Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ufak derken bunu kastetmiştim dostum. Zamanım olmadığından yazamadım sevdiğin 1-2 görüntüyü büyük koyarsın gerisini ufak yaparsın güzel olmazmı. İgn den bir örnek.
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

• Oyunun çıkış tarihi açıklandı. 29 Eylül 2007.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun çıkış tarihi açıklandı. 29 Eylül 2007.
    İlk başta Mart 2007 demişlerdi, sonra tarih belirsiz oldu. Şimdi ise ilk denen çıkış tarihine 6 ay daha eklendi. İnşallah 29 Eylül kesin tarih olur ve daha fazla beklemeyiz.
  • valla şu aralar çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim tek oyun.umarım bu kadar beklentiden sonra başka bir hayal kırıklığı daha yaşamayız
  • böhee çıkmasın daha iyi. küfür eder gibi tarih veriyorlar.
  • desenize bu sistemle oynayamayacağım bu oyunu daha çok var çok
  • grafikler yaramaz..beş para etmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun çıkış tarihi açıklandı. 29 Eylül 2007.

Birşeycik kalmamış
  • iyi çıksın oynayalım
  • sistem gereksinimine çok abanacağını sanmıyorum oyunun çünkü grafiklerde parlaklıktan ziyade pus var.bu yüzden fazla problem çıkartmaz herhalde.ama tabi sadece bi gözlem ve tahmin..
  • dayanın 1 seneden az kaldı
  • ya 8800GTX 4 çekirdekli bir sistemd eoynarıs

ben ep boyle eski zamanda gecen buna benzer oyun beklerdim ve sonunda cıktı sabırsızlıkla bekliyrum oyun 250ytl olsa bile alımr PS3 e

AC forever
  • gerçi 29 Eylül'de çıkacak demişlerde oyun pc içinde çıkıyor değilmi??? Önceden konsola çıkartıp sonradan pc'ye dönme gibi bir olasılık yoktur inş.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

gerçi 29 Eylül'de çıkacak demişlerde oyun pc içinde çıkıyor değilmi??? Önceden konsola çıkartıp sonradan pc'ye dönme gibi bir olasılık yoktur inş.....

benim bildiğim oyun pc yede cıkacak konsoldan donme olacagını sanmıyorum.ama bı gercek varkı ınsanlar bu oyunu sabırsızlıkla beklıyor:)
  • Oyun PC'ye PS3 ve Xbox 360 ile aynı zamanda çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 7 Ocak 2007; 18:28:16 >
  • benyeni başladım sohbete abi bu oyunun gerçekten pc çıkçağına eminmisiniz ama çıkarsa çok iyi olur ben pop hastasıydım pop devamının çıkmasını isterdim
  • xBoxa çıkmış diyorlar doğrumu ki??aynı tarih olcak falan diosunuz ama?bilmiorm tam olarak
  • Yalan demişler daha çok var çıkmasına.
  • hehe xbox a çıksa oratlıkta assassin creed yazardı en azından ign de yazardı assassin's creed diye
  • Oyun prince of perciaya benzeyecekse çok güzel olur...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.