Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AHANDA ÜYE
    Arkadaşlar arkadaşlaaaaaaar lütfen sakin olalım. öyle bir yazmışsınızki ben düşmanınızmışım gibi. Sanki ben istemiyormuyum bu oyunun pc ye gelmesini. bende duymuştum pc ye çıkacak söylentileri ama her ağızdan bir ses çıkıyor oyunun pc ye çıkması hakkıda resmi bir açıklama yapılmamıştı(en azından benim kulağıma gelmedi) oyun yalnızca yeni nesil konsollar için hazırlanacaktı o yüzdden yani sizin için diyorum ben boşuna beklenti içine giripte sonra yıkılmayın diye ama artık pes ediyorum arkadaşlar bu kadar haberden(ve bir kaç delil) sonra evet arkadaşlar oyun pc için çıkabilir ama pc versiyonu için siz yinede bu martı beklemeyin derim xbox 360 ve ps3(ps3 tam anlamıyla piyasaya çıkmadığı için emin değilim)versiyonu martta kesin çıkacak. birde arkadaşlar 5 dakika 44 saniyelik bir viideo yayınlanmış hatta x box 360 için hazırlanmış bir demodan görüntüler(tamamiyle oyun içi) izleyin tek kelimeyle mükemmel ! yeni video diyorum hala okuyomusun se

nostradamus

edit: hımmff mımmff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 8 Şubat 2007; 7:20:54 >

• ahanda üye pinky yi sinir ettigin gibi benide yavaş yavaş sinir ediyodun biraz sallamadan konuşmaya(pop ve assasian creed meselesi) ve düzgün konuşmaya dikkat et..
  • yani evet daha zırvalıyosun biraz sus yani susmam diyosan doğru bi şeyler yaz yok onuda yapamam diyosan biraz az at da civcivler yesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

yani evet daha zırvalıyosun biraz sus yani susmam diyosan doğru bi şeyler yaz yok onuda yapamam diyosan biraz az at da civcivler yesin

+90489230473290472343
  • ben size tek birşey söyleyeyim bu oyunu pc için bu marta (nisan mayıs haziran vs.)beklerseniz daha çok beklersiniz. tamam bilgisayara çıkar ama 2008 den önce çıkmaz arkadaşım(benim görüşüm) bunu zaten zaman gösterecek bu tartışmayı burda bitirelim lütfen.tikoski maloz arkadaşım o başlık altında yazdığım (sözde prince of persia 4)hiçbirşey sallama değildir hepsi doğru onların bana inanmıyorsan git biraz araştırma yap(ayrıca prince of persia serisi yalnızca pc için değil aynı zamanda xbox ve ps2 içinde çıkmıştır yani ben o başlık altında asasins creed i bekle dedim ama pc için bekle anlamında değildi. o başlık altında pc için çıkacak oyunlar hakkında değil prince of persia hakkında konuşuyorduk. sen oraya yazdığım her oyunu pc ye çıkacak şeklinde algılıyorsan o benim değil senin sorundur.
  • Oyun PC,PS3,Xbox 360'a 29 Eylül 2007'de çıkacak daha fazla uzatmayın bu konuyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyun PC,PS3,Xbox 360'a 29 Eylül 2007'de çıkacak daha fazla uzatmayın bu konuyu.

hmm baya iyii
  • ewt dogru söylüyosun uzatmaya gerek yok..
  • quote:

ben size tek birşey söyleyeyim bu oyunu pc için bu marta (nisan mayıs haziran vs.)beklerseniz daha çok beklersiniz. tamam bilgisayara çıkar ama 2008 den önce çıkmaz arkadaşım(benim görüşüm) bunu zaten zaman gösterecek bu tartışmayı burda bitirelim lütfen.tikoski maloz arkadaşım o başlık altında yazdığım (sözde prince of persia 4)hiçbirşey sallama değildir hepsi doğru onların bana inanmıyorsan git biraz araştırma yap(ayrıca prince of persia serisi yalnızca pc için değil aynı zamanda xbox ve ps2 içinde çıkmıştır yani ben o başlık altında asasins creed i bekle dedim ama pc için bekle anlamında değildi. o başlık altında pc için çıkacak oyunlar hakkında değil prince of persia hakkında konuşuyorduk. sen oraya yazdığım her oyunu pc ye çıkacak şeklinde algılıyorsan o benim değil senin sorundur.
    arkadaşım sen o bilgileri okurken biz yedik bitirdik.assasins creedi bize mi anlatıyon.çıkıcak pcye işte.2007 sonbaharında çıkıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

ben size tek birşey söyleyeyim bu oyunu pc için bu marta (nisan mayıs haziran vs.)beklerseniz daha çok beklersiniz. tamam bilgisayara çıkar ama 2008 den önce çıkmaz arkadaşım(benim görüşüm) bunu zaten zaman gösterecek bu tartışmayı burda bitirelim lütfen.tikoski maloz arkadaşım o başlık altında yazdığım (sözde prince of persia 4)hiçbirşey sallama değildir hepsi doğru onların bana inanmıyorsan git biraz araştırma yap(ayrıca prince of persia serisi yalnızca pc için değil aynı zamanda xbox ve ps2 içinde çıkmıştır yani ben o başlık altında asasins creed i bekle dedim ama pc için bekle anlamında değildi. o başlık altında pc için çıkacak oyunlar hakkında değil prince of persia hakkında konuşuyorduk. sen oraya yazdığım her oyunu pc ye çıkacak şeklinde algılıyorsan o benim değil senin sorundur.
    arkadaşım sen o bilgileri okurken biz yedik bitirdik.assasins creedi bize mi anlatıyon.çıkıcak pcye işte.2007 sonbaharında çıkıcak

ewt dostuum dogru diyosun AHANDA ÜYE bak çok salııysun kendi düşüncelerini kendine sakla bu forumda senin sallamalarından kaç kişi sana düşmen bu yüzden saçma mesajlar atma bu son uyarım..

• ahanda üye bence bir fake neyse. Acaba oyun DX10 umu isteyecek
  • off oyun manyak gözüküyor bakalım görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

ahanda üye bence bir fake neyse. Acaba oyun DX10 umu isteyecek

tam bir bilcim yok ama bence dx9..
  • quote:

evet istiyecek hiç olmazsa bir next-gen koyarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

evet istiyecek hiç olmazsa bir next-gen koyarlar
    +12213126123 next -gen kaçınılmaz gibi görünüyor zaten bu gidişle.

• ewt görünmüyor bence öyle...
  • SS'ler çok iyi...Güzel bi oyuna benziyor.
  • aşırı güzel

• arkadaşlar izlediniz mi bilmiyorum ama koyuyum dedim süper bi video izlemeyenler izlesin

http://www.youtube.com/watch?v=G6LmNDxCI2Y&NR

bizim altair spiderman gibi binadan bina ya atlıyo binaların çatısına çıkıyor baya güzel bir video
  • Video için saol
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.