Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Videonun ikinci bölümü:

http://rapidshare.com/files/69244123/Film.wmv.html

Oyun hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz bu video ile. Dövüş sistemi, muhafızlardan kaçmak ve yüksek yerlerden saman yığınlarına atlama olaylarını içeriyor.

Ayrıca birşeye dikkat çekerim ki oyunda bulutların güneşin önüne geçmesiyle veya güneşin önünden çıkmasıyla hava değişiminin şehirdeki ışıklandırmaya etkisini görebilirsiniz bu videoda. Işık değişimleri kesinlikle videodan kaynaklanmıyor oyunda aynen o şekilde değişiyor ışıklandırma :) Çok güzel bir detay.

çekiyorum bakalım

indiriyorum :)

•  Assassin's Creed (ÇIKTI)
     Assassin's Creed (ÇIKTI)
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 13 Kasım 2007; 7:48:15 >

• Bence bu kadar uzatma sebepleri optimizasyon falan değil sonuçta bir optimizasyon 6 ay sürmez gerekte yok zaten o zamana 9800 serisi falan geleceğiniden 8800leri 100ytllerden herkes alır optimizasyon problemi falan kalmaz. Oyunun özellikle PoP fanları tarafından nasıl beklendiği malum adamlar belki biraz konsol satarız düşüncesiyle bence bunu yaptılar, Özellikle xboxta bioshock, GoW gibi oyunlar pcye kaptırılınca sinirli xbox kullanıcılarını sakinleştirmek adına bence iyi bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 13 Kasım 2007; 12:51:46 >
  • arkadaşlar ps3e çktı mı oyun peki?sadece xboxa mı??acil cwp pls
  • sanırım ps2ye de çıkmıcak.of koca Aydında bi ps3 - xbox cafe olmazmı yaaa
  • PS3 e çıkmadı henüz ama bugün yarın çıkar.
  • xbox cafe istanbul'da bile yok bildiğim kadarıyla. Bi ara samsun'da mı ne açılmıştı ama ürün resmi olarak Türkiye'ye girmedikçe kimse girişmez o işe kolay kolay. PS3 için de erken. Tektük var sağda solda. (Hem pahalı hem de kırılamadı daha)

Bu oyunu heyecanla bekliyordum ama pc için ertelenmesi çok üzdü. POP'u çok severim ve bu tarz oyunlara hastayım
  • Arkadaşlar oyunda Acre şehri kıyı kesimleri acaip derecede Bodrum'a benziyor ya

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Bunlar da bonus :

Assassin's Creed (ÇIKTI)
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Ayrıca arkadaşlar oyun gerçekten çok uzun ve çooook büyük harita. O gördüğümüz şehirler daha oyunun 4/1 i falanmış, görevleri yaptıkça şehirdeki yasak bölgelerde açılıyor inanılmaz büyüklükte şehirler ya. Draw Distance ın dibine vurmuşlar iyice.

• quote:

Draw Distance ın dibine vurmuşlar iyice.

Bakalım Crysis için de aynı sözü söyleyebilecekmisin:D Tabii oyun konsol'a çıkarsa.
  • Crysisten fark yok Draw Distance olarak. Orası kesin. Konsola gelince onda da bakarız
  • abi yapma şunu gördükçe çıldırıyorum ya.oynamam lazım bir şekilde
  • bu arada birkaç sorum olacak:suya atlayınca , halktan birisini durduk yere katledince noluyor.bu de şehirler arasınında wideoyla mı geçiyorsun atla sen mi geçiyorsun.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

bu arada birkaç sorum olacak:suya atlayınca , halktan birisini durduk yere katledince noluyor.bu de şehirler arasınında wideoyla mı geçiyorsun atla sen mi geçiyorsun.....

Suya atlayınca ölüyoruz. bizim Altair yüzme bilmiyor

Halktan durduk yere katledince kendi canın gidiyor. Tabii halkın senden nefret etmesi de ayrı bir olay. Şehirler arasına kendimiz gidiyoruz. Ortak bir alan var Kingdom diye devasa bir yer. Orası 5 adet şehrin kapısına açılıyor. Tabii şehirler inanılmaz büyük (inanamadım ben oradan biliyorum ), giriş kapıları falan tam kale olmuş ya. Surlar falan. Her küçük şeyin gölgesi her küçük şeyin detayı, kaplamalar. O kadar hayvani alana hayvani kaplama koymuş adamlar. Tuğlalar, taşlar.. bump mapping ve texture akıyor oyundan. Şehir sakinleri çok fazla uçuk detayda değil yeterli detayda, binlerce insan hepsi kaliteli olamazdı, ama her gördüğünüz insanın pardesüsü, giydikleri şeyler falan sallanıyor yürürken. Yani bu kadar detayı akıcı şekilde nasıl yapmışlar bakakalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Kasım 2007; 17:19:08 >

• 2 günlüğüne xbox kiralayacak arkadaş aranıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

bu arada birkaç sorum olacak:suya atlayınca , halktan birisini durduk yere katledince noluyor.bu de şehirler arasınında wideoyla mı geçiyorsun atla sen mi geçiyorsun.....

Suya atlayınca ölüyoruz. bizim Altair yüzme bilmiyor

Halktan durduk yere katledince kendi canın gidiyor. Tabii halkın senden nefret etmesi de ayrı bir olay. Şehirler arasına kendimiz gidiyoruz. Ortak bir alan var Kingdom diye devasa bir yer. Orası 5 adet şehrin kapısına açılıyor. Tabii şehirler inanılmaz büyük (inanamadım ben oradan biliyorum ), giriş kapıları falan tam kale olmuş ya. Surlar falan. Her küçük şeyin gölgesi her küçük şeyin detayı, kaplamalar. O kadar hayvani alana hayvani kaplama koymuş adamlar. Tuğlalar, taşlar.. bump mapping ve texture akıyor oyundan. Şehir sakinleri çok fazla uçuk detayda değil yeterli detayda, binlerce insan hepsi kaliteli olamazdı, ama her gördüğünüz insanın pardesüsü, giydikleri şeyler falan sallanıyor yürürken. Yani bu kadar detayı akıcı şekilde nasıl yapmışlar bakakalıyoruz.

eywallah.şehre girince atı ahıra falan mı bırakıyoruz?videoda bırakıweriyo girişe ama belki wardır öyle bi yer.Hem NPCler falan da wardır.fırlatma bıçaklarımız falan bitince almamız gerekir bi yerlerden....

• bunlara artı sırtımızda one-hand crossbow taşımamıza rağmen oyunda kullanmıyoruz sanırım(videoda da kullanıyordu)bu biraz saçma olmuş ya.
  • Arbalet falan taşımıyoruz :) Saçmalık yok yani.

Atı da ahıra bırakırsın istersen, öyle zorunlu değil.

Oyundaki silahlarımız; Assassin'lerin bileklerine yerleştirilen bıçak (bileklerinin içine, yani etlerine yerleştirilen gizli bıçak (düşmanı öldürme şekli süper o bıçakla. Muhafızın arkasına gizlice yaklaşıp ıkarıyor çrank diye bıçağı, saplıyor beline, veya önden yaklaşırsan göbeğine, veya hızlıca saldırıp tam boynuna)), kısa kılıç, uzun kılıç, ve fırlatabildiğimiz bıçaklar.
  • hmm pardon.dikkatli bakınca anladım hançer kınıymış orası :)
  • quote:

Ubisoft'un Altair adındaki bir süikastçıyı konu alan yeni nesil aksiyon - gizlilik oyunu Assasin's Creed için Xbox 360 ve PlayStation 3 sistemleri arasındaki farkı içeren bir video yayımlandı. Hangisinin daha iyi olduğunu size bırakıyoruz.

Xbox'da grafikler daha iyi..

http://www.gametrailers.com/player/28006.html
  • quote:

Hatırlarsan zamanında grafikler hakkında epey tartışmıştın benimle bunları senden duymak ilginç..

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.