Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda Mimar Sinan veya ilk uçan mekanizmayı yapan Hazerfen Ahmet Çelebi yi görebilirmiyiz ?

Bu arada banada sanki fazla özenmemişler gibi geldi şehire. Ayrıca grafikler eski duruyor cok yav. Keşke AC 3 osaydı bu ve yeni oyun motor falan olsaydı İstanbul müslüman bir ülkeye ait olduğu için roma kadar özenecekleri sanmıyorum ben. Sonuçta fransız firma. Herşeye fransız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 5 Mayıs 2011; 19:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

İstanbula fazla özenmemişler gibi.Evler birbirinin kopyası gibi geldi bana.Romayı mükkemmel tasvir etmişlerdi,hayran kalmıştım resmen.İnşallah istanbul a da roma gibi özenirler.Bu arada İstanbul yerine constantinople ismini kullanmışlar,yakış tıramadım.

Bunlardan anlaşılmaz daha o kadarı.Güveniyorum ben Ubisoft'aHem İstanbul ismi o tarihlerde resmi olarak kullanılmıyordu

O tarihlerde evlerin birbirine benzemesi çok normal. Önemli olan belli başlı yerlerin birebir modellenmesi. Ayasofya, Galata Kulesi, Yerebatan Sarnıcı gibi.
  • quote:

quote:

İstanbula fazla özenmemişler gibi.Evler birbirinin kopyası gibi geldi bana.Romayı mükkemmel tasvir etmişlerdi,hayran kalmıştım resmen.İnşallah istanbul a da roma gibi özenirler.Bu arada İstanbul yerine constantinople ismini kullanmışlar,yakış tıramadım.

Bunlardan anlaşılmaz daha o kadarı.Güveniyorum ben Ubisoft'aHem İstanbul ismi o tarihlerde resmi olarak kullanılmıyordu

Fatih 1453 de istanbulu feth ettikten sonra,istanbul ismini verdi ve istanbul olarak kullanılmaya başlandı.Resmi olması için illa avrupalıların istanbul demesine gerek yok,şuan bile hala costantinopolis diyenler var.
  • quote:

quote:

quote:

Fatih 1453 de istanbulu feth ettikten sonra,istanbul ismini verdi ve istanbul olarak kullanılmaya başlandı.Resmi olması için illa avrupalıların istanbul demesine gerek yok,şuan bile hala costantinopolis diyenler var.

Yanlış işte.1453 yılında fetihten sonra, kent Osmanlı İmparatorluğu'nun dördüncü başkenti ilan edilidi ve Kostantiniyye Osmanlı devleti tarafından kentin resmi adı olarak kullanıldı.Ancak, 28 Mart 1930 yılında Türk Posta Hizmet Kanunu ile kentin adı resmen değiştirilerek İstanbul adını almıştır.

Bilgi sahibi olmadan,fikir sahibi olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 5 Mayıs 2011; 20:19:47 >
  • OOOOOOOOOOOOOOOOOOO ÖLMEDİNMİ EZİO SEN YAAA VAY BABAM VAYY ONE HALL ÖYLE KRALL ADAM OLDU 55 YAŞINDA KARİZMANIN SON DEMLERİ AMAN AMAN BEN DEMİŞTİM HEM ALTAİR OLURUZ HEMDE EZİO DİYE OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
  • ya beyler şimdi ufakta olsa bir hayal kırıklığı yaratmak istemem ama, yanlış bilmiyorsam daha platform açıklanmadı yine bir ara oyun olup psp ds e çıkarsa pc oyuncuları çok pis söver ama osmanlı tarihini küçük bir oyun için kullanmazlar heralde. yapmasınlar öyle bir mallık
  • In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region.

Osmanlı'nın kalbine İstanbul'a Ezio bulunacak. Kısa özeti.

http://www.ubisoftgroup.com/index.php?p=59&art_id=60&vars=c2VuZGVyPUFMTCZzZW5kZXJfdXJsPWluZGV4LnBocCUzRnAlM0Q1OSUyNmFydF9pZCUzRCZjb21faWQ9ODQ3JmZpbHRlcl90eXBlPSZmaWx0ZXJfbW9udGg9JmZpbHRlcl95ZWFyPQ%3D%3D
  • BABA SENİN NE İŞŞİN VAR İSTANBUL DA YAA OBAAAA ALMIŞ ROMORUS ZIRHINI BEĞENMEMİŞ DEMİŞ BUNU BİRAZ DAHA İNCE RUHLU YAPALIM BÖYLE AYIYA BENZİYORUZ YAŞTA KEMALE ERDİ OSMANLIYA GİDİYORUM KIYAFETİ ONA GÖRE DİZAYN EDİM DEMİŞ ADETA

Assassin's Creed: Revelations™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 5 Mayıs 2011; 20:33:27 >
  • quote:

istanbul sonradan verilen bir isimdir orjinali konstantiniyye, konstantinapole ve türevi şeyler kullanılmıştır tarih boyunca. oyunun gelişim sürecini düşününce istanbul veya osmanlıya değinmemesi çok zor gözüküyordu zaten.

ayrıca eminim romalılar(italyanlar) da roma için aynısını demişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

ya beyler şimdi ufakta olsa bir hayal kırıklığı yaratmak istemem ama, yanlış bilmiyorsam daha platform açıklanmadı yine bir ara oyun olup psp ds e çıkarsa pc oyuncuları çok pis söver ama osmanlı tarihini küçük bir oyun için kullanmazlar heralde. yapmasınlar öyle bir mallık

Yok yok psp'e değil oyun garanti konsollara gelicek ama tek korkum PC için emin değilim
  • quote:

ya beyler şimdi ufakta olsa bir hayal kırıklığı yaratmak istemem ama, yanlış bilmiyorsam daha platform açıklanmadı yine bir ara oyun olup psp ds e çıkarsa pc oyuncuları çok pis söver ama osmanlı tarihini küçük bir oyun için kullanmazlar heralde. yapmasınlar öyle bir mallık

grafikler psp grafikleri gibi mi duruyor sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Yok yok psp'e değil oyun garanti konsollara gelicek ama tek korkum PC için emin değilim

Elbet PC'ye de çıkacaktır fakat 6 ay sonra çıkarsa bir anlamı kalmayacak olayın ki muhtemelende böyle olacaktır.İlla konsol aldıracaklar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Elbet PC'ye de çıkacaktır fakat 6 ay sonra çıkarsa bir anlamı kalmayacak olayın ki muhtemelende böyle olacaktır.İlla konsol aldıracaklar

Yukarda arkadaşın verdiği basın duyurusunda var;

quote:

The game is set to release on the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, the PlayStation®3 computer entertainment system and Windows PC this November.

Beyler bu arada ezio'nun tırmandığı galata kulesi olabilir mi? Yoksa galata çok ters tarafta mı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 5 Mayıs 2011; 20:48:21 >
  • bu yaz çalışıp led tv almak farz oldu xbox u tüplüye takıp bu oyunun zevkini kaçrmak istemem
  • Kanuni Sultan Süleymanı görebilecezmi acaba ? Yada Fatih Sultan Mehmedin zırhını alabilecezmi ? Ezan okuncak mı Dur ezan okuyo seni sonra öldürcem muhabbeti olcakmı

Bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaşlar ubisoft forumlarına konu açsın Türkçe alt yazılı olsun diye. Türkçe seslendirme yapmazlar kesin bari altyazılı olsun
  • BEYLER AVATAR İMZA NE OLURSA AYARLAYALIM YAW

• quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

Kanuni Sultan Süleymanı görebilecezmi acaba ? Yada Fatih Sultan Mehmedin zırhını alabilecezmi ? Ezan okuncak mı Dur ezan okuyo seni sonra öldürcem muhabbeti olcakmı

Bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaşlar ubisoft forumlarına konu açsın Türkçe alt yazılı olsun diye. Türkçe seslendirme yapmazlar kesin bari altyazılı olsun

ezan olsa ne manyak olur düşünsene şehirde dolaşırken birden ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER insan aşka gelir oyuna daha çok abanır
  • Oyun da belki de coop olabilir. Bi kişi Altair bi kişi Ezio İstanbulun altını üstüne getirirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

Kanuni Sultan Süleymanı görebilecezmi acaba ? Yada Fatih Sultan Mehmedin zırhını alabilecezmi ? Ezan okuncak mı Dur ezan okuyo seni sonra öldürcem muhabbeti olcakmı

Oldu olacak "Rest in Peace" yerine de "Ruhuna el-fatiha" desin, olacaksa tam olsun
  • Arkadaşlar Ezio'nun kaç yaşındaki halini oynayacağız resimlerde yaşlı duruyor
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.