< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
bu kapanmaz hocam, çok güzel ama acayip hava katıyor özel birini öldürdüğümüz hissini güzel yansıtmışlar. Tabi beğenmeyenlerde çıkabilir :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam onlar epik anlar, her birinde ben requiescat in pace diyorum 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kendi launcherından yani uplayden al hocam illa oyuna sahip olmak istiyorsan. 100 uplay puanın varsa eğer yüzde 20 indirimle 1.400 tl ye denk geliyor steamden alsan neredeyse 1.000 tl daha fazla. Bilgin olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 22 Mart 2025; 14:52:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu Scout lar (gözcüler) nasıl otomatik görevlendiriyoruz adamlar için evde yaptım boş boş yatıyorlar :) varmı bu scout ların haritada nasıl işlem yapılacağı ile ilgili bilgisi olan ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 22 Mart 2025; 14:19:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
düşme veya hata yok hocam açık dünyadan farklı ayrı bir bölüm orası 30fps kilitli olarak dizayn edilmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |