Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
27
Favori
98.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Severek oynadigim bitirdigim oyun. Valhalladan daha cok begendim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 33 yaşındayım, 200 tane single player oyun bitirmişimdir bir defa liste yapmıştım. Geçen sene AC originsi 100 saat oynayıp bitirmiştim onun da etkisi var mı bilmiyorum ama bu oyun HAYVANİ uzun geldi arkadaşlar.

    72 saat oynamışım, sarı ünlem işaretli olmayan yan görevleri yani zamanlı ya da kontratlar tarzı olanları ekliyorum yakın mesafede değilsem uğrasmıyorum. Sarı olan görevleri yapıyorum. 52 levelim. Ek paket yan görevlerine bulaşmadım henüz. Bir göreve yürüme gitmek sıkmaya basladı oynunun dünyasını mekaniklerini tanıyıp hersey aynı oldugu için. Originsi çok oynayıp doydugum için de olabilir oyun süper yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt

    Oyun zaten çok uzun hocam. Sadece ana görev ve yan görevlerden gitseniz dahi ek paketlerle beraber 150 saatlik içeriği var. Şahsen ben geçen aylarda oyunu baştan aşağı %100'lemek için girmiştim ve totalde 250 saatimi harcamışım. Ha oyunun oynanışı keyifli olduğundan ve mekan tasarımları da güzel olunca hiç sıkmadı desem yeridir. Şahsen size önerim de oyunda süreli görevleri ya da kontratları pek takmayın yoksa kendi kendinize durduk yere eziyet çıkartırsınız. Hikayeli yan görevleri, bölge yan görevlerini ve ana hikaye görevlerini bitirmeye bakın. Böylelikle çok daha fazla keyif alırsınız oyundan.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Tebrik ederim hocam. 250 saat çok iyi. Herseyi yapmanız da keza hakkını vermişsiniz oyunun. Aynen dediğiniz gibi süreli olanları ve kontrat olanları sallamıyorum, pek bi esprisi yok.


    Oynanış çok keyifli, mekanlar harika. Kuzenim benden önce oynayıp bitirmişti, o demişti biryerden okumuş galiba, yeni bir bölgeye gittiğinizde farklı hissettiriyor yeni biryere geldiğinizi diye. Önceden duydum diye ekstra dikkat etmiş olabilirim ama açık dünya bu oyunda hakkaten bitki örtüsü, doğası olarak çeşitliliği çok iyi sağlamışlar. Renkler, bitkilerin çeşitliliği ve yoğunluğu, toprağın dokusu hep farklı. O özelliğine bayıldım. Mekanları farklı farklı her açık dünya oyunda yaparlar ama bunda o dediğim şeyi çok iyi tutturmuşlar.

  • Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]


    oyun sağlam indirime girmiş.... sadece 6,5 € :)

  • Haritada kırmızı olarak gösterilen kaleleri tam olarak ne zaman alıyoruz? sürekli yan görev kasıyorum hep haydut kamplarına vs yönlendiriyor. Kalelerin, oyunun hikayesiyle ilgisi yok gibi geldi, onları almadan diğer adalara açıldım.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Kalelerin içine girdiğiniz zaman alt görevleri yazıyo hocam sol alt kısımda Kalelerin içindeki sandıkları vesaire topladığınız zaman artık üstünde tik işareti oluyo ordaki görevleri bitirmiş oluyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ziondasonisyan kullanıcısına yanıt

    Onu biliyorum da ben görev gelecek diye bekliyordum hani görev panosundan kabul ettiğimiz görevler oluyor ya öyle. Görev gelmeden kaleleri alırsak ne olur?

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Birşey olmuyor hocam. Kaleler veya kampların vs içine girdiğinde o görevleri yaparsanız ekstradan xp kazanır level atlarsınız. Birde harita da o yerin üstüne tik işareti atılır.


    Edit: Benim önerim görevler esnasında girdiğiniz kaleler ve kampların içini hazır girmişken temizlemeniz bu sayede havadan xp de kazanırsınız. Diğer türlü teker teker bunları temizlemeye kalkarsanız gereksiz bir şekilde oyundan soğursunuz. Tabi yine siz bilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 14 Ekim 2021; 18:54:27 >
  • RDR2 falan derken yeni oynamaya başlayabildim şu gravür olayını çözemediğim için kendim deneyip görmek istedim önce oyunu elle kayıt ettim neyse çözdükten sonra elimde bir miktar orikalkum vardı onları harcayıp ne çıkacağını görmek istedim ilgili satıcıya gidip 20 orikalkum karşılığı 7 tane falan alıp açtım neyse elle aldığım kayda geri döneyim dedim yaptığım değişiklikler geri aldım fakat harcadığım orikalkum geri gelmedi.


    Orikalkum'u harcadığımız zaman geri alamıyor muyuz? kolay birikmiyor zaten iyi bir şey de çıkmadı açtıklarımdan.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Orikalkum muhabbeti oyunu MMO yapan kısımlardan biri hocam. O yüzden de bir kere harcadıysanız geri alması pek zor. Şahsen oyunu oynarken Orikalkum olayına hiç girmedim çünkü çekilecek eziyet değil. Alacağınız silahlar veya paketlerin benzerleri de her türlü açık dünya da mevcut zaten. Para biriktirip satıcılardan alsanız aynı olay zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 70 saate varan süre sonunda Odyssey'i bitirdim. Origins'e göre daha eğlenceli olmuş. Daha oturaklı combat sistemine sahip. Mekanlar da güzel. Oynanış süresi doyurucu. Ana hikaye ise Origins kadar iyi değildi. Kassandra ile oynadım ve memnun kaldım. Böyle güçlü kadın karakterle de oynamak ayrı keyifdi. Şimdi Valhalla kaldı. Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 

  • Origins bundan daha keyifliydi.

  • Arkadaşlar bu oyunda düşman kim, ben hem spartalıları hemde mavi bayraklı olanları öldürüyorumAssassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 


    Suan babasını öldürmedim saldım, kaskını işi veren adama götürdüm. Oda anladı öldürmediğimi adamlarını öldürdüm kaçtı. Düşman kim kimin tarafından anlamadım gelene geçene dalıyorum Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 

  • mattmurdoock M kullanıcısına yanıt

    Siz bir paralı askersiniz hocam hani kırmızı taraf olan Spartalılar veya mavi taraf olan Yunanlılardan herhangi birine katılmanız oyunu çok etkilemiyor. Hikaye kısmında oyun sizi gerekli gördüğü tarafa yönlendiriyor zaten. Babasını öldürmemeniz de iyi olmuş, özellikle iyi son istiyorsanız düşmanlar hariç ve de öldürmek zorunda kalmadığınız kişiler hariç kimseyi öldürmemenizde fayda var :)

  • Arkadaşlar oyunu bitirmiştim ancak son kısımlarda turuncu simgeli görevler vardı. Bende DLC görevleri diyip devam ettim ama atlantis e girişte karakter bye diyip geri dönüyordu :D Bug felan mı oldu adaba dedim sonra farkettimki atlantis DLC si yokmuş bende. Deluxe sürümü alınca var sanıyordum unutmuşum olmadığını. Şimdi soruma gelecek olursak bu turuncu simgeli görevleri DLC olmadan neden yaptırdıki ana hikaye ile ilgisi mi vardı ?

  • Bahsettikleri olay nedir yeni görev mi geliyor güncelleme ile?

    https://twitter.com/UbisoftTR/status/1470685173872316418?s=20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    son 2 oyundan kesişmeli görev koymuşlar. nasıl olacaksa biri viking devri biri antik yunan. valla yeni sildim oyunu bunun için yüklemeye niyetim yok

  • DLC olarak mı eklenecek? İsteğe bağlı görev olacak sanırım yoksa sıfırdan hiç çekilmez.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    her şeye DLC diyolar zaten. PS5'de Add-on diye de geçiyor olabilr

  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.