Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ayarlar dedğim gibi high da msaa 2x de god rays kapalı çok hafif kasmalar oluyor.Bide overclock yapıyorum girmeden:) Benim asıl merak ettiğim şu msaa 2x mi iyidir yoksa 4x 8x falanmı.
  • srsblck kullanıcısına yanıt
    8x>4x>2x hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bitirdim süperdi.. after credtsi de izledim bekledim

bana önceki oyunla bağlantısını anlatırsanız sevinirm çünkü unuttum ne olup bittiğini
  • busterr kullanıcısına yanıt
    yanide bugün bi arkadaş ghost oynarken 2x en iyisidr falan dedide bizde ona güvendik cevaplar için sağolun hocam
  • srsblck kullanıcısına yanıt
    Performans için iyidiri kastetmiş olabilir. Yoksa görüntü kalitesi olarak dediğim gibi. Ama MSAA2X yerine TXAA2X'i kullanın kasmıyorsa, o daha kaliteli Nvidia kartlara özel ayrıca. Ghosts'da da var aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 5 Aralık 2013; 0:58:21 >
  • Optimizasyon olayı gerçekten fiyaskobu sistemin medium + 1920 den aşağı kaldıracağı oyun yok normal şartlarda gel gelelim low+1300 çözünürlük istiyor gerçekten komik bu grafiklere
    oyunu oynayasım gelmiyor sanırım başlamicam hiç
  • Kendime cok pis guluyorum suan bataryadaymis laptop

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

oyunu bitirdim süperdi.. after credtsi de izledim bekledim

bana önceki oyunla bağlantısını anlatırsanız sevinirm çünkü unuttum ne olup bittiğini

Creditsten sonra bir şeyler çıkıyor mu? Ona göre bekleyek bizde.
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    creditsin arkada görüntüler oluyor ama sonuna kadar beklemedim ben yarım saatten sonra kapattım
    mini düzeltme: ilk başta credits ile karışık görüntüler var, sonra tamamen sinematiğe dönüyor, onun ardından siyah ekran üzerine credits ondan sonra herhangi bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 5 Aralık 2013; 10:39:55 >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt

önce ki oyunla pek bağlantısı yok aslında, 3'ün başında oynadığımız Haytam Kenway, Edward Kenway'in oğlu, Connor'ı zaten biliyoruz, onun dışında en azından karakter bağlamında bağlantı kuramadım. Templar hikayesi ile ilgilide pek bişey farkedemedim
  • Arkadaşlar bu assassins 4 black flag de çözünürlük sorunu yaşayan varmı? 23 gb lık olanı indirdim ,oyunu açıyorum kendiliğinden çözünürlük en dipte başlıyor en kötü haliyle ve oyunun içinden değiştirmeme rağmen değişmiyor aynı şekilde kalıyor.ekran kartınıda güncelledim. bilen varsa lütfen yardım..
  • 660ti sli ile herşey full txaa4x 50 ile 60 fps arası hatta 60fps çakılı deniz oyunlarında son driver 331.82 yüklü bundan önce 327 yüklüydü onda 20 ila 30 fps deydi bi driver bu kadar fark ettirirmi anlamadım gitti hadi sağlıcakla. iyi oyunlar
  • arkadaşlar aranızda bu oyunu uplayden yada kutulu alan varmı acaba...bi caps lazımda alan varsa bi ss atabilirmi.Playstoreden alan bi arkadaşım var setup farklı dvd sürümündeki gibi setuplu değil

şöyle bişe lazım
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 5 Aralık 2013; 14:29:27 >
  • Multiplayer ne durumda?

• Beyler elinde Sequence 8 savesi olan var mı? 7 veya 6 da olabilir.Yollarsanız makbule geçer.
  • Oyunun %20sindeyim şu anda gerçekten çok güzel olmuş oyun.Önceki serilere başlayıp çizgisel oynanış yüzünden ısınamamıştım ama bunda özgür dünya olayını çok güzel yapmışlar.Ayrıca high ayarlarda 25-40fps arası imzamdaki sistemle oynuyorum.Optimizasyon konusunda bence çok iyi iş çıkarmışlar.
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Şehirlerde zaten sorun yok, 40-60 arası gidip geliyor. En düştüğü zamanlar fırtınalı zamanlardaki deniz savaşları ertesinde düşman gemiye çıkınca süren savaşta yaşanıyor. O zamanlarda da eğer AA tamamen kapalı olursa 40'larda 2x ise 30'larda dolaşıyor.
  • uplay key 30 lira, splinter cell blacklist le ikisi 50 lira
    evet hediye keyler
    ama uplay olmaları elden çıkarmama sebep
  • Herkes sorunsuz oynuyor bi bendemi sıkıntı bu çözünürlük?
  • Arkadaşlar 7870XT ile 60-45 FPS arası gidip geliyor sürekli.Çok rahatsız edici.FPS'yi 45'e sabitlemenin bir yolu yok mudur?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.