Bildirim
Assassin's Creed (ÇIKTI) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
grafikler konusunda herkesin fikri xbox ın mı iyi oldugu ? -
Xbox 360 da grafikler daha iyi orası kesin ama benim için önemli olan PC sürümün de nasıl olacağı. -
güzel oyuna benziyor.... cıktıgı zaman haberimiz olsun :)
teşekürler bilgiler için. arkadasım.. -
oynanması gereken oyunlardan birisi de bu umarım pc versiyonu sağlam olur. -
hayvani birşey ya -
Pc çıkış tarihi 13 Şubat olarak açıklanmış..optimizasyondan dolayı...(Forumda diğer bir arkadaşın dediğine göre)..Bendan Fanı olduğum Ubisoft'a sonsuz
Diğer platformlara ne zaman çıktı.. Pc ye ne zaman çıkacak.... O zaman bari bi demo çıkarın...(Trgamer ' a göre haritalar çok büyük olduğundan demoda çıkmayacak...) Valla hergün videolarını izliyom.... Meraktan kafayı sıyırıcammm
Allah yardımcımız olsun... daha ne diyeyimmm.
-
Peki biligsayar versiyonu sizce xbox360 kadar kaliteli görüntü verirmi uygun bir bilgisayarla? -
optimizasyona bağlı ben şahsen Ubisoft un Farcry daki gibi zamanına göre yüksek sistem gereksinimi isteyen bir oyun olacağını düşünüyorum... Yani optimizasyondan fazla umutlu değilim... -
soğutuyorlar insanı yaa -
yav bu oyunda tarihi kale şehir atmosferi çok güzel olmuş
peki kapalı mitik mekanlarda da geçiyormu dark messiah gibi birazda kapalı mekanlarda geçse harika olur -
quote:
Orjinalden alıntı: keskinbalta
yav bu oyunda tarihi kale şehir atmosferi çok güzel olmuş
peki kapalı mitik mekanlarda da geçiyormu dark messiah gibi birazda kapalı mekanlarda geçse harika olur
umarım geçiyordu tapınak benzeri yerlerde.mistik mekanlara bayılırım bende.mesela popwwdeki mekanlar beni mahfetmişti
-
Oyunun pc versiyonunu incelemiş ecnebi bir site ama adını hatırlamyorum. 8.8 vermişler
kaynak: merlininkazani -
daha çıkmadı bu PC ye yaaa -
quote:
Orjinalden alıntı: PongoLLe
Oyunun pc versiyonunu incelemiş ecnebi bir site ama adını hatırlamyorum. 8.8 vermişler
kaynak: merlininkazani
O xbox 360 ile ilgili olmasın pc ye dair oynanabilir hiç bir şey yok daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 20 Kasım 2007; 17:47:23 > -
merakla bekliyorum pop un hastasıydık bunun pcye çıkması iyi olcak. -
Dilenciye 3-5 bişey atsaydın yauv -
pc için çikiyor dimi arkadaşlar bu oyun?? 2007 nin son çeyreği diye duyurmuşlardi ama bu seferde 2008 ilk çeyreğine sarkitmişlar sırf bu oyun için pc yeniliycem... mükemmel bi oyun olcak pop özlemini bu oyunla gideririz artik
-
quote:
Orjinalden alıntı: MiC-RoN
pc için çikiyor dimi arkadaşlar bu oyun?? 2007 nin son çeyreği diye duyurmuşlardi ama bu seferde 2008 ilk çeyreğine sarkitmişlarsırf bu oyun için pc yeniliycem... mükemmel bi oyun olcak pop özlemini bu oyunla gideririz artik
+1 300 ytl oldu bile
-
http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=13757
alın o zaman link ben merlin'in yalancısıyım. Biliyorum pc versiyonunun çıkmasına daha çok olduğunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X