Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt
    13 dakikalık bir gameplay gösterilecekmiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mekanikler Mirage gibi ağırlıksız, ciddiyetsiz duruyor. Valhalla tonunda olmasını beklemiyordum ama bu kadar mobil oyun tarzı bir oynanış da beklemiyordum. Odyssey tarzı arcade bir şey olacak ki stüdyo da aynıydı zannedersem. Codename Hexe beklemeye devam.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Odyssey favori AC oyunum. Bugünkü trailer'a da bayıldım. İyi ki pre order etmişim dedirtti şahsen.

  • Odyssey gibi keyifli olsun keşif keyif versin combatı valhalla gibi sıkıcı olmasın tadından yenmez

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yıl en çok beklentiye girdiğim oyun diyebilirim. Herkes odyssey, valhalla ile filan kıyaslamak istiyor ama ben bu oyunun bir adım önde olacağını ve mutlu edeceğini düşünüyorum. Odyssey'de level sistemi çok kötüydü. Çünkü sürekli kaynak ihtiyacı oluyordu. 50 levelde bile onu topla bunu topla mahvolmuştuk. Valhalla'da ise nehirler ve dağlar yüzünden seyahat çok zordu. Bu sefer böyle hatalar yapmayıp oynanışı geliştirdiklerini umuyorum.

  • Ben en son böyle hype olduğumda 2007'de çıkan ilk oyuna olmuştum. Seride 2007'den bu yana 2-3 oyun hariç hepsini %100 bitirdim diyebilirim.
    Fena oyun geliyor. Çok Merak ediyorum. Gameplay videosu bu akşam gelir herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer bana sadece başka bir ac oyunu dedirtti. İnternette millet kafayı yemiş oyun harika duruyor diye ilginç buldum. Gameplay videosu izlemeden tatmin olmayacağım, umarım ileri gitmişlerdir artık gerçekten yerinde sayıyorlar. 2024 bitecek artık şu efsane iplere dehşet bi grafik, atmosfer, animasyon, yüz animasyonu vs ekleyin yahu. Sony yapabiliyor da siz niye yapamıyorsunuz deli gibi para kazanıyorlar.

  • Mirage gibi boş bir oyunu süslü laflarla en çok satan oyun yapabildiklerini gördükten sonra ubi yine kolaya kaçmış grafik animasyon kırılan nesnelerin kırılma şekli bile valhalla ile aynı. Önceden 2 yılda bir seviye atlatırlardı şimdi 4 yıl aynı seviye devam.

  • Assassin's Creed Shadows: Uzatılmış Oynanış Gösterimi | Ubisoft Forward



    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}Ubisoftyoutube
    Pre-order Assassin's Creed Shadows now:  https://ubi.li/iNkNe Discover more than 12 minutes of gameplay from Assassin’s Creed Shadows, available November 15. Become a lethal shinobi Assassin and a samurai of historical legend as you fight for justice in turbulent feudal Japan. 0:00 - 0:17: Intro 0:18 – 3:51: Fukuchiyama Exploration 3:52 - 6:02: Yasuke Samurai Combat 6:03 - 7:37: Naoe & Yasuke Cinematic 7:38 – 11:37: Naoe Shinobi Stealth 11:38 - 12:16: Naoe Escape 12:17 - 13:02 Open-World Sizzle About Assassin’s Creed Shadows: In Assassin’s Creed Shadows, you will live the intertwined stories of Naoe, an adept shinobi Assassin from Iga Province, and Yasuke, the powerful African samurai of historical legend. Against the backdrop of the turbulent late Sengoku period, this remarkable duo will discover their common destiny as they usher in a new era for Japan. From chaos to purpose, from darkness to light. A new Creed rises over Japan. #Ubisoft #AssassinsCreed #UbiForward About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew® and Tom Clancy’s The Division®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2023-24 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2.32 billion. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?si=sBeQhFfAZkhxSoB_&v=FjAzNpMYTxw&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben bi gelişme göremedim, combat azcık daha iyi gibi duruyor onun haricinde her şey önceki AC oyunları gibi aynıydı. Artık birkaç adım ileri gitmeleri lazım, sadece tema değiştiriyorlar AC serisinde, çok üzücü.

  • Çökme mekaniği gelmiş. Grafikler genel olarak gelişmiş. Atmosfer, yağmur, rüzgar efektleri güzel. En önemlisi de mevsimlere göre değişen oynanış gelmiş... Bölümler gizlilik mekaniğine göre tasarlanmış. ( En azından bir kısmı) Combat kısmında da bariz gelişme var. "Önceki AC oyunları ile aynıydı" diyenler gerçekten önceki AC oyunlarını oynamış mı gerçekten emin değilim yahut nasıl bir değişiklik bekliyorlar acaba? FPS'ye mi geçsin oyun, 2d Fighting'e mi geçsin, izometrik arpg mi olsun? Açık dünya oyunu işte. Kanımca Odyssey'i beğenenler bunu da beğenir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 10 Haziran 2024; 23:15:15 >
  • AC Shadows benim hoşuma gitti. Mekan tasarımı konusunda Ubisoft güzel işlere imza atıyor.Bu oyunda da iyi olacağını görmüş olduk.Atmosferi de hoş görünüyor.Mevsim olayı güzel olmuş;Yağmur,rüzgar efektleri başarılı.Sürünme mekaniği gelmesi gizlilik açısından iyi bir adım.Gizlilik tarafına da baya özenilmiş yapay zeka dışında.Yapay zeka yine tırt duruyor.Bir yerde iple düşmanın boğazına dolayıp odaya çekerek oda içerisin de öldürmesi güzelmiş. Combat tarafında değişiklikler mevcut. Oynayınca daha da anlaşılır. Grafikler güzel,ışıklandırmalar şıkır şıkır.Downgrade yemezse göze hoş gelen görselliğe sahip olacak.Düşmanların zırhlarının parçalanması da var buda gerçekçilik katan detaylardan. Ubisoft beni şaşırttı şimdilik ama oyun çıkmadan emin olamıyorum yine de şüphe varAssassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} 





  • Oynanış videosu hoşuma gitti. Yeni AC oyunlarından en çok Odyssey'i beğenmiştim. Bu oyunu da Odyssey'i yapan ekip yaptığı için oynamak istiyorum.

  • Adama sorarlar ulan zenci samuray mı olur diye
    Hay sizin sjwnize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sjw işine çok kızsam da mecbur oynayacağız. Grafikler yine nefis görünüyor. Ubisoft un belki de en iyi yaptığı iş grafikler, çevre dizaynı vs. Valhalla dan ayrılan yönleri var gibi genel anlamda. Hem combatta hem oynanışta. Sanki bir tık Ghost of tsushima yı da andırıyor. Özetle ben çok beğendim 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ubisoft storedan %20 indirim ile alınabiliyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beh şahsen animasyonlardan dolayı beğenmedim. Bir şekilde aynı hissettiriyor. Oyunlar arasında ciddi bir farklılık(anismasyon açısından) göremiyorum. Özellikle Yasuke'nin bu açıdan oyuna aşina olanlar için zevk verecek bir karakter olduğunu düşünmüyorum. Naoe'nin ise gizlilik açısından önceki serilere oranla biraz daha çeşitliliğinin olmasından dolayı daha fazla zevk verecektir. Ancak her iki karakterinde başta bahsettiğim animasyon probleminden dolayı beni fazla çekmediler. Ayrıca hep aynı UI'yı görmekte güzel gelmiyor bana. Muhtemelen çıkışta oynamam, incelemeleri beklerim, dlc'ler çıktıktan sonra gold edition ile daha keyif alırım. Umarım saçma sapan şekilde uzun bir yapımla karşı karşıya kalmayız. 20-30 saatlik bir deneyim oldukça yeterlidir bence. Dlc'lerle beraberde 50'ye çıkartırlar. Bunun dışında 100 saatlik bir oyun çıkartırlarsa kesinlikle bakmayacağım bir yapım olacaktır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 11 Haziran 2024; 11:22:36 >




  • Şu ss de dikkatimi çekti lord hayashi öldür diyor bulunduğu bölgeyi söylüyor üstüne kaldığı yeri söylüyor birde yönünü tarif ediyor far cry 6 daki gibi hedefe yaklaşıncada yolu renkli çiçeklerle gösterirse tamam.
    Hedef Mirage yi en çok satılan oyun yapan kitle olunca böyle anlatmaları gerekiyor.

    Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU}
    Bu ac serisi tamamen ubinin kadın geliştiricilerinin eline düştü sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Haziran 2024; 16:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neden saçma sapan yerlere sinematik yapma ihtiyacı hissetmişler anlamadım.kadın çatıya atlıyor araya sinematik giriyor.

  • yok abi ben ona taktım samuray odaya girerken yukarı saklanmanın amacı nedir 2 adım ötede birini öldürdün zaten adam gidip görecek haliyle hiç mi akıl edemiyorsun, gerçekçiliği böyle saçma şekilde bozmayın

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.