Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (234. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 18yusuf

Ya arkadaşlar bu oyunda fraps ı açıyorum değerlerin izi kalıyor kaç fps aldığımı anlayamıyorum.
    Oyunda bundan başka sorunum yok.
    Siyah bantlar fps'nin düzgün gözükmesini engelliyor. 1280x720 gibi 16:9 oranında bir çözünürlük kullanırsanız siyah bantlar gider ve fps'yi rahatlıkla görebilirsiniz.
  • quote:

Ya arkadaşlar bu oyunda fraps ı açıyorum değerlerin izi kalıyor kaç fps aldığımı anlayamıyorum.

Aynen. Gıcık bi durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Siyah bantlar fps'nin düzgün gözükmesini engelliyor. 1280x720 gibi 16:9 oranında bir çözünürlük kullanırsanız siyah bantlar gider ve fps'yi rahatlıkla görebilirsiniz.

Teşekkürler sorun çözüldü ama benim anakartımda ob. 6100 var ekran kartını çıkarıp öyle deneyeyim dedim oyun açılırken bir yükleme yapıyor açıldıktan hemen sonraki değil oyun içindeki grafikli yükleme işte o yükleme ob. varken hemen geçiyor ekran kartı takılıyken yavaş ilerliyor.Sizce neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

O zaman benim 1680x945 yapmam gerekiyo. Böyle bir çözünürlüğü nasıl ayarlayabilirim. Bi setting dosyası falan var mı oyunun bunu düzenleyebileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullet -- 14 Nisan 2008; 17:11:27 >

• valla oyun iyi güzel de 3 büyük eksiklik var oyunda ve bana göre bunlar oynanabilirliği çok etkiliyor:
    1-Ara sinematikler çok uzun ve altyazı seçeneği yok. Hadi altyazı koymadınız bari esc yapınca sinematiği atlasaydık.
    2-Oyun resmen geniş ekran sahipleri için yapılmış. Altta ve üstte siyah bantlar var ve çözünürlüğü değiştirmek de çözüm değil. Benim lcd kare ve 16:9 u desteklemiyor. E ne olacak şimdi?
    3- Bisürü oyun oynadım ve hayatımda bu kadar oyundan çıkması zor bir oyun görmedim. Masaüstüne çıkana kadar sanırım 4-5 ayrı menüye geçiyorum ben..yoksa anormallik bende mi?
  • arkadaşlar bende ses dosyaları yok sanırsam adamlar konuşuyo ama ses yok. nereden bulabilirim?
  • Bende dört gözle bizim cd ciye gelmesini bekliyorum gelsin direk alıcam ve buyuk bir zevkle oyna başlıcam
  • @hakmel
    3- bende son menüye gelince bile quit falan çıkmıyo. alt+f4 ile çıkıyorum.

16:10 destekli monitörlerde oyunu 16:9 olarak açmanın bir yolunu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullet -- 14 Nisan 2008; 17:26:08 >
  • bana bırı pmden bu oyunun adam akıllı calısan versıonunun linkini atabılırmı rapid link olursa super olur
  • Bu oyunda neler yaoılıyor. Mesela.

Sıkıştıran kişileri kurtarıyoruz.
    Yüksek tepelere çıkıyoruz kuş bakışı yapıyoruz.
    Ek görevler normal görevleri yapıyoruz.

Başka neler yapıyoruz.? Mesela sovalye gibi tek bir adam oluyor ondan bir tane öldürdüğünde 1/60 oluyor. Onlar nedir? Başka neler yapılıyor. Bayramları harikada tespit etmenin yolu yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickcasey

bana bırı pmden bu oyunun adam akıllı calısan versıonunun linkini atabılırmı rapid link olursa super olur

yolladım.
  • arkadaşlar oyunun save dosyası nerede?? edit:::SAYFA BAŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenobi Obi Wan -- 14 Nisan 2008; 17:44:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawyer87

Bu oyunda neler yaoılıyor. Mesela.

Sıkıştıran kişileri kurtarıyoruz.
    Yüksek tepelere çıkıyoruz kuş bakışı yapıyoruz.
    Ek görevler normal görevleri yapıyoruz.

Başka neler yapıyoruz.? Mesela sovalye gibi tek bir adam oluyor ondan bir tane öldürdüğünde 1/60 oluyor. Onlar nedir? Başka neler yapılıyor. Bayramları harikada tespit etmenin yolu yok mu?

Oyunda yaptığımız pek birşey yok. Bu saydıklarının yanında 2-3 görev çeşidi daha var. Yani oyun sürekli kendini tekrar ediyor. O şövalye dediğin adamlarda tapınak şövalyeleri. Toplam 60 tane var. Sebebini bilmiyorum, onları öldürmen gerekiyor.

• Daha önce verildimi bilmiyorum, Gerçeğini yapmışlar
  • @ylcnsntrk videoyu seyrettim ve aynen şöle dedim. Yaw bu yabancılar ne kadar gerizekalı ya.Ordaki Assasin's bildiğin Ninjacılar yapıyor yaw
  • @ylcnsntrk video için teşekkürler, güzel live action olmuş
  • Beyler oyunda default ayarlarda düğme 1 ve düğme 2 olarak gecen tuşlar hangisi acaba tutorialda bişey yapmam lazımda tuşları bulamadım
  • oyunu bitirmek için o bayrakları toplamak mecburmu ve o tapınak şavölyeleri 60 tane falan dio onlarıda mı öldürmek mecbur acaba beyler ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero01

Beyler oyunda default ayarlarda düğme 1 ve düğme 2 olarak gecen tuşlar hangisi acaba tutorialda bişey yapmam lazımda tuşları bulamadım
    Düğme 0=Farenin sol tuşu
    Düğme 1=Farenin sağ tuşu

Daha önce yazmıştım.
  • Ram 2GB mı
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.