Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (380. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yeniden yükleme sebebim ezio skini olcak galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The forgetten sands

Oyunu bu gun bitirdim . Bilen varmi arkadaslar bitdikden sonra oyun icinde yurumek oluyormu?

olması lazım bi tane memory block seçersin orda takılırsın işte :)
  • Arkadaşlar oyunu indirdim internetten oyun rusça çıktı Oyuna girdim ilk bölümde ortadan kadınlar geçiyor kafaların üstünde testiler var fakat Shifte basıyorum yinede testileri düşürüyorlar her 2 shift tuşuyla denedim yine olmuyor ne yapmam lazım oyun rusca oldugundan dolayı olabilir mi?
  • Evde canım sıkılıyor.. Single bi oyun arıyorum.. Sizce alıyım m yoksa almıyım mı? Bitirenler yanıt verirse sevinirim..
  • al al pişman olmazsın
  • sanırım memory block 3 bölümünde takıldım. şu görevi bir türlü beceremedim. ekran görüntülerini vereyim.
    tezgahımı yıkacam, adamımı yakalayacam anlamadım. etrafı dağıttım bi ton, bisürü kombinasyon denedim olmadı. bi el atın.

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Assassin's Creed (ÇIKTI)

• yunuslacin
    Orda adamlari shift le tutub dezgaha iteceksin.O bolumu kecmesende olar zaten 3 gorev bitirdinmi breaunun yanina tuyu almaya gide bilirsin.

dead_anger
    Oyunun rusca olmasinda sorun yok.Bende rusca bitirdim zaten.Orda shitfe basili tutarak geciceksin kadinlarin arasindan

***No FeAr***
    ayrica bicak ve kilinclada yapila bilir hidden blade. Ya oyun bittdikden sonra hic bir yere girmek olmuyorki nasil yapcaz?

Bilmeyenler icin bir kac kombo ogretiyim sizlere.
    1.Combo skill-sol mouse la atak yapiyoruz tam kilicnlar bir biririne deydigi anda bir daha mousun sol tusuna basiyoruz. (ilk once tutorialda deneyin )
    2.Dovusurken adamlar sizi tutarak itiyorlar bunun karsina almak icin mouse sag tusu ve shifte ayni anda basmak gerekiyor (memory block3-den sonra)
    3.Dovus sirasinda sag mousa basili tutun tam dusman kilici kaldirib size saldirmak isteyende sol tusu basin (SAg tusu birakmayin )
    4.Bazen dusman tutduguzun bloku kaldirarak size zarbe endiriyor,o zaman sizin bloku yardikdan sonra space tusuna basin Altair arkaya tullanacaktir size hic bir sey olmuyacak (sanirim memory blok 5-den sonra )
    Helelik bu kadar. sanirim cogunuz you tubeden Assassins videolarini izlenmissiniz ordaki hangi comboyu oyrenmek istiyorsaniz bana soyliye bilirsiniz elimden geldiyi kadar yardimci olurum (Bu kombolari en birinci kendi sehrinizdeki ( Masyaf) tutorialda deneyin )

• bu oyunun hileside var bende mükemmeLL :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The forgetten sands

yunuslacin
    Orda adamlari shift le tutub dezgaha iteceksin.O bolumu kecmesende olar zaten 3 gorev bitirdinmi breaunun yanina tuyu almaya gide bilirsin.

dead_anger
    Oyunun rusca olmasinda sorun yok.Bende rusca bitirdim zaten.Orda shitfe basili tutarak geciceksin kadinlarin arasindan

***No FeAr***
    ayrica bicak ve kilinclada yapila bilir hidden blade. Ya oyun bittdikden sonra hic bir yere girmek olmuyorki nasil yapcaz?

Bilmeyenler icin bir kac kombo ogretiyim sizlere.
    1.Combo skill-sol mouse la atak yapiyoruz tam kilicnlar bir biririne deydigi anda bir daha mousun sol tusuna basiyoruz. (ilk once tutorialda deneyin )
    2.Dovusurken adamlar sizi tutarak itiyorlar bunun karsina almak icin mouse sag tusu ve shifte ayni anda basmak gerekiyor (memory block3-den sonra)
    3.Dovus sirasinda sag mousa basili tutun tam dusman kilici kaldirib size saldirmak isteyende sol tusu basin (SAg tusu birakmayin )
    4.Bazen dusman tutduguzun bloku kaldirarak size zarbe endiriyor,o zaman sizin bloku yardikdan sonra space tusuna basin Altair arkaya tullanacaktir size hic bir sey olmuyacak (sanirim memory blok 5-den sonra )
    Helelik bu kadar. sanirim cogunuz you tubeden Assassins videolarini izlenmissiniz ordaki hangi comboyu oyrenmek istiyorsaniz bana soyliye bilirsiniz elimden geldiyi kadar yardimci olurum (Bu kombolari en birinci kendi sehrinizdeki ( Masyaf) tutorialda deneyin )

he şey diyosun bitsin ama hiç görev olmasın onun için şey yap bttiğinde oyun işte gir tekrar memories e ordan bi elemanı seç ama gitme görevi yapmana takıl kentte

• ***No FeAr*** Ok deniyicem
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 1 Şubat 2012; 17:46:56 >
  • Arkadaşlar Windows 7 32bit ' de Assassin çalışıyormu acaba ? Acil yardım bekliyorum cevaplarınız için teşekkürler...
  • Ben oynamadım henüz. İkincisi çıkmadan yükleyip oynayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Arkadaşlar Windows 7 32bit ' de Assassin çalışıyormu acaba ? Acil yardım bekliyorum cevaplarınız için teşekkürler...

bende dediğin sistemle oynuyorum. hiçbir problem yok.
  • DoktorTR
    Windows 7 32 bitde calismasina calisiyorda o bakiyor senin Pc
  • Assasins Creed 2 pc için martta çıkıcak değilmi?
  • oyunu az önce bitirdim.
    bayrak toplama templar öldürme gibi yan görevleri pek takmadım. denk geldikçe yaptım. menüdeki ek bölümde ne oluyor. onları bitirmeden girmiyor. kaçırdığım bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

Assasins Creed 2 pc için martta çıkıcak değilmi?

evet martta çıkacak tabi yine ertelemezlerse
  • dün oyunu bitirdim. yalnız lucy'nin ve diğer adamın kalemini çalmıştım. ne işime yaradı şimdi. nasıl kullanıcam onları
  • bayan doktorun bilgisayarına girip e-maillerine bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.