma gelen osmanlı hicri takvim kullanıyordu. eğer o tarih hicri takvimse 1751 e denk geliyor. 1751 de ne oldu onu bulamadım yani teori çoktü. 1881 çkmasını umuyordum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

teaser 4 de verilan tarih 1165 cengiz hanın doğum tarihi. el tahir 1166 da dogdu. benim aklıma gelen osmanlı hicri takvim kullanıyordu. eğer o tarih hicri takvimse 1751 e denk geliyor. 1751 de ne oldu onu bulamadım yani teori çoktü. 1881 çkmasını umuyordum :D

Lütfen Tahir ile Altair'i karıştırmasanız? Neyse onu geçtimhttp://assassinscreed.wikia.com/wiki/Altaïr_Ibn-La'Ahad burada 1165'te doğduğu yazıyor Birde Facebook sayfasındaki reveal şeysi sıfırlandı %11'di.
  • el tahir değil mi yanlış mı biliyorum

altairin annesi hristiyan babası müslüman. el muallim diye birinden eğitiliyor. maria diye bir hristiyanla evleniyor. hayatının sonunda kendisine ihanet ettiğini düşünen hasan sabbahı öldürmeye gidiyor yalnız hasan sabbah müslümanlığın sırrını ona anlatıyor.
    sır şu "müslümanlıkda aslında hiçbir şekilde ALLAHın varlığını bilemeyiz, bu nedenle aslında herşey yapmak serbesttir." bunu hasan sabbah söylüyor ingilizcesi " everthing is permitted,nothing is true" işte. altair kalan yaşamında hasan sabbahın sırrı bilen tek asasini olarak yaşıyor ve hasan ölünce yönetime o geçiyor. moğollardan kaçıp cezayir'e doğru yol alıyorlar.

okuduğum kitapla birebir eşleşiyor hikaye. kitap bir tarih kitabı. hassan sabbahı anlatıyor aslında ama öğrencisi el tahiri de anlatıyor. yani gerçekte ismi ebu tahir olması lazım

http://hasat.org/forum/Hassan_Sabbah-k16585.html

kitabın ismi Alamut Kalesi Haşhaşiler,Hasan Sabbah Ve Fedaileri yazar: peter willey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 5 Mayıs 2011; 17:43:40 >
  • Aynı kitabı okudum bende oradan biliyorum Tahir'i İlk başı doğru.Hristiyan bir anne ile müslüman bir babadan geliyor ve Al Mualim tarafından eğitiliyor.Doğrudur Maria ile evleniyor.Ama gerisi kitaptan.Bir kere Hasan Sabbah, Altair'den önce yaşayıp ölmüş.O şeylerin hiç biri Altair'le alakalı değil.O yüzden karıştırmayalım Altair'in kendine has başka bir kurgusu var.Ayrıca Altair, Al Mualim'in güç planını öğrenip onu öldürüyor ve diğer assassinler ile elmayı koruyorlar.Yani o kitapla Altair tamamen farklı hikayeler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Aynı kitabı okudum bende oradan biliyorum Tahir'i İlk başı doğru.Hristiyan bir anne ile müslüman bir babadan geliyor ve Al Mualim tarafından eğitiliyor.Doğrudur Maria ile evleniyor.Ama gerisi kitaptan.Bir kere Hasan Sabbah, Altair'den önce yaşayıp ölmüş.O şeylerin hiç biri Altair'le alakalı değil.O yüzden karıştırmayalım Altair'in kendine has başka bir kurgusu var.Ayrıca Altair, Al Mualim'in güç planını öğrenip onu öldürüyor ve diğer assassinler ile elmayı koruyorlar.Yani o kitapla Altair tamamen farklı hikayeler dostum

tamamdır anladım :D farklıymış hakkaten ama altair karakterine ebu tahirden bir kaç özellik eklemişler. farklı kişiler ama hikaye aynı. yani ubisoft kopya çekmiş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 5 Mayıs 2011; 17:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

PC'ye gelene kadar spoiler yememek için neler çekiyorum bi bilseniz

Brotherhood'da bende aynı şeyi yaşadım

Artık konsol almak farz oldu.
  • Uzun süredir takip edemiyordum konuyu.Şimdi İstanbul olayı kesinleşti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

quote:

Konsol almak için en kötü zamandayız bence, eskidi artık donanımlar yenileri yoldadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

quote:

Konsol almak için en kötü zamandayız bence, eskidi artık donanımlar yenileri yoldadır.

Daha 3 yıl falan var yeni konsolların gelmesine(açıklamalara göre) o 3 yılda ne oyunlar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Uzun süredir takip edemiyordum konuyu.Şimdi İstanbul olayı kesinleşti mi ?

Oyunun tamamı olmasa bile en azından bir kısmının İstanbul'da geçeceği kesin
  • quote:

OLUM ADAMLARIN YAPABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNSENİZE

1-fatihin döktürdüğü büyük topu kullanma
    2-istanbulun fetihi oynama
    3-karadan gemi yürütme
    4-büyük osmanlı camileri ve mimar sinanla tanışma
    5-fatihle ve yavuzla tanışma saraya girme
    6-galata kulesi ve kız kulesi maceraları
    7-büyük keskin palaları kullanma, osmanlı silahlarını kullanma
    8-belki viyana kuşatması
    9-sokakta size saldıran yeniçeriler
    10-yeniçeriler ve halk belki türkçe konuşur.

11-Hareme sızma
  • quote:

OLUM ADAMLARIN YAPABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNSENİZE

1-fatihin döktürdüğü büyük topu kullanma
    2-istanbulun fetihi oynama
    3-karadan gemi yürütme
    4-büyük osmanlı camileri ve mimar sinanla tanışma
    5-fatihle ve yavuzla tanışma saraya girme
    6-galata kulesi ve kız kulesi maceraları
    7-büyük keskin palaları kullanma, osmanlı silahlarını kullanma
    8-belki viyana kuşatması
    9-sokakta size saldıran yeniçeriler
    10-yeniçeriler ve halk belki türkçe konuşur.

Haşhaşilerle Türklerin arası pek iyi değildir,Selçukluyu bu adamlar yıktı.Müttefik olunacağını hiç sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 5 Mayıs 2011; 19:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
    quote:

Orijinalden alıntı: exFAT
    quote:

quote:

Daha 3 yıl falan var yeni konsolların gelmesine(açıklamalara göre) o 3 yılda ne oyunlar çıkar

Öyleymiş Sony 2014 den önce çıkarmam diyormuş.
  • İlk ekran görüntüsü geldi beyler. Kasımda geliyormuş!

quote:

In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/05/assassin-39-s-creed-revelations-39-first-screenshot.aspx?ref=nf

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/05/acrcoverrevealjune.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 5 Mayıs 2011; 19:30:47 >
  • Sanırım bu oyun AC 3 olmayacak Brotherhood gibi bir ara oyun olacak ve galiba Co-op olayı gelecek ayrıca sanırım oyunda iki farklı karakteri yöneteğiz ve son olarak oyunun İstanbul ekseninde geçeceği kesin.

Bu arada Ezio kadayıf olmuş resmen

Oyunla ilgili detayları artık aşağıdaki sayfadan takip edebilirsiniz.

http://www.gameinformer.com/p/revelations.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 5 Mayıs 2011; 19:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Bende diyorum Altairin kıyafeti niye assasin 2 de siyah .. Süper !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 5 Mayıs 2011; 19:23:59 >
  • Ezio 'yu İstanbul 'da görmekte varmış Sanırım bu oyunda hem Altair 'in, hemde Ezio 'nun gözünden oynayacağız. 2 karakter, 2 ayrı yer.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.