Şimdi Ara

Assassin's Creed kurulum sorunu yardım..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zar zorda olsa mount edebildiğim .B00 uzantılı image dosyasını çalıştırıp isntall diyorum,oyun yüklenmeye başlıyor yarısını geçtiğinde bir hata veriyor yoksay,yeniden dene ve durdur seçenekleri var hiçbiri kâr etmiyor,bu oyunu nasıl yükleyeceğim,elimdeki versionda bir hata oldugunuda düşünmüyorum,bunu yaşayan yokmu ?

• Sanırım hata var. Kaç gb o iso?
  • 6 küsür yaw
  • ben oyunu acamaıyorum arkdaşar aslında acıyorum ama beyaz ekran cıkıuyo sonra siyah oluyo sonra yine beyaz
    ,neden acaba
  • 6 küsür gb nasıl yapmışlar yaw iso dosyası?
    Ben 2.dvd yi yüklemeye başladığım anda bi hata çıkıyodu,yoksak dyip devam ettiğim zaman bi problem olmuyordu!Siz nasıl anladınız ki elinizde ki iso dosyasında hata olmadığını,başka bi pc de denedinizmiki???

oktayd

sizin ekran kartınızdan kaynaklanıyo olmalı sorun,nedir modeli???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 9 Ağustos 2008; 23:22:05 >
  • arkadaşim deamon toolsu değiştir
    ben bioshocku yükelrken hata veriodu sonunda update yapmıodu iptal oluo..deamon tool sürümnü deiştirdim düzeldi
  • ben zaten deamon tools un en son versionunu kullanıyorum,
    ayrıca bi arkadaş ekran karıtınızdandır demiş sistemimide yazayım ;

amd 64 x2 5200+
    2 gb ddr2 800 mhz veritech
    palit ge force 8600 gt sonic+ 256 gddr shader 4.0 opengl 2.0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

6 küsür gb nasıl yapmışlar yaw iso dosyası?
    Ben 2.dvd yi yüklemeye başladığım anda bi hata çıkıyodu,yoksak dyip devam ettiğim zaman bi problem olmuyordu!Siz nasıl anladınız ki elinizde ki iso dosyasında hata olmadığını,başka bi pc de denedinizmiki???

oktayd

sizin ekran kartınızdan kaynaklanıyo olmalı sorun,nedir modeli???

pardon yanlış yazmışım,bendeki sürümde 2-3 part halinde blindwrite formatında dosyalar vardı,yani sonu .B00 ile bitiyordu,2 gb lık 3 part vardı sanırım,ama hepsini deamon toolsda tek parça gibi görüp açıyor,fakat sorun veriyor yarısına gelince..

• yoksay diceksin o hataya ama oyunun ileri bölümlerinde sorun cıkıyor bölüm yüklenmiyor vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiaReN

yoksay diceksin o hataya ama oyunun ileri bölümlerinde sorun cıkıyor bölüm yüklenmiyor vs vs

arkadaş yoksay demem çare etmiyor yoksay diyorum 4-5 kere,en sonunda bu çok tehlikeli bişiy diyor kapatıyor setupu..
  • ac2 kurulumunu yapıyorum ve karşıma şu not geliyo oyun açılmıyo [Ubisoft Game Launcher] '' An internet connection required to play this game. Failed to connect to the Ubisoft master servers. PLease verify that your internet connection is functional and try again.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.