Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela dövüşürken adama kılıcı sokuyorum 2sn falan sonra sesi geliyor sonra düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkobe

O ses problemi bende de oluyor bazen.
    Mesela dövüşürken adama kılıcı sokuyorum 2sn falan sonra sesi geliyor sonra düzeliyor.

Tek bende var o sorun zanediyordum..
    Bir çaresini bulan olmuşmudur acaba.. İnsanın konsantresi bozuluyor..
  • Buarada oyun bende orta ayarlarda bile kasmaya başladı..
    Özellikle shadows'u bir basamak bile yükseltiğimde oyunun dengesini bozuyor ve inanılmaz yavaşlıyor..

Intel Duo 2 Core 2.0 Ghz, 8600 GS, 2 GB ram..

Normal mi kasması?
  • ya ben bu oyunu çözemedim yeni yükledim ilk başda takıldım shift tuşuna bas diyo basıyorum fakat değişen bişi olmuyo ilk başları nasıl geçebilcegimi bilen varmı acaba?
  • Shift e basılı tut birkaç saniye basıp çekme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

at ile buralara kadar bişey yapmadan bilincsizce geldim buralarda ne yapacağım
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

burası için yardımcı olurmusunuz
  • devam et işte at la ?
  • Oyun çok güzel, bazı sıkıcı görevleri olsa da. Grafikler de takdire şayan. Fakat oyunun sonu sanki devam edecekmiş gibi bitti.
    Acaba Assassin's Creed 2'de Venedik hikayesine geçmeden önce ilk oyunun sonuyla ilgili bilgi verilir mi dersiniz?

@ logitech34

Kontrolleri değiştirmediysen sol fare tuşuna basılı tutarak boşluk duşuna bas, yani atla. Aşağıda muhtemelen samanlık olmalı, yani ölmeyeceksin. Bu şekilde birçok kulenin tepesine çıkıp atlayacaksın. Ama şunu unutma, atlamadan önce standart kontrollere göre "E" tuşuna basarak etrafa bakınmalısın, aksi takdirde görevi tamamlamamış olursun.

Gerçi bu bölümde zorlanıyorsan, ilerisi zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

Oyun çok güzel, bazı sıkıcı görevleri olsa da. Grafikler de takdire şayan. Fakat oyunun sonu sanki devam edecekmiş gibi bitti.
    Acaba Assassin's Creed 2'de Venedik hikayesine geçmeden önce ilk oyunun sonuyla ilgili bilgi verilir mi dersiniz?

@ logitech34

Kontrolleri değiştirmediysen sağ fare tuşuna basılı tutarak boşluk duşuna bas, yani atla. Aşağıda muhtemelen samanlık olmalı, yani ölmeyeceksin. Bu şekilde birçok kulenin tepesine çıkıp atlayacaksın. Ama şunu unutma, atlamadan önce standart kontrollere göre "E" tuşuna basarak etrafa bakınmalısın, aksi takdirde görevi tamamlamamış olursun.

• Verilecek.Hatta Altair'i göreceğiz büyük ihtimalle (flashback şeklinde mi olur,yoksa kontrol mü ederiz bilmiyorum artık).
    2. oyunda şimdiki zamanda geçen bölümler daha aksiyonlu olacakmış,hadi bakalım
    quote:

Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

Oyun çok güzel, bazı sıkıcı görevleri olsa da. Grafikler de takdire şayan. Fakat oyunun sonu sanki devam edecekmiş gibi bitti.

@ logitech34

Kontrolleri değiştirmediysen sol fare tuşuna basılı tutarak boşluk duşuna bas, yani atla. Aşağıda muhtemelen samanlık olmalı, yani ölmeyeceksin. Bu şekilde birçok kulenin tepesine çıkıp atlayacaksın. Ama şunu unutma, atlamadan önce standart kontrollere göre "E" tuşuna basarak etrafa bakınmalısın, aksi takdirde görevi tamamlamamış olursun.

• mememory block 4 te adamadan bilgi alıyoruz sonra haritada iki tane asker gösteriyor askerin yanına gidiyorum öldürüyorum olmuyor yumruk atıyorum olmuyor F ye basıp adam

kilitleniyorum hiçbir şey olmuyor shift e basıyorum bir şey olmuyor kafayı yiyecem ne yapıcam
  • Adamları ses çıkartmadan öldüreceksin. Diğer anlamıyla, tenha bir köşede ya da askerlerin bulunmadığı bir anda öldürürsen kimse bir şey anlamıyor. Gizli bıçağın ile arkadan darbeyi yap. Zaten ondan sonra asker geliyor, kim öldürdü diye. Fark edilirsen görev iptal oluyor. Askerlerden kurtulunca görevi aldığın kişiye gidip tekrar görevi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 30 Ağustos 2009; 15:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Adamları ses çıkartmadan öldüreceksin. Diğer anlamıyla, tenha bir köşede ya da askerlerin bulunmadığı bir anda öldürürsen kimse bir şey anlamıyor. Gizli bıçağın ile arkadan darbeyi yap. Zaten ondan sonra asker geliyor, kim öldürdü diye. Fark edilirsen görev iptal oluyor. Askerlerden kurtulunca görevi aldığın kişiye gidip tekrar görevi alabilirsin.

teşekkürlet hallettim
  • tek kelime bir oyun
    HARİKA
  • ferruh bey ilginize teşekkür ederim söylediklerinizi yapacağım
    fakat boş boş gidip kule üstüne çıkıp etrafa bakınmak oyunsa ben bu oyunu hiç sevmedim sırf grafiklerin hatırına ve prince of persia tarzı yerler çıkacak diye sabrediyorum biraz daha ilerleyelim bakalım noolcak
  • Oyun sırf bundan ibaret değil tabii ki, ama bu tarz görevleri yapmadan asıl görevimizi göremiyoruz. Asıl görevlerimiz de büyük süikastler. Oldukça zevkli olabiliyorlar. Ama sonlara doğru biraz zorlanabilirsin, bu nedenle kontrolleri iyice kavramalısın, demedi deme.
  • Memory Blocked 5 te Damascusta Kaldım.Haritanın Hepsini Açtım Gölgede Yer Kalmadı.Ama Görev Çıkmıyor Ne Yapacağım??
  • @MusabAslan haritayı açıp ss atabilir misiniz? Belki de bilgi toplamamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nodex -- 2 Eylül 2009; 12:56:46 >
  • Ben pc de oynadım geçenlerde arkadaşım ps3 için blueray ni getirdi gamepadle süper oynanıyor bilsem baştan ps3 te oynardım.
  • bende oyun rusca calısıyor ıngilizce nası yapabilirim??
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.