Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
27
Favori
102.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Oyunu cracklı kullanıyordum bir kere çökmedi, dünkü indirimle steam'den gold paketi satın aldım zırt pırt çöküyor kapanıyor. Varmı çökme yaşayan çözümünü bilen?
    Sanırım ekran kartınız Nvidia Geforce 850m-860m-950m-960m serilerinden. Internetten 388.71 sürümlü ekran kartı sürücüsünü kurun sorun çözülecektir. Çözülmüyorsa windowed (pencereli) modda oynayabilirsiniz çökme yaşamadan.
  • Spn patch den sonra oyun bozuldu işlemci sürekli tam yük altında çalışıyor
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    İmzamda sistem bileşenleri yazıyor, ekran kartım 1080ti, son sürücü kurulu.
    Bazen sapıtıyor oyun 10gb ram/vram kullanıyor. Hep böylemiydi bilmiyorum, neyse çözerler inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

İmzamda sistem bileşenleri yazıyor, ekran kartım 1080ti, son sürücü kurulu.
    Bazen sapıtıyor oyun 10gb ram/vram kullanıyor. Hep böylemiydi bilmiyorum, neyse çözerler inşallah.

Foruma sık giremiyorum imzalar da bende kapalı hocam. Benim başıma gelmişti Origins oynarken bir arkadaş sayesinde düzelttim durumu o yüzden yazayım dedim belki çözer sorunu diye. Bir de son sürücüde sıkıntı çıkarıyordu benim, oyun çıktığı ayda çıkan sürücüyü yükleyince düzelmişti, deneyin isterseniz Nvidia bazen bir oyuna göre optimize ederken başka oyunların optimizasyonunu bozabiliyor. Zaten oyun platformumu değiştirdim konsola geçtim uzun süredir bilgisayardan oynamıyorum oyun. İyi forumlar

• matolimehmet kullanıcısına yanıt
    En son cokmeden sonra komple sildim oyunu . Log dosyalarını temizledim . 2 gundur aralıksız oynuyorum. Bir cokme yaşamadım.
    Yanlız boderlans ta kullnıyorum tam ekrana alamıyorum. Geçmiyor . Hdr 600 desteği olan monitorum var tam ekrana gecmediği için hdr desteğini aktıf edemiyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Çökme olayı çok ilginç bir durum.Kürekli versiyonda da yakın zamanda aldığım steam sürümündede hiç karşılaşmadım.

Sistem dosyaları ile alakalı bir durum olabilirmi acaba.
  • Bu ubisoft muhtemeln oyun için korumayla ilgili bir veri gonderiyor yada server ile iletişimmkurduruyor belki ondan olabilir bilemiyorum .
    Şuan otnuyoruz bakalımm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

Bu ubisoft muhtemeln oyun için korumayla ilgili bir veri gonderiyor yada server ile iletişimmkurduruyor belki ondan olabilir bilemiyorum .
    Şuan otnuyoruz bakalımm
    Birde imzanda gördüğüm kadarıyla heralde aynı bilgisayarı kullanıyoruz diyecek kadar donanımlarımız aynı.Tavsiyem windows10 64 bit.
    Gördüğüm kadarıyla win8 kullanıyorsun.Win7 ve Win8 den biraz daha iyi performans aldığımı söyleyebilirim windows 10 da.Nacizane fikrim.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    İmzam güncel değil şuan 1080 ti ve 32 gb ram win 10 64 kullanıyırum . Akşamda mesela attı . Sonra kapttım sistemi. Sonra tekrar actım 1 saat oynadım sorunsuz . İlk defa bu kadar upraştoran bir oyun gordum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda Odyssey kısmını bitirdim. Henüz oynamayanlar için söylüyorum bu oyunun tek bir ana senaryosu yok. Oyun içi yapabileceğiniz seçimlerden bahsetmiyorum. Oyunda aynı anda her biri farklı doğrultuda üç ana senaryo var. Daha doğrusu ana senaryo üçe bölünmüş. Mesela Odyssey kısmı ana karakterin kişisel senaryosu. Bunun dışında başka senaryolar da var. Yani anlayacağınız uzun bir macera sizi bekliyor.

Tam bir aile dramı oldu benim için. Şimdi her şeye rağmen Kassandrayı kurtarmaya çalıştım ancak kızın beynini nasıl yıkadılarsa döndüremedim yolundan. Phoibeyi öldürdü. Periklesi biçti. Brasidası kesti(Ölmeden önce bir helallık alamadım. Wolf'u öldürdüğümü öğrenmiş. İtibarımı zedeledin dedi. Aramız kötü ayrıldık.) En son Taygetos dağında kendi anasına da saplayınca dedim bu böyle olmaz. Bari anamız yaşasın. Gerçi tahmin ediyordum böyle bir pislik yapacağını da yine de son son gel etme demiştim. Neyse saveden geri alıp Leonidasın kırık mızrağını soktum gırtlağına. Yalnız oyunun senaristleri güzel iş çıkarmış Odyssey kısmında. Hikaye boyunca defalarca ikilemde kaldığım oldu. Sonunda da bir burukluk yaşadım. Bu tarz bir duyguyu en son Witcher 3 te yaşamıştım. Neyse ki daha Atlantis görevleri, Kült öldürmeceler ve bir dünya yan görev var. Oyun devam ediyor.

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Harika bir oyun gerçekten , AC den uzun yıllardır beklediğim bir senaryoya sahip.

Ben Kassandra ile oynuyorum.Oyunu ilk basta kürekli versiyonu denemiştim ozaman alexios ile bir müddet ilerledim.Sonra oyunun parasını hakettiğini düşündüğüm için satın aldım.Zannedersem akış kimi seçersek seçelim aynı ilerliyor.Seçimlerin oyununun gidişatını etkilemesi AC ye gayet yakışmış duruyor.Oyunun bundan sonraki serileride zannedersem böyle olacak.Her ne kadar Witcher 3 atmosferi farklı olsada ben uzun bir aradan sonra senaryo olarak beni içine çeken nadir oyunlardan biri olduğunu düşünüyorum.Uzun zamandırda bu kadar bir oyunu övmedim :)
    Valla övülür hocam bu oyun. Ubi bu şekilde bu temada bu içerikte on tane daha oyun çıkarsın kabulümdür.
    2019 yılı içinde yeni bir AC gelmeyecek gibi haberler çok dolaşıyor piyasada.Heralde 2020 planlanıyor.Roma da geçen bir oyun daha bekliyorum AC den ama çok farklı bir yerde olabilir.
    Origins ve bu oyundan sonra beklentilerim yükselti açıkcası.
    Roma kesin gibi. Geçen 4chan de birileri sızdırmış diyorlardı Roma iç savaşı döneminde geçecek oyun diye. Şöyle Sardunya adaları, İtalyanın tamamı, biraz Kuzey boyları, güneyde Sicilya ve Kartaca kıyılarını da içine alan bir haritada geçen oyun mükemmel olur diye düşünüyorum.
    Ooo harika olurdu valla.Şimdi sen böyle anlatınca aklıma Total war rome 2 geldi :)

Bilmiyorum AC brotherhood u oynadınmı eskilerden.Oda romada geçiyordu.Gayette güzeldi.Tarihi zengin şehir.Hertürlü malzeme çıkıyor.Bence en iyi AC karakteride ondaydı.Namıdeğer Ezio.
    Biz eski Assasinlerdendik hocamBrotherhood'un hastasıydım ya hatta hiç ilgi alanıma girmeyen Rönesans İtalyası hakkında bu ve ikinci oyun sayesinde meraklanıp araştırma yapmıştım. Ben zaten Ac blag flage kadar oynadım. Originse kadar hiç bir oyununu oynamadım AC'nin. Bu iki oyunla bana tekrar kapüşon taktırdı Ubisoft. Eğer üçüncü oyun Romada geçerse kesinlikle Brotherhoodla bağlantılar olur. Belki de Ezionun atasını falan oynuyor oluruz.
  • Evet görev çok ama hep tekrar ediyor.bu yüzden yarıda 2 ay bıraktım.ama ability özelliği çok çeşitli ve görev tekrar etsede farklı şekile sokabiliyorsunuz oyunu.

• Kusura bakmayın pek araştırma fırsatım olmadı bu oyunun türkçe çevirisi varmı ?
  • Arkadaşlar oyun durmadan çöküyor. Ağız tadıyla oynayamadım gitti. Driver değiştirdim, steam ve uplay overlay kapattım, ne yaptıysam olmadı. Cpu soğutucum falan çok iyi ısı problemim de yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

En son cokmeden sonra komple sildim oyunu . Log dosyalarını temizledim . 2 gundur aralıksız oynuyorum. Bir cokme yaşamadım.
    Yanlız boderlans ta kullnıyorum tam ekrana alamıyorum. Geçmiyor . Hdr 600 desteği olan monitorum var tam ekrana gecmediği için hdr desteğini aktıf edemiyorum .
    Çalıştır'a %TEMP% yazıp oradaki dosyaları silin arada, oyunu silmeye gerek kalmayabilir bazen işe yarıyor. Ama yazık olmuş gerçekten. O monitörde oynayamamanız.

Konsol gerçekten büyük rahatlık yıllardır PC'de hatalarla uğraşmaktan bıkmıştım koltuğa uzanıp sorunsuz bir şekilde 4K HDR oynamak gibisi yok.(Xbox One X) 60 FPS sadece bazı oyunlarda veriyor ama 30-45 FPS de offline oyunlar için yeterli bence. Zaten her oyunda 4K 60 FPS veren PC de toplayamam dolar bu kadar yüksekken.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.