Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halka yardım edersen ispilemiyorlar seni görmezden geliyorlarda ondan(aaa sayfa başı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 4 Şubat 2007; 19:07:26 >
  • prince of percia yerine oynana bilecek süper bir oyun olacak bekliyoruz..
  • PoPun pabucunu baya bi uzaklara atıcak bu oyun hissediyorum.düşündükçe daha da bi heycanlanıyorum ya.umarım oyun kısa olmaz..
  • Bu Oyunu Sabırsızlıkla Bekliyorum
  • gercekten guzel bı oyuna benzıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

gercekten guzel bı oyuna benzıyor
    Yemin et!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Yemin et!

yaw her şeye rağmen ben o oyunda halkı biraz abazaya benzetiyorum,bi insan hiç mi gökyüzüne bakmaz

• teknoloji o kadar gelismemis demekki adamlar o yillarda havaya bakmayi icat etmemisler
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Yemin et!

yaw her şeye rağmen ben o oyunda halkı biraz abazaya benzetiyorum,bi insan hiç mi gökyüzüne bakmaz
    abicim adamlar bilerek görmüyorlar diyorum ya.yardım ediyorlar sana işte.adam senin orda olduğunu bilio.zaten videoda adamın gözü önünde duvara tırmanıo saçma olurdu zaten.robin hood tarzı bişiler yapıorz halka.ya da sus payı

• Arkadaşlar ne kadar söyleselerde ben bu oyunun xbox 360 bi derece ama pc'ye çıkacağını hiç düşümüyorum çıksa bile 2008'den önce çıkmaz. Ayrıca oyun çok güzel olacaktır hiç şüphem yok bundan. Öyleki pzarlarda halkın arasına karışabilecek, halktan çeşitli görevler alıp onlar sevgisini kazanabilecek, böylece, onların bize yardım etmesini sağlayıp halkın kahramanı olabilecekmişiz. oyun tam rpg havasında. Ayrıca oyundaki pazarlarda dolaşan birsürü insanın her birinin yüz modellemesi birbirinden farklı olacakmış yani oyunda aynı yüzden, aynı insandan 10 kere görmeyeceğiz bu müthiş birşey düşünsenize tıpkı gerçek hayattaki gibi kimisi şişman, kimisi bıyıklı hepsi birbirinden farklı yüzlerce insan. Birde bu oyunu ps3 kalitesinde oynamak düşünemiyorum bile.
  • millet assasin's creed ile ilgili bi fan club kurmaya ne dersiniz.son haftalarda bu oyundan başka bi oyunla ilgilenmiyorum.aranızda benim gibi Altair'i hayatında yer edindirmişler varsa toplanalım
  • Birde arkadaşla şunu belirteyim bilgisayar playsationun 3'ün yanında biraz küçük düşüyo(yazıktır) yani eğer bu oyun pc'yede çıkarsa ve siz bu oyun için sitem yükseltmeye kalkışırsanız bayağı bir para harcarsınız martta playstation 3 çıkıyo onu alın hem bilgisayarla en iyi sistemi yapsanız bile platstation 3'ün ne garafik kalitesine nede cell işlemcisinin gücüne erişebilirsiniz en mantıklısı git 1 milyar gözden çıkar playstation3 al
  • DİSAST3r yazını görmedim, ama iyi fikir güzel olur aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: AHANDA ÜYE

Birde arkadaşla şunu belirteyim bilgisayar playsationun 3'ün yanında biraz küçük düşüyo(yazıktır) yani eğer bu oyun pc'yede çıkarsa ve siz bu oyun için sitem yükseltmeye kalkışırsanız bayağı bir para harcarsınız martta playstation 3 çıkıyo onu alın hem bilgisayarla en iyi sistemi yapsanız bile platstation 3'ün ne garafik kalitesine nede cell işlemcisinin gücüne erişebilirsiniz en mantıklısı git 1 milyar gözden çıkar playstation3 al

güzel diyorsunda konsol ile fps oynamak ayrı bir iğrenç oluyor ancak belli başlı oyun türleri rahat oynanıyor.
    oynanabilirlik rahat olsun grafik sonraki olay bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya77 -- 5 Şubat 2007; 16:45:54 >
  • Bilgisayara her zaman oyun çıkacaktır assasin's creed eminim öyle yada böyle pc için gelecektir ve ps3 almak neden olmasın.. Yalnız karşılaştırma yapmayın pc'de oyunlar ekran kartına bakar ve bu ekran kartları ps3 ve x360'den çok daha iyidir ve çok daha pahalıdır.
  • zaten pc için çıkacak
  • Ekran Görüntüleri Ps3 için mi ?
  • hayır pc için
  • şu resme bakın ya adam dans eder gibi öldürüo kurbanını.bu kadar mı karizma olunur arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.